Soğan kürü

Kızlar bi bakın lütfen, biliyosunuz geçen hafta perşembe gecesi başlamıştı reglim, cuma sabahtan da söküldü, yani bugün 7. günüm tam. Az önce ovu. testi yaptım ilk defa erken yapıyorum :26: yumurtlama öncesi bile yapınca silik cikiyo ama bu kadar net olmuyo yani
Eki Görüntüle 739818

Seninle regli günümüz aynı bende perşembe akşam 5 de oldum ama cuma sabah 6 da söküldüm :65: bende soğan kürüne ne zaman başlasam ? benim günler 34 35 atıyor

Son düzenleme:
daha önce hoşgeldın dıye yazmıslar ona istınaden yazmıstım :) inşallah...Hepimiz saglıklı sıhhatlı gebelik ve bebek sahıbı oluruz..

EY RAHMAN VE RAHIM OLAN YERIN GOGUN VE ICINDEKI HERSEYIN TEK SAHIBI OLAN MULK SENIN HAMD SANA MAHSUZ YARABBIL ALEMIN HAZRETI MUHAMMET S.A.S HURMETINE CUMA GECESI HURMETINE GELMEKTE OLAN RAMAZANI ŞERIF HURMETINE GONLUMUZDEN GECEN DUVALARI KABUL EYLE ŞAFİ ISMI AZAMIN HURMETINE SIFAMIZI VER YARABBI KUCAKLARIMIZI BOS BIRAKMA EVLAT HASRETIYLE YANAN GONLUMUZE EVLATLAR NASIP EYLE GOZLERIMIZI YASLI YUREGIMIZI GAMLI BIRAKMA YARABBI SENDE HAYIRLI SAGLIKLI EVLATLAR ISTIYORUZ GELDIK KAPINA SENDEN DILIYOR SENDEN ISTIYORUZ SENDEN BASKA ILAH YOK SENDEN BASKA RAB YOK ELLERIMIZ ACIP KAPINA GELDIK YARABBI ELLERIMIZ BOŞ CEVIRME BU OYLE BI HASRETTIRKI KELIMELER YETERSIZ KALIR GOZ YASLARI HEP YUREGE AKAR EVLAT HASRETI YARRABBI DUVAMIZI KABUL EYLE AMINN kızlar hepmızı ıcın ettım bu duvayı sızlerde okumak ıstersınız belkı hayırlı geceler hepınıze

EY RAHMAN VE RAHIM OLAN YERIN GOGUN VE ICINDEKI HERSEYIN TEK SAHIBI OLAN MULK SENIN HAMD SANA MAHSUZ YARABBIL ALEMIN HAZRETI MUHAMMET S.A.S HURMETINE CUMA GECESI HURMETINE GELMEKTE OLAN RAMAZANI ŞERIF HURMETINE GONLUMUZDEN GECEN DUVALARI KABUL EYLE ŞAFİ ISMI AZAMIN HURMETINE SIFAMIZI VER YARABBI KUCAKLARIMIZI BOS BIRAKMA EVLAT HASRETIYLE YANAN GONLUMUZE EVLATLAR NASIP EYLE GOZLERIMIZI YASLI YUREGIMIZI GAMLI BIRAKMA YARABBI SENDE HAYIRLI SAGLIKLI EVLATLAR ISTIYORUZ GELDIK KAPINA SENDEN DILIYOR SENDEN ISTIYORUZ SENDEN BASKA ILAH YOK SENDEN BASKA RAB YOK ELLERIMIZ ACIP KAPINA GELDIK YARABBI ELLERIMIZ BOŞ CEVIRME BU OYLE BI HASRETTIRKI KELIMELER YETERSIZ KALIR GOZ YASLARI HEP YUREGE AKAR EVLAT HASRETI YARRABBI DUVAMIZI KABUL EYLE AMINN kızlar hepmızı ıcın ettım bu duvayı sızlerde okumak ıstersınız belkı hayırlı geceler hepınıze
Allah kabul eylesin dualarımızı İnşallah...

bitanem ben geldim diyer topiye sen yokdun arkadasim sen nasilsin bakalim bekliyorum ya adetim gelicek ya bebeyim dun test yaptim neqatif bugunde yapmayi dusunuyorum bakalim hayirlisi canim sen de ne deyisiklikler var kac gunun kaldi?

bende sabırla perşembeyi bekliyorum canım hiçbir belirtim yok ama herhalde ben bu ay boşum.Sadece aşırı kaşıntım vardı iki gündür bugün biraz geçti kaşıntı hamilelik belirtisi mi bilmiyorum ama.Canım senin reglin geçti inşallah idrarda çıkmadı kanda çıkar.Bebek yoksa da biran önce regl ol tekrar çalışmalara başla durmak yok yola devam:)

amin Allahim kimsenin kollarini bebeksiz evlatsiz birakmasin coooooooooooooooooooooook guzel bir dua okudum gozlerim doldu Allah kabul etsin

bende sabırla perşembeyi bekliyorum canım hiçbir belirtim yok ama herhalde ben bu ay boşum.Sadece aşırı kaşıntım vardı iki gündür bugün biraz geçti kaşıntı hamilelik belirtisi mi bilmiyorum ama.Canım senin reglin geçti inşallah idrarda çıkmadı kanda çıkar.Bebek yoksa da biran önce regl ol tekrar çalışmalara başla durmak yok yola devam:)

canim kasintida bir belirti hic olmadi sa sende insallah hamilesindir... :49: :49:

arkadaşlar klomen + çatlatma iğnesi tedavisiyle birlikte soğan kürü uygulayan varmı aranızda lütfen cevap yazın

arkadaşlar klomen + çatlatma iğnesi tedavisiyle birlikte soğan kürü uygulayan varmı aranızda lütfen cevap yazın
canım ı.b saracoglu tedavınızle bırlıkte uygulayabılırsızız hıcbı sakıncası yok dıyor

Ağzına sağlık canım AMİNNNN Rabbim İNŞAALLAH dualarımızı tez vakitte kabul eder.Müjdeli haberlerimizi burada paylaşırız :66:

kızlar benim soğan kürü bitti ovulasyonda geçti ama akıntım hala devam ediyor kürü uygularken bukadar ıslanmıyordum etkisini yeni mi gösteriyor acep:26:

kızlar benim soğan kürü bitti ovulasyonda geçti ama akıntım hala devam ediyor kürü uygularken bukadar ıslanmıyordum etkisini yeni mi gösteriyor acep:26:

olabılır canım bazılarında adetle temızlenıyo bazıları hemen veya kur bıtınce etkısını geostermeye baslamıs

Back