benimde reglim bugün son soğan kürüne iki gün sonra mı başlasam sizce benim 34 35 gün sürüyor ?
ıkı gun sonra basla bence cunku faydalı donem oymus sonuç açısında ib saraçoglu oyle dıyor
ınsaPazar günü kısmet olursa başlarım artık 15 gün boyunca düzenli yapalım bakalım artık stres de yapmıcam dr stres de etkiliyor diyor yarın tatile çıkıcaz inşallah iyi gelecek moral olur kafayı dağıtırım biraz
ınsa
ınsallah canım sıtres yapmayın cok etkılıyor dedı benım doktorumda oyle soyledı
sende var mı bir şeyler ?
amin bidenem oyle olsun dunyalar bizim olsun
canım ne yaptın merak ediyorum.
pkoluyum ben bata 4 gun kaldı yumurtlama desteklıyı tedavıye baslıcam buyuk ıhtımal kılomen+ catlatma ıynesı rabbım hepımızın yuzunu gukdursun ınsallah
hic birsey canim elim kolum bagli oturmus bekliyorumyarin test yapicam kismet olsa yine ama agrim var bence yarin gelir yinede esim test aldi bakalim hayirlisi
hıcbı belırtısı yok bende duzensızlık kılo tuylenme dugunden sonra normal kontrole gıttıgımde ogrendım nekadar erken tedavı okadar ıyı sonuc pko ılletbı hastalıkamin canım....evlenmeden önce mi vardı yani evleneli 4 ay olmuş erken bi zaman gibi geldi bana
canım 1 gün geçti umarım güzel haberler alırız.Belki o ağrılar adet ağrısı değildir.Hayırlı haberlere inşallah.Senin sat'ın ne zamandı canım?
amin canım....evlenmeden önce mi vardı yani evleneli 4 ay olmuş erken bi zaman gibi geldi bana
24 mayisti ama benim adet dongum 26-28 arasi hayirlisi bidenem kalbinizden benim icin guzel seyler geciyor Rabbim duyarda guzel olur hersey dilerim :116:
amin canım bizi habersiz bırakma.
yok canım dugunden sonra normal kontrole gıttıgımde ogrendım etkılerı yoktu bende duzensılık kolo tuy gıbı duyunca sok oldum zaten ama pko ıllet bısey oyuzden tedavıye nekadar erken baslanırsa okadar ıyı
4 ayı görünce o yüzden erken gibi geldi bana o açıdan bakmadımben geçen kış şubat 22 de düşük yaptım 6 ay bekledik şimdi eylül den beri korunmuyoruz.ilk hamileliğim evlendikten 2 ay sonra oldu 5 haftamda kanamam oldu 1 hafta sonrada kürtaj oldum şimdi 9 aydır istiyoruz. 2 ay önce dr gittim her hangi bişey yok diyor yumurtalıklar rahim falan temiz hamile kalabiliyorsun acele etme diyor 1 sene olsun olmazsa tedaviye başlarız dedi.bu ay hormon testine yetişemedim adetin 3 üncü günü gidiliyormuş önümüzdeki ay hormon tahlili yaptırıcam prolaktin yüksek çıkınca da hamile kalınamıyormuş.inşaallah hormana gerek kalmadan hamile kalırız
cok gecmıs olsun canım ınsallah rabbım hepımıze saglıklı hayırlı evlatlar saglıklı gebelıkler nasıp eder ınsalla amın canım hormon testlerını sakın ıhmal etme doktorumda bana dedı bıkac ay bekleyılım hormon testı yapalım gecen batta yaptık ıyı yapmısız dedı pıroklatınle t4 yuksek cıktı suan onlrı dusurmek ıcın tedavıye basladık ılac kullanıyorum cok rahatladım ama goguslerım adete 15 kala baslıyordu agrımaya suan 4 veya 5 gunum kaldı hıcbı agrım yok cok sukur
aminnn...genelde benimde ağrır ama bu ay çok az sızlama oldu.kür yaptın mı ? pko lara çok iyi diyorlar
ben de uyguladım ates olcme yontemını ama suan tek hatırladıgım bata 1 gun kala veya bat gunu dustugu uygulayan arkadaslar yardımcı olursana su an cevrım dısılarMerhabalar.. bu ay ateş ölçme yontemını deniyorum.. yumurtlama oldumu olmadımı çatladımı anlam veremedim...
12.gun : 36.4
13.gun :36.3
14.gun :36.2
15.gun 36.3
16.gun :36.5
17.gun :36.5 şimdilik böyle ilerliyor...
Döngüm 28 gün sürüyor...
sat: 4haziran bat:2temmuz...
Sizce durum nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?