Soğan kürü

ıkı gun sonra basla bence cunku faydalı donem oymus sonuç açısında ib saraçoglu oyle dıyor

Pazar günü kısmet olursa başlarım artık 15 gün boyunca düzenli yapalım bakalım artık stres de yapmıcam dr stres de etkiliyor diyor yarın tatile çıkıcaz inşallah iyi gelecek moral olur kafayı dağıtırım biraz

ınsa
ınsallah canım sıtres yapmayın cok etkılıyor dedı benım doktorumda oyle soyledı

hic birsey canim elim kolum bagli oturmus bekliyorum yarin test yapicam kismet olsa yine ama agrim var bence yarin gelir yinede esim test aldi bakalim hayirlisi

canım 1 gün geçti umarım güzel haberler alırız.Belki o ağrılar adet ağrısı değildir.Hayırlı haberlere inşallah.Senin sat'ın ne zamandı canım?

amin canım....evlenmeden önce mi vardı yani evleneli 4 ay olmuş erken bi zaman gibi geldi bana
hıcbı belırtısı yok bende duzensızlık kılo tuylenme dugunden sonra normal kontrole gıttıgımde ogrendım nekadar erken tedavı okadar ıyı sonuc pko ılletbı hastalık

canım 1 gün geçti umarım güzel haberler alırız.Belki o ağrılar adet ağrısı değildir.Hayırlı haberlere inşallah.Senin sat'ın ne zamandı canım?

24 mayisti ama benim adet dongum 26-28 arasi hayirlisi bidenem kalbinizden benim icin guzel seyler geciyor Rabbim duyarda guzel olur hersey dilerim :116:

amin canım....evlenmeden önce mi vardı yani evleneli 4 ay olmuş erken bi zaman gibi geldi bana

yok canım dugunden sonra normal kontrole gıttıgımde ogrendım etkılerı yoktu bende duzensılık kolo tuy gıbı duyunca sok oldum zaten ama pko ıllet bısey oyuzden tedavıye nekadar erken baslanırsa okadar ıyı

Son düzenleme:

4 ayı görünce o yüzden erken gibi geldi bana o açıdan bakmadım ben geçen kış şubat 22 de düşük yaptım 6 ay bekledik şimdi eylül den beri korunmuyoruz.ilk hamileliğim evlendikten 2 ay sonra oldu 5 haftamda kanamam oldu 1 hafta sonrada kürtaj oldum şimdi 9 aydır istiyoruz. 2 ay önce dr gittim her hangi bişey yok diyor yumurtalıklar rahim falan temiz hamile kalabiliyorsun acele etme diyor 1 sene olsun olmazsa tedaviye başlarız dedi.bu ay hormon testine yetişemedim adetin 3 üncü günü gidiliyormuş önümüzdeki ay hormon tahlili yaptırıcam prolaktin yüksek çıkınca da hamile kalınamıyormuş.inşaallah hormana gerek kalmadan hamile kalırız

cok gecmıs olsun canım ınsallah rabbım hepımıze saglıklı hayırlı evlatlar saglıklı gebelıkler nasıp eder ınsalla amın canım hormon testlerını sakın ıhmal etme doktorumda bana dedı bıkac ay bekleyılım hormon testı yapalım gecen batta yaptık ıyı yapmısız dedı pıroklatınle t4 yuksek cıktı suan onlrı dusurmek ıcın tedavıye basladık ılac kullanıyorum cok rahatladım ama goguslerım adete 15 kala baslıyordu agrımaya suan 4 veya 5 gunum kaldı hıcbı agrım yok cok sukur

Merhabalar.. bu ay ateş ölçme yontemını deniyorum.. yumurtlama oldumu olmadımı çatladımı anlam veremedim...

12.gun : 36.4
13.gun :36.3
14.gun :36.2
15.gun 36.3
16.gun :36.5
17.gun :36.5 şimdilik böyle ilerliyor...
Döngüm 28 gün sürüyor...
sat: 4haziran bat:2temmuz...

Sizce durum nedir?

aminnn...genelde benimde ağrır ama bu ay çok az sızlama oldu.kür yaptın mı ? pko lara çok iyi diyorlar

aminnn...genelde benimde ağrır ama bu ay çok az sızlama oldu.kür yaptın mı ? pko lara çok iyi diyorlar

evet sonuc alan cok ama bende henuz bısey yok yaptım ıkı uygulama bu batta 3 küre baslıcam hakkımızda hayırlısı ınsallah rabbımhayırlısını nasıp etsın rabbım gobıslerımızı bebısle doldursun ınsallah amınnn :

ben de uyguladım ates olcme yontemını ama suan tek hatırladıgım bata 1 gun kala veya bat gunu dustugu uygulayan arkadaslar yardımcı olursana su an cevrım dısılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…