Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar bugün soğan küründe 4. günüm.dün akşam üstü sol kasığım ağrmaya başladı geceye kadar geçmedi.şimdi de sağ kasığım ara ara batıyor.bir de soğan suyunun rengine benzer akıntım oluyor ara ara.bu belirtiler oluyor mu herkeste.işe yarıyacak mı acaba?
yımırtlama günlerini tespit etmek istiyorsan kullanabilirsin tabi..ben hiç kullanmadım ovu testi kullansammıki:44::44:
canım benim de bugün 5ci günüm ve bende ilk gün yeşil sarı ve sonrasında hep sarı akıntı oldu ve devam ediyor bunun yanında adet sancısı gibi de sancı oluyor arada
bence işe yarıyor içerdeki mikrop temizleniyor
merhaba cnm bende hiiiç birşey olmadı iki aydır kullanıyorum ama... ne ağrı ne akıntı :44: ama olması, içindeki fazlalıkların atılmasından kaynaklandığı için bu da iyiye işaret!arkadaşlar bugün soğan küründe 4. günüm.dün akşam üstü sol kasığım ağrmaya başladı geceye kadar geçmedi.şimdi de sağ kasığım ara ara batıyor.bir de soğan suyunun rengine benzer akıntım oluyor ara ara.bu belirtiler oluyor mu herkeste.işe yarıyacak mı acaba?
cnm bu çok belirgin bi işaret değil malesef.. yani ya adet olacaksın bu yüzden geliyor akıntın ya da gebesinfolikasit sen belkim bilirsin bugun benim adet gunum ama benden sari akinti geldi bu ne demek:26:
merhaba cnm bende hiiiç birşey olmadı iki aydır kullanıyorum ama... ne ağrı ne akıntı :44: ama olması, içindeki fazlalıkların atılmasından kaynaklandığı için bu da iyiye işaret!![]()
desene senin için pırıl pırıl :)
bakalım ne kadar sürecek bu akıntı bezdim valla beş günde
folikasit sen belkim bilirsin bugun benim adet gunum ama benden sari akinti geldi bu ne demek:26:
hahhahhepimizin içi tertemiz, tek dileğimiz bizi saran mini mini kollar
![]()
serçem nerdesin kız hiç ses yok senden regl tarihin bugündü ne oldu test yaptın mı?Sarı akıntım var demişsin inşallah adet sinyali değildir.
habersiz bırakma merak ediyorum.İlaçdaşım:)
serçem nerdesin kız hiç ses yok senden regl tarihin bugündü ne oldu test yaptın mı?Sarı akıntım var demişsin inşallah adet sinyali değildir.
habersiz bırakma merak ediyorum.İlaçdaşım:)
cnm bu çok belirgin bi işaret değil malesef.. yani ya adet olacaksın bu yüzden geliyor akıntın ya da gebesininşallah ikincisindendir cnm! yarın test yapacak mısın sen?
kızlar ben ovu.testi yapıyorum biliyorsunuz bugün 2. çizgi koyu çıktı fakat alttan ve üstten çok çok az silikti dün ilişki oldu bugünde ilişki olsunmu?yoksa yarınmı olsuun yarın tam koyu çizgi çıkar sanırım napayım ben akıl verin bana
canim hergun yapmak biraz spermleri zayiflatir eyer silikse test yarini bekle yarin koyu cikar insallah yada akilnda soru isareti kalmasini istemiyosan bugun de ol yarinda
işte dünde ilişki oldu yaa bugünde olacak yarın tam çift çizgi çıkarsa yarında obür günde olması gerekiyo adam maaaf olacakeşimde hareket azlığıda var zaten ne yapacam bilemiyorum oof ne zormuş ALLAH ım sen test yaptınmı?
demekki normal belirtiler.adet belirtisindeki sancilarim gibi arada yokluyor .sagol canim cvp verdigin icin.insallah hepimize sifa olurcanım benim de bugün 5ci günüm ve bende ilk gün yeşil sarı ve sonrasında hep sarı akıntı oldu ve devam ediyor bunun yanında adet sancısı gibi de sancı oluyor arada
bence işe yarıyor içerdeki mikrop temizleniyor
evet doğru söylüyorsun cnm..bende akıntı için kullanmıştım soğan kürünü önceden..temizlemişti..temizlendiği için akıntınız oluyor şuanda..
doğru yoldasınız yani
İnsallah canim.demekki herkesin bunyesi farkli pldugundan farkli etki yapiyor...bebek icin cok umitlendirmeden sifa diyerek iciyorum.rabbim hayirli sonuclarla karsilastirsin insallahmerhaba cnm bende hiiiç birşey olmadı iki aydır kullanıyorum ama... ne ağrı ne akıntı :44: ama olması, içindeki fazlalıkların atılmasından kaynaklandığı için bu da iyiye işaret!![]()
İnsallah canim.demekki herkesin bunyesi farkli pldugundan farkli etki yapiyor...bebek icin cok umitlendirmeden sifa diyerek iciyorum.rabbim hayirli sonuclarla karsilastirsin insallah