tabi anlatırım canımmm
bundan 1 ay öncesi falandı doktora gittim klomen verdi bana neyse düzenli bir şekilde içtim düzenli ilişki falan derken adetime bir hafta falan vardı bende bir kasık ağrısı gebelik belirtileri gögüs ağrısı kabızlık ateş basması vs. hemen doktora gittim ultrasyonla baktı ilaç yan etki etmiş kisler oluşmuş ama bunlar gebelikten kaynaklı kistlerde olabilir dedi hemen kan tahlili istedi kan tahlilinin sonucuna göre gebelik gözüktü çok yeni daha dedi şüpheli durum dikkat et günün geçince gel dedi neyse günüm geçti 1 gün geçti gittim tekrar kan tahlili yaptırdım bu kez kan değerlerim düşük çıktııı gebelik için sürekli artması lazımken benimki düştü gebelik yok dediler kimyasal gebelik gibi yumurta döllenmiş sanırım rahime yerleşmeden düşmüşş ama kesin değil gibi konştular sonra adetim 1 hafta gecikti geç döllenme olablir diye birdaha kan tahlii yaptırdık bu kez dahada düşük çıktı değerlerimm zaten ondan sonrada 2 gün bi adet günüm oldu bi kişinin daha başına byle bir olay gelmiş emriyo kabul etmemiş kstler bebeği atmış ya bebek kistleri ya kistler bebeği atıyormuş genelde sanırım bende kistler bebei attı
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
((( ama kesin bir sonuç yok ortada
okadar kötü oldumki düşünsenize 1 hafta önce gebelik var gibi diyorlar sonra yok diyorlar sankibebeği verdiler elime geri aldılar gibi oldum okadar kötü oldumki kendimi zor topladım
o yüzden bulut efeye diyorum ya biran önce git sonucuöğren ona göre tedbirini al diyo böyle canım işteee
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
((