- 2 Nisan 2013
- 3.612
- 2.072
- 448
- 37
öyle ogrenenler varmış canım valla bende bılmıyomslm kizlar,
benim anladigim gibi dogrumu yani ovulation testeri öncemi göstertiyor hamile oldugunu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle ogrenenler varmış canım valla bende bılmıyomslm kizlar,
benim anladigim gibi dogrumu yani ovulation testeri öncemi göstertiyor hamile oldugunu?
aminn inşallah hepımızın gobüşü bebişle dolsun ınsallahayyy inşallah tahmin ettiğimiz gibidir bulutefeAllah hayal kırıklığı yaşatmasın, ümitlerimizi boşa çıkarmasın inşallah yumurtlamadan değil de bebiştendir bu çizgi
![]()
aBuyrun bu da bnm resimler. üstteki dünkü test 13. gün, alttaki az önce yaptığım 14. gün. fark çok açık deil mi? resmen yumurtluyorum ayol![]()
Eki Görüntüle 699410
a
aynen canım bence yumurtluyısun hemen calışmaya başla![]()
yok canım ben alttaki çizelgelerdeçok yeni evliolduklarını gördüğüm için yazdım.tabiki herkez en önce doktora gidecek.doğadaki bitkiyi ilaçları kararında ve doğru kullanınc a faydası olabilir katılıyorum.ben sadece yanlız bişey yapmayın die söyledim.ha ben çokmu biliyorum hayır tabikide.kulaktan duyma şeyler benimkilerde.doğruluğunu idda edemem.sadece merak ettim.çok erken olupta böle aceleyle yanlış birşey yapmayın die.rahatsız ettiysem kusura bakmayın.
slm şekerler, nasıl gidiyo bakıym klomenler soğan kürleri yumoşlar çatlamalar regliler... hani stres yapmamamız gerekiyo bırazda gır gır yapalım dimi ama :))))))))))))) mesajıma son vermeden önce bi sorum olcak klomene başlayalı 3 gün oldu şişkinlik yapıyo sizdede
oldu mu
canım bı kackere devam et kure ıstersen benımde 13gunum fazla akıntım olmadı bende ıkı uckere daha denıycam kuru bıde canım belkı adtte atarsın kıstı bazıları ozaman atıyormuskızlarrr slmmmm :) dün pek bakamadım bugün gözlemledim yazılarııı bu ovülasyon testinden bende aldım
ama nasıl kullanılır nedir pek anlamıyorumm :))) ayrıcaaaa kistlerden dolayı yapsammı yapmasammı karar veremedimm
bide buay geç adet oldum düzenimmmm bozulduu ne araaa uygulamam lazım acabaaa
kızlar ayrıcaaaa benim bu sğan küründee 4. günüm ama ne akıntıı ne bişey gelmedi acaba işemi yaramıyorrr akıntı olması mı lazımmm(((((
canım bı kackere devam et kure ıstersen benımde 13gunum fazla akıntım olmadı bende ıkı uckere daha denıycam kuru bıde canım belkı adtte atarsın kıstı bazıları ozaman atıyormus
benım son durum cok karısık ıkı gun once ov testı yaptım ıkıncı cızgı dunde yaptım sılık cızgı sayfanın bıkac gerısınde resımlerı paylaştım ov testınde hamılelıgını ogrenenler varmıs onların yazılarını paylastım beklemekteyım bende kıstlerı atarsın ınsallah canım azda olsa akıntın varmıs buda ıyıye işaretcanım doktor bana seninkisi çok hafif bir kist adetle atarsın dedi ama 2 gün adet olunca atamadım sadece 5.5cm den 4.5 e düşmüştü adet kesilince kaldı kaldığı yerde akıntı falan olmuyooo çok hafif minnacık sarılıklar oluyo ama azcık acaba yeni başladığım için mi yoksa işe yaramayacakmı tedirgin olmaya başladım sen tathili almaya gitmedin demi dahaaaaaa :) ve son durumların nedirrrr
yok canım ben alttaki çizelgelerdeçok yeni evliolduklarını gördüğüm için yazdım.tabiki herkez en önce doktora gidecek.doğadaki bitkiyi ilaçları kararında ve doğru kullanınc a faydası olabilir katılıyorum.ben sadece yanlız bişey yapmayın die söyledim.ha ben çokmu biliyorum hayır tabikide.kulaktan duyma şeyler benimkilerde.doğruluğunu idda edemem.sadece merak ettim.çok erken olupta böle aceleyle yanlış birşey yapmayın die.rahatsız ettiysem kusura bakmayın.
kızlarrr slmmmm :) dün pek bakamadım bugün gözlemledim yazılarııı bu ovülasyon testinden bende aldım
ama nasıl kullanılır nedir pek anlamıyorumm :))) ayrıcaaaa kistlerden dolayı yapsammı yapmasammı karar veremedimm
bide buay geç adet oldum düzenimmmm bozulduu ne araaa uygulamam lazım acabaaa
kızlar ayrıcaaaa benim bu sğan küründee 4. günüm ama ne akıntıı ne bişey gelmedi acaba işemi yaramıyorrr akıntı olması mı lazımmm(((((
keşke gıdeblsem esım yogun sabah gıdıyo gece gelıyo evımden hastaneye ulasımda yok gıdemıyomozaman durmak yokkk yola dewammmm :)))) bulutefecimmm ovü. testlerinden hiç anlamam baktım resimlere kuzum hiç uğraşma git bi kan testi yaptır yahuuu senin yerinde olsam heyecandan 50 kere gtmiştimm :)))) güzel haberlerle gel bizede umut ol
alıyorum canımmmmm sağlık ocağı falan yokmuuuu ama 4 gözle güzel haberini bekliorummmmkeşke gıdeblsem esım yogun sabah gıdıyo gece gelıyo evımden hastaneye ulasımda yok gıdemıyom![]()
yakınlarda yok canım hayırlısı artık ınanın ben hamıle degılsem bıle sızlerın hamıle oldugunuzu duymak benı cok mutlu edıcek ınan ınsallah hepımız guzel haberler alırız anne oluruz amınnnnalıyorum canımmmmm sağlık ocağı falan yokmuuuu ama 4 gözle güzel haberini bekliorummmm