• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan kürü

yaaa dur pes etmek yok son güne kadar :20: biliyorsun normal bu ağrılar. gözümüz kulağımız sende cnm :52:
kızlar hamılede olsak konularımızı bırakmayalım burdan devm edelım ınsallah hepımız hamıs oluruz burdan hamılelıkte yasadıklarımızı anlatırız :49:

ya 4 olcam yada 5 de 28 gunde bır oluyom

Belkı yumurtlama gunundesındır ondan ağrıyodur kımı kadının regl gelmeden once oluyomus yumurtlama sonuçta ayda bı kere olan bişi belkı o gundesındır çalışmaları bırakma düşmez kalkmaz bir allah canım benım yaaa ....inşallah regl olmazsında bebışlı göbişli olursun :))))))))))))))))))))

bu arada biz de ikiz üçüz bekliyoruz :27: yaş da çok geçmeden bi seferde bitirelim bu işi diyoruz :9: sonra salarız hepsini odalarda gezerler kedi gibi :55:

kızlar hamılede olsak konularımızı bırakmayalım burdan devm edelım ınsallah hepımız hamıs oluruz burdan hamılelıkte yasadıklarımızı anlatırız :49:

Haklısın ballim benım inşallah olursa neden gırmeyelım ki .....sonuçta kötü günde varsak ii günlerde de oluruz allahın izniyle kuzucuklarım :))

bu arada biz de ikiz üçüz bekliyoruz :27: yaş da çok geçmeden bi seferde bitirelim bu işi diyoruz :9: sonra salarız hepsini odalarda gezerler kedi gibi :55:

tabi yaa en güzeli civcivleri salmamız lazım bi nefeste inşallah :)) ayy hayalı bıle cok güzel :))

en güzelı aslında bırlıkte buyurler yenı bı reklam cıkmıs uctane kız bebek var onlara bayıldım ya

ızlar sıze dıyorum çalışmalara devam dıye ama benım kı ne kür nede vıtamın lı meyve sebze yemıyo ayrıca haftada bır anca bişiler oluyo cıldırcam aslında alttan alıyorum ama gelın bıde bana sorun kızçeler ...bebek için rutını bozmamak lasım ama uygulamıyor o da mılığı yıktı 5 ayda offffffffffffffffff

inşallah tabii o günleri de paylaşırız birlikte :16: melekimin dediğine kulak ver sen, madem ovü. iki çizgi gösteriyo çalışın derim ben de! yumurtlama günü kadından kadına ve aydan aya değişebiliyormuş. eğer öyleyse kaçırma bu ayın fırsatını :34:

inşallah tabii o günleri de paylaşırız birlikte :16: melekimin dediğine kulak ver sen, madem ovü. iki çizgi gösteriyo çalışın derim ben de! yumurtlama günü kadından kadına ve aydan aya değişebiliyormuş. eğer öyleyse kaçırma bu ayın fırsatını :34:
bu ay calışmalara hala devam zaten cok calıstık bu ay kızlar :1:

inşallah yumurtluyosundur kuzucukum :)

ızlar sıze dıyorum çalışmalara devam dıye ama benım kı ne kür nede vıtamın lı meyve sebze yemıyo ayrıca haftada bır anca bişiler oluyo cıldırcam aslında alttan alıyorum ama gelın bıde bana sorun kızçeler ...bebek için rutını bozmamak lasım ama uygulamıyor o da mılığı yıktı 5 ayda offffffffffffffffff
uzulme canım sıkma canını sen yanas kacısıne sorttu askılıydı gecelıkdı degısık degısık gıy:1:

uzulme canım sıkma canını sen yanas kacısıne sorttu askılıydı gecelıkdı degısık degısık gıy:1:

ciş aramaz ole seylerı gulum kaç kere gıydım bı baktım uyumuş kalmış ben gelene kadar :D bıldıınız adamlara benzemıyo melekım ...ama olsun bakalım kendı bılır bende onun gbı davranmaya başlıyorum bu sefer o ustume gelıyo kaçan kovalanırmış kızcelerım...neyse ben çıkmak zorundatım tatlıskolar...annem kalktı kahvaltı yapcaz (kyınvalıdem )...öptüm kocaman hepinizi gun içinde yıne gırerım canlarım allaha emanet olun ...hayırlı haberlı günler gecırelım :AMIN...

quote_icon.png
aysedurmaz kullanıcısından alıntı

10 haftalık hamileyim ve sırf soru işaretlerine cevap olsun diye ovulasyon testi yaptım.Sıvıya,ilk idrara falan dikkat etmedim.Sadece akşam bi test yaptım.Umarım bekleyen herkezin gebelik testleri böyle oluuurrr:16::16:

quote_icon.png
zeynebim_53 kullanıcısından alıntı
benimde adet tarihime çok yakın lh testler çift çizgi çıktı.meraklandım gebelik tedt yaptım hamileymişim.allah hepimizin yardımcıcısı olsun.

dediğim gibide oldu ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ve iki hamileliğimide ovülasyon testinden öğrendim:21::21::21:
quote_icon.png
SevdeBilge kullanıcısından alıntı
Kızlar, bana deli diyebilirsiniz. Ben, bizim forumlar yetmyormuş gibi, yabancı forumları takip etmeye başladım. Dün ovulasyon testi sipariş verdim ve konuda araştırma yapıyordum internette. Yabancı bir sitede şöyle birşey buldum. Sonra bizim Ovulasyon Testleri ile ilgili başlığımızda da bunu tecrübe eden arkadaşlarımız olduğunu okudum. Bu testleri kullanarak ovulasyon günlerinin ne zaman olduğunu öğrenmeye çalışan arkadaşlarımız, adeti yaklaştığında da bu testleri yapmaya devam etmişler ve bu LH hormonunu gösteren ikinci çizgi halen belirgin çıkıyormuş. Onlar da ilk başta zannetmişler ki adet günüm yaklaşıyor ama ben hala yumurtluyor muyum diye düşünmüşler. Ve aynı zamanda da gebelik testi yapmışlar ki onlar negatif(-) göstermiş ama ovulasyon testi pozitif(+) göstermeye devam ediyormuş. Ve üzerinden çok geçmeden hamile olduklarını öğrenmişler! Yabancı sitede bulduğum yazı şu: You can clearly see that the ovulation test (green strip) has a more definite line!

Well, about every other day since what I have done is take a urine sample- not FMU & divided it into 2 cups- that way I'm not dipping both tests in the same cup & possibly getting a false positive.

I will tell you that the ovulation test has ALWAYS had a darker line than the pregnancy test & today the line was so dark that it was darker than the control line!

So, I say that an ovulation test would be able to pick up if you are pregnant sooner than a pregnancy test or at you can see a darker line than a pregnancy test should you question if you have a + line or evaporation line from a pregnancy test.

So what do you think? If you have experimented with this, please share yoru results.

Hakikaten de 2 gebelik testinde hiçbir şey yok, ovulasyon testinde 2.çizgi var. Sonradan öğreniyor ki hamile. Yabancı dil bilenler anlayacaktır ki kız, ovulasyon testinin gebelik testinden daha önce gebelik varsa eğer bunu gösterdiğini söylüyor. İşin güzel tarafı bunu bu forumda bazı arkadaşlarımız tecrübe etmişler. Ovulasyon testini en başından itibaren okuyorum ve orada gördüm...

Adeti yaklaşanlar, elinde ovulasyon testi olanlar, belki denemek isterler... Sonuçları da bizimle paylaşırlarsa sevinirim. :)

ben ilk hamileliğimiz ovalasyon testinden öğrenmiştim hcg testlerinin arasına karışmıştı yani yanlışlıkla lh yazanı yapmıştım ama sonu iyi olmadı bebeğim düştü şimdide 4 gün geçti adetim ovülasyon yine pozitif testler
kızlar ya ekleye bılsem bende ıkı gundur yaptıgım ov testını eklıcam ama hafıza kartım bozulmuşşş:43:

gerçekten çok merak etmeye başladım, bir yolunu bulabilirsen görmek isterm şu senin testleri, bu son günler, güzel haberinle bizlere umut olacaksın inşallah, ve ben de peşinden geliyorum 2 hafta sonra :32:

gerçekten çok merak etmeye başladım, bir yolunu bulabilirsen görmek isterm şu senin testleri, bu son günler, güzel haberinle bizlere umut olacaksın inşallah, ve ben de peşinden geliyorum 2 hafta sonra :32:
amin inşallah ya hafıza kartımı gormuyo tlfn telefona kayıtlı resımler nasıl eklıycam bıemedımkı

amin inşallah ya hafıza kartımı gormuyo tlfn telefona kayıtlı resımler nasıl eklıycam bıemedımkı

telefonun şu yeni akıllı telefonlardansa dosya yöneticisi yüklemen gerekir önce marketten. değilse ben de bilmiyorum ki neden görmüyor :26: eşinden yardım alırsın belki bugün öyle yüklersin de biz de görelim şu hormonlarını :16:

$Fotoğraf0038.jpg
kızlar en usttekı test bugun ucuncu gun oldugu ıcın fazla bellı olmıyo duzgun cekemedım

slm kizlar,

benim anladigim gibi dogrumu yani ovulation testeri öncemi göstertiyor hamile oldugunu?

Back