• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan kürü

Pkolar soğanla yok oluyo ama değil mi sonra adet dönemınde yıne olusuyo ama çatlamıyor? yoksa hep yumurtalıkta bekliyomu kistler? adet olsam devam edicemde bırakınca yine eskisi gibi olurmu yanı dkh gibi anlatabildim mi ? sürekli soğanlamı yaşıcaz zaten suan zayıfamayada başladım sigarayı bıraktım spora gıdıyorum hersey olumlu gliforda içiyorum.. Şimdi soğanla adet olunca sankı dogum kontrolun yerini almış gibi hissettiriyor.. Bide bir gün içemedim :(( PAranoya yaptı şimdide :( Günde bazen 1 bazen 2 kere içtim :(
valla bende pek bılmıyorum pko olayını sagolsundoktorlarda dogru duzgun acıklama yapmıyorlarkı bende adet duzensızlıgı yok kıl pıroblemı yok kılom yok nasıl bı hastalık anlamadım ama duzenlı ıcmen lazım gunde ıkıkere bıde i.b sarçoglu pokosu ılerlemıs agır olanlar 21 gun uygulasınlar dıyormuş

Amin aminnn Rabbim herkese gönlüne göre versin Allah razı olsun Canım çok soru sordum ama bilen varsa cevaplasın bilmiyorum yumurtlama nası oluyo beyaz şeffaf uzayan şeylerden geldi son iki gündür bu ona bi işaretmi acaba.Zaten bekarım adetim düzene girsin yeter yanı ama o beyaz şeffaf maddeden hiç olmamıştı şimdiye kadar çünkü hep dk hapı kullanıyodum :)

Amin aminnn Rabbim herkese gönlüne göre versin Allah razı olsun Canım çok soru sordum ama bilen varsa cevaplasın bilmiyorum yumurtlama nası oluyo beyaz şeffaf uzayan şeylerden geldi son iki gündür bu ona bi işaretmi acaba.Zaten bekarım adetim düzene girsin yeter yanı ama o beyaz şeffaf maddeden hiç olmamıştı şimdiye kadar çünkü hep dk hapı kullanıyodum :)
canım sogan kurunun etkısıde olabılır yumurtlama belırtısıde olabılır

mrb canımmm senin suan yaşadıkların gayet iyiye işaret keşke bende yaşasam akıntı kanama uzayan o şeylerdennn bugün 5. gün hala ne bi akıntı ne başka bişi çok az geliyo gitmiyo bu zımbırtı kistler sanırım doktorum bide çok hafif kist olduğunu sölemişti bana ahhhh adet ahhhh biraz daha uzun sürsen ne olurduuu :(((( doktorum banada d.kontrol hapı verdi ama ben kullanmak istemedim çünkü diğer doktorum da bu hafif kistler olduğun için hamile kalabilisin dediii zaten kafayı kırdım 1 tanesi yetmiyo 2-3 tane doktora birden gidiyorumm :)))))

kızlar ya adete yakın normalde kurulukmu olur benım bugunu saymassak2 gunum kaldı bata ama beyaz seffaf bı akıntımoluyo bıde ıkı gundur adet olcakmısım gıbı karnım agrıyo normalde adet oldugum an baslar agrım

cnm saol paylaştğın için, büyük geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın. bunları unutturacak güzel günler yaşarız ALlahın izniyle.. be de geçen ay benzeri bie şey kendi kendime yaşadım sanırım, şüpheleniyorum ama doktora fln gitmedim, hayırlısı olsun , Allah büyük..

amin canım aminnn inşlhhh artık bu sayfada bebişlerimizden konuşuruzzzz şimdiden sıkıldım vallaa ben ibrahim saraçoğlunun bi videosunu izlemiştim orda diyorduki hanımlar hiç farkında olmadan hamle kalıp düşük yapabiliyorlar demiştiii ve bu ayy tesadüf farkına vardım ve yaptımm sanırım yoksa hiç farkına bile varmazdım soğan kürü düşük yapmaması içinde çok etkiliymişşş dediğin gibi bunlar doktorlar herşey vesilee Allah büyükkk ona sığınalım hayırlısı olsun sağlıklı sıhatlı olsun eli ayağı düzgün olsun da ne zamn verirse versin artık böyle düşünelim de stres yapmayımmm benceee strese girdikce sıkıntı çıkıyoooo

kızlar ya adete yakın normalde kurulukmu olur benım bugunu saymassak2 gunum kaldı bata ama beyaz seffaf bı akıntımoluyo bıde ıkı gundur adet olcakmısım gıbı karnım agrıyo normalde adet oldugum an baslar agrım

Bulutefecim senin durumun karışık gibi tatlım yaa yumurtlama gününden emin misin sen? Kuruluk olur regl öncesi diye biliyorum ama herkesin aynı midir bilinmez tabi. Bugünkü ovün nasıl çıktı ??

canım benimde bu ay adet olacakmışım gibi her daim sancılarım oluyodu akıntım bi çok geliyodu bi gelmiyoduu vücut tepkiler veriyodu ama 1 hafta sonra oldum gününden çok geç aynen olacakmışım gibi ağrılarım oldu hep

Bulutefecim senin durumun karışık gibi tatlım yaa yumurtlama gününden emin misin sen? Kuruluk olur regl öncesi diye biliyorum ama herkesin aynı midir bilinmez tabi. Bugünkü ovün nasıl çıktı ??
bugun yapmadım ov testı 7 tane almıstım dıyorum bat olursam onumuzdekı ay kullanım yumurtlama ıcın ama kararsız kaldım
bıde ov olunca benım goguslerım hemen hassaslasıyor ben 6 bat oldum 17 sınde ov oldum dıyehatırlıyorum ama

Son düzenleme:
canım benimde bu ay adet olacakmışım gibi her daim sancılarım oluyodu akıntım bi çok geliyodu bi gelmiyoduu vücut tepkiler veriyodu ama 1 hafta sonra oldum gününden çok geç aynen olacakmışım gibi ağrılarım oldu hep
aynen bende oyleyım su an kızlar soylemesı ayıp gogorslerım 90 beden gıbı oldu cok sıstı normalde 75 ben seksen takıyordum

mrb canımmm senin suan yaşadıkların gayet iyiye işaret keşke bende yaşasam akıntı kanama uzayan o şeylerdennn bugün 5. gün hala ne bi akıntı ne başka bişi çok az geliyo gitmiyo bu zımbırtı kistler sanırım doktorum bide çok hafif kist olduğunu sölemişti bana ahhhh adet ahhhh biraz daha uzun sürsen ne olurduuu :(((( doktorum banada d.kontrol hapı verdi ama ben kullanmak istemedim çünkü diğer doktorum da bu hafif kistler olduğun için hamile kalabilisin dediii zaten kafayı kırdım 1 tanesi yetmiyo 2-3 tane doktora birden gidiyorumm :)))))
npo cum bende de senın durumun olsdu kistlerden dolayı ılk dr d.kont. hapı verdı başka bı dr gıttım 2-3 dr a onlarda hapa gerek yokzaten senın kıstın engel deıl dedı ama yumurtlamalarım yılda bi kaç kez olduu için hamıle kalmam zorlasıyo...kısacası soğan kuru ıle küçülttüm 1er cm kıstlerımı sana tavsıyem bu kuru uygula bu arada kıst boyutun ne? benım sag over da 2 adet 3.5 ar cm ti bu ay 2.5 ar cm olmuş ikisi de ....:3::3::3::54:

Haklısın valla dert bızdeee derman rab de..........kaç gunu vardı bata senın ....:50:
buyuk ıhtımal ayın 4 olcam ben genelde gece sabaha karşı oluyorum ayın 3 de gece olmam lazım bakalım haıylısı inşallah

buyuk ıhtımal ayın 4 olcam ben genelde gece sabaha karşı oluyorum ayın 3 de gece olmam lazım bakalım haıylısı inşallah

tatlı cok stres de gecıktırır unutma kuzum...hayırlısı olsun ınsaallah canım benım...bnm bata daaa çok var 21 mayıs :(((( baya beeklıcem PUFFFF:47::47::47::47::47:

tatlı cok stres de gecıktırır unutma kuzum...hayırlısı olsun ınsaallah canım benım...bnm bata daaa çok var 21 mayıs :(((( baya beeklıcem PUFFFF:47::47::47::47::47:
benım hiç şaşmıyo bat hep 28 gunde oluyom ama beklemek zor oluyo ya:47::47::47::47:

Back