kızlar hamılede olsak konularımızı bırakmayalım burdan devm edelım ınsallah hepımız hamıs oluruz burdan hamılelıkte yasadıklarımızı anlatırızyaaa dur pes etmek yok son güne kadarbiliyorsun normal bu ağrılar. gözümüz kulağımız sende cnm
ya 4 olcam yada 5 de 28 gunde bır oluyom
kızlar hamılede olsak konularımızı bırakmayalım burdan devm edelım ınsallah hepımız hamıs oluruz burdan hamılelıkte yasadıklarımızı anlatırız
bu arada biz de ikiz üçüz bekliyoruzyaş da çok geçmeden bi seferde bitirelim bu işi diyoruz sonra salarız hepsini odalarda gezerler kedi gibi
en güzelı aslında bırlıkte buyurler yenı bı reklam cıkmıs uctane kız bebek var onlara bayıldım yabu arada biz de ikiz üçüz bekliyoruzyaş da çok geçmeden bi seferde bitirelim bu işi diyoruz sonra salarız hepsini odalarda gezerler kedi gibi
en güzelı aslında bırlıkte buyurler yenı bı reklam cıkmıs uctane kız bebek var onlara bayıldım ya
kızlar hamılede olsak konularımızı bırakmayalım burdan devm edelım ınsallah hepımız hamıs oluruz burdan hamılelıkte yasadıklarımızı anlatırız
bu ay calışmalara hala devam zaten cok calıstık bu ay kızlarinşallah tabii o günleri de paylaşırız birliktemelekimin dediğine kulak ver sen, madem ovü. iki çizgi gösteriyo çalışın derim ben de! yumurtlama günü kadından kadına ve aydan aya değişebiliyormuş. eğer öyleyse kaçırma bu ayın fırsatını
inşallah tabii o günleri de paylaşırız birliktemelekimin dediğine kulak ver sen, madem ovü. iki çizgi gösteriyo çalışın derim ben de! yumurtlama günü kadından kadına ve aydan aya değişebiliyormuş. eğer öyleyse kaçırma bu ayın fırsatını
bu ay calışmalara hala devam zaten cok calıstık bu ay kızlar
uzulme canım sıkma canını sen yanas kacısıne sorttu askılıydı gecelıkdı degısık degısık gıyızlar sıze dıyorum çalışmalara devam dıye ama benım kı ne kür nede vıtamın lı meyve sebze yemıyo ayrıca haftada bır anca bişiler oluyo cıldırcam aslında alttan alıyorum ama gelın bıde bana sorun kızçeler ...bebek için rutını bozmamak lasım ama uygulamıyor o da mılığı yıktı 5 ayda offffffffffffffffff
uzulme canım sıkma canını sen yanas kacısıne sorttu askılıydı gecelıkdı degısık degısık gıy
amin inşallah ya hafıza kartımı gormuyo tlfn telefona kayıtlı resımler nasıl eklıycam bıemedımkıgerçekten çok merak etmeye başladım, bir yolunu bulabilirsen görmek isterm şu senin testleri, bu son günler, güzel haberinle bizlere umut olacaksın inşallah, ve ben de peşinden geliyorum 2 hafta sonra
amin inşallah ya hafıza kartımı gormuyo tlfn telefona kayıtlı resımler nasıl eklıycam bıemedımkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?