Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bende 8 aylık evliyim.bebek için daha erken olduğunu düşünüyorum.sizd benim gibi yeni evlisiniz.bence daha çok erken böle yöntemleri deneyip dengenizi bozmayın.allah hayırlısını nasip etsin.soğan suyu sadace bebekle alaklı değil farklı rahatsızlıklarda gösterebilir.tadıda diyetten bildiğim için çok berbat.tabiki herkesin kendi tercihi benimki sadece bir öneri.yani paniğe kapılmak için çok erken derim.hepinizin gönlüne göre versin allah
gidemedım canımpardon :)) yanlış yazdımmm nrc değillll bulutefe yazacaktımm tahlili almaya gittin mii :)))
gidemedım canım
canım ib saracoglu calısanlar ıcın akşam yemekten once ve gece yatrken ıcsınler dıyoBen bugün kürü uygulamaya baslayacagim da....sabahlari icmem mümkun degil ise giderken...
sadece aksamlari icsem olur mu....ya da isten gelince ve gece yatmadan önce icsem arka arkaya icince zarari olur mu ki.....
Ben bugün kürü uygulamaya baslayacagim da....sabahlari icmem mümkun degil ise giderken...
sadece aksamlari icsem olur mu....ya da isten gelince ve gece yatmadan önce icsem arka arkaya icince zarari olur mu ki.....
benımde bugun 12 gunum batada az kaldı ya 4 du yada 5 bısey sorcam ıkıgundur ov testı yapıyorsunya sılık cızgı cıkıyormı allah hepımıze hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın ınsallahselam kızlar, bugün 9. günüm soğan küründe ve ilk defa aksattım sabahkini öğleden sonra içtim, diğerini gece yatarken yaparım artık. bi de ilk defa ovü.testi aldım iki gündür ona bakıyorum. yine bu ay ilk defa ateşime de bakıyorum. Allah dualarımızı kabul etsin, inşallah. ateşim bugün sabah 36.1 e düştü ilk defa. birazdan bakıcam bugünki ovü.ye de. umarım her şey yolunda gider..
sizin kürler, çalışmalar ne durumda :79:
benımde bugun 12 gunum batada az kaldı ya 4 du yada 5 bısey sorcam ıkıgundur ov testı yapıyorsunya sılık cızgı cıkıyormı allah hepımıze hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın ınsallah
ben ılkkez dun yaptım oda gebeık testı yerıne onu yaptım bazı dopınklerde gebelıgın ovl testınde daha erken bellı oldugunu okumuzstum öncede oyuzden baktım dun ıkıncı cızgıde cıktı hafıf sılık ama cok bellı oluyo yumurtlama olması ımkansız bata 5 gunum felan kaldı cunku 28 gunde bır oluyorum ates bı kackere denedım ov den once dusuyo yumurtlama olunca cıkıyo ates takı bata bırgun kala yada bat gunu dusuyo eger hamılelık varsa dusmuyo ates oseyırde devam edıyo ben yumurtlama olunca goguslerım hassaslaşıyor ondan anlıyorumevet ilk gün belli belirsiz çıktı, dün yine silikti ama daha belirgindi, az önceki de düne göre daha belirgin ama net iki çizgi çıktı diyemem yani, yaklaşıyor sanırım daha.. bu arada bugün reglimin 13. günü. sen de bakıyor musun buna ya da ateşe, akıntıya falan?
mrb handelevent canım aynen folikasidin dediği hepimizin okadar çok nedeni varki mesela ben 4 yıllık evliyim 2 yıl korundum 3.yıl denedim doktora bir gittik bende sıkıntı çıkmadı eşimde varikosel çıktı eşim hemen ameliyat oldu aradan biraz zaman geçti eşim düzeldi herşey yoluna girdi bu sefer bende prolaktin sıkıntısı çıktı daha sonra prolaktin düştü doktorun verdiği ilacın yan etkisiyle ilaç kist yaptı ve böylelikle tam 4 yıl geçti oda yetmez gibi eşimin tayını çıktı temmuzda gidecek ve eş götürülmeyecek bir yere 4 yıl kalacak 3-5 ayda bir yanıma gelecek ozamn çocuk şansımda azalacak allahımın nimeti olan soğan suyunun zararından çok faydası var bazı doktorlar bile öneriyor zararıda arkadaşın dediği gibi mide rahatsızlığı olan kullanmamalı durum böyleyken herşeyde bir çare aramak çok normalll...
28 günde bir düzenli olman cok iyi, ben de öncelikle göğüs agrimdan anlıyorum, belirtilerim cok net ve kuvvetli oluyor. Doktorum da demişti 14. gün yumurtladigimi ama gözlemlemek istedim. Dediğin gibi ovu. ile gebelik ogrenildigini ben de okudum. Ama bu arada yumurtlamasi 7-8. gün veya reglisine 3-5 gun kala olan da cok kişi okudum. Bu konuyla bi ilgilensen iyi olur bence.
kararsız kaldım esıme gosterdım dun yapınca oda kullanma kılavuzunu okudu negetıf sonuc yumurtlama ıcın kullanılıyo bu test gebelık ıcın degıl dedı28 günde bir düzenli olman cok iyi, ben de öncelikle göğüs agrimdan anlıyorum, belirtilerim cok net ve kuvvetli oluyor. Doktorum da demişti 14. gün yumurtladigimi ama gözlemlemek istedim. Dediğin gibi ovu. ile gebelik ogrenildigini ben de okudum. Ama bu arada yumurtlamasi 7-8. gün veya reglisine 3-5 gun kala olan da cok kişi okudum. Bu konuyla bi ilgilensen iyi olur bence.