kararsız kaldım esıme gosterdım dun yapınca oda kullanma kılavuzunu okudu negetıf sonuc yumurtlama ıcın kullanılıyo bu test gebelık ıcın degıl dedı
ymurtlama gıbı gordum sankı ıkısıde aynı renk duruyorKızlar resim görünüyor mu? Öyleyse yorumunuz nedir? Bgnki ovü. testim.
ymurtlama gıbı gordum sankı ıkısıde aynı renk duruyor
ymurtlama gıbı gordum sankı ıkısıde aynı renk duruyor
amin canım inşallah allah hepımıze evlat nasıpederGünaydın kızlaaarr.....valla bende 10aylık evlıyım 5 aydır korunmuyorum....çocuk istiyoruz ama olmadı....sebebı ise sağ overda 3.5 ar cm 2 tane kıst olması ve yumurtlamamın yılda 3-5 kere olması...bunun üzerine adet yaklaştığında sağ kasığımda öyle bir ağrı yasıyorum kı 3 aydır ağla ağla mahvoluyorum 4 gun 5gun şiddetli agrı oluyo işte bu yüzden ben 2 ay önce soğan kuru uyguladım 15 gun geçmeden dr a gıttım kontrole kistlerımın 1er cm küçüldüğünü söyledı ve ağrı kesıcı hap verdı sadece ama işe yaraadı ağrılarıma bende s.ocağindan dikloron yazdırdım tek iğne vurundum bıdaa ağrım olmadı...adetım 4gun gec geldı meğer ben 30 günde bır adet oluyormuşum ama kanamam 1-2 yoğun 3hafıf 4.gun ise kucuk leke gıbı oldu ılk defa bunu yasadım bu ay....bakalım önumuzdekı ayadet gelmeden 10 gun once soğan kurune tekrar baslıcam bakalım sonra dr a gıtcem...dr zaten 3ay daha bebek olmazsa yumuta çatlatma iğnesı yaparız dedı prolaktın 8.24 cıktı ...artık hersey normale doğru gıdıyo....inşallah rabbım hepımıze hemen bebıslerıme kavuşmayı nasıp etsın.
dün gene yaptım gene cıf cızgı ama dogerı kadarkoyu degıl ıkı yaptıgım testteay evet evirdim cevirdim ben de baktıkça kafam karıştı ne hâle geldik yaaneyse bugünkinde nasıl olacak bakalım. sende var mı cnm yenilik?
Günaydın kızlaaarr.....valla bende 10aylık evlıyım 5 aydır korunmuyorum....çocuk istiyoruz ama olmadı....sebebı ise sağ overda 3.5 ar cm 2 tane kıst olması ve yumurtlamamın yılda 3-5 kere olması...bunun üzerine adet yaklaştığında sağ kasığımda öyle bir ağrı yasıyorum kı 3 aydır ağla ağla mahvoluyorum 4 gun 5gun şiddetli agrı oluyo işte bu yüzden ben 2 ay önce soğan kuru uyguladım 15 gun geçmeden dr a gıttım kontrole kistlerımın 1er cm küçüldüğünü söyledı ve ağrı kesıcı hap verdı sadece ama işe yaraadı ağrılarıma bende s.ocağindan dikloron yazdırdım tek iğne vurundum bıdaa ağrım olmadı...adetım 4gun gec geldı meğer ben 30 günde bır adet oluyormuşum ama kanamam 1-2 yoğun 3hafıf 4.gun ise kucuk leke gıbı oldu ılk defa bunu yasadım bu ay....bakalım önumuzdekı ayadet gelmeden 10 gun once soğan kurune tekrar baslıcam bakalım sonra dr a gıtcem...dr zaten 3ay daha bebek olmazsa yumuta çatlatma iğnesı yaparız dedı prolaktın 8.24 cıktı ...artık hersey normale doğru gıdıyo....inşallah rabbım hepımıze hemen bebıslerıme kavuşmayı nasıp etsın.
dün gene yaptım gene cıf cızgı ama dogerı kadarkoyu degıl ıkı yaptıgım testte
günaydın cnm hoşgeldiiindurumun şu anda gayet olumlu görünüyor maşallah! ama soğan kürünü ikinci aşamada yine reglin bittikten birkaç gün sonra başlayıp sadece 10 gün yapıyorsun, artık böyle tarif ediyor Saraçoğlu.
doktorum da bana mayısa kadar gebelik gerçekleşmezse kullan diye bi şey yazdı ama okuyamıyorum kiyani yazdığı her neyse bu ay son şansım, umarım gerek kalmaz çok ümitliyimmm Allah'tan ümit kesilmez dimi
aynen bulutefem folıkasidi me katılıyorum çok itinalı özenli yapman lazım tatlım ki yanlış sonuç almayalım...güzel haberler bizimle olsun göbişlerımız bebişlerle dolsun.....hele ben 2iz bebiş istiyorum o kadar açım bebeğesen dvm et yapmaya, yapmadan önce en az 2-3 saat sıvı tüketmiyorsun ve her gün aynı saatlerde yapmaya özen gösteriyorsun dimi? bunlar çok mühimm. hadi konumuzun ilk anne adayını kutlayalım artık müjdeyi ver de
keşkee ama nerde bısey dıyım dun regl olcakmısım gıbı karnım agıyordusen dvm et yapmaya, yapmadan önce en az 2-3 saat sıvı tüketmiyorsun ve her gün aynı saatlerde yapmaya özen gösteriyorsun dimi? bunlar çok mühimm. hadi konumuzun ilk anne adayını kutlayalım artık müjdeyi ver de
İnanmıyorum bende adet gelmeden önce baslancak sanırım tatlım yaaa...çok teşekkür ederım ....
Umarım bu ay sendende pozıtıf sonuçlar alırız tatlım ... aynen ole Allahtan ümid kesilmez canım....imşallah bu ay hepımız güzel haberlerle buluşacağız tatlım ınanıyorum....
sen gene ıkız ıstıyorsun benım kocış 4 duz olsun dıyoaynen bulutefem folıkasidi me katılıyorum çok itinalı özenli yapman lazım tatlım ki yanlış sonuç almayalım...güzel haberler bizimle olsun göbişlerımız bebişlerle dolsun.....hele ben 2iz bebiş istiyorum o kadar açım bebeğe)))
keşkee ama nerde bısey dıyım dun regl olcakmısım gıbı karnım agıyordu
evet evettt bahardan mıdır neden bilmem ama ben de inanıyorum, umutluyum bu ay
keşkee ama nerde bısey dıyım dun regl olcakmısım gıbı karnım agıyordu
ya 4 olcam yada 5 de 28 gunde bır oluyomKaçgun var normalde tatlım regl ne
sen gene ıkız ıstıyorsun benım kocış 4 duz olsun dıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?