• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan kürü

inşallah olcak canım aminnnn benımde 10. gun tadıdana bende cok alıstım sugıbı ıcıyorum esıme keci boynuzu aldım icmem dıyo:( ama kıtır kıtır yıyıyo ben yemeyı sevıyorum dedı yemeyle etkısı olurmu bılmıyom hiç

etkisi mutlaka olur. ama hocanın dediğine göre daha farklı veya daha az etki eder. mesela pekmezi için de bir sürü işlemden geçtiği için %20 fayda sağlar diyor. yani illa ki kaynayan suya bırakılıp, tüm besin değeri o temiz suyla birlikte alınacak vücuda. bnm herif hiç ses etmedi, sabah akşam veriyorum içiyo :1: bence tartışılacak nazlanacak bişey yok ortada, ikna et içsin. biz soğanın bile suyunu şifa niyetine içiyoruz, üstelik onların kürü daha tatlı olsa gerek. :31:

ayy demeee :( inşallah temmuza kadar gerçekleşir büyük buluşma :emir_bebek: ama doktorun sana söyledikleri umut verici, bu şekilde hamile kalan çok kişi oldu, kendini strese sokma, ümitsiz olma, her şeyin vakti var :34:

canım çok iyi anlarsın beni umutsuzluk çok oluyor vermiyecek rabbim sanırım diyorumm daha denemeye başlayalı çokta olmadı ama her defasında bi sıkıntı çıkıyor stres çocuk oluşumu için en büyük etken stres yapmayacam diyorum ama kocişle çalışmalara başlamamla cocuk için yaptığım aklıma gelip hemen strese giriyorum kociş giderse tam 4 yıl daha olmazzz ayda yılda bir görecem zaten ewleneli 4 yıl oldu allahımmm yüzüme göklere kalkan ellerimdualarımın hürmetine inşlh verir isteyen herkeze tabiii

bende kistlerden dolayıı ağrı kramlar oluyordu ama kürden dolayı hiç olmamıştı eğerki akıntın oluyorsa oda iyi birşeyyy genede doktoru ihmal etme her daim kontrol altında ol benim doktorlarım benden bıktı vallaaa bide 1 tanesine bile değil bi birine bi birine gidip duruyorummm gitmesem bile sürekli arıyorum yakında kovacaklar benii :))))))
ben dıyorum kürü bıkackere daha uygulıyım oyle gıdım başka doktora gıtcam busefer ben dugunden ıkı hafta sonra gıttım doktor kovcak dıye korktum ama kovmadı:)

canım sıkma canını üzülme sakın bıgun bızlerınde bebısı olcak ozamanda hamılelıgımız konuşcaz hepımız inşallah amin ben doktordan geldıkten 3 dotgun sonramı tam hatırlamıyorum kacgun sonra oldugunu evde gebelık testı yaptım sılık ıkıncı cızgıyı gordum esımde hıc boyle cıkmıyordu felan dedı ama pko oldugum için ümütlenmek istemedım ıste dun aksama dogru oylen felanmıydı bıtane daha yaptım tek çizgi çıktı allah hayırlısıyla bebş versın hepımıze inşallah aminnnn aklıma şimdi geldı acep akşam kocamı alıp gıdıp hastaneden testımı alsammı duruyordur heralde labaratuarda bakarım degere boylece

canım kesinlikle al belkide bebiş vardır ona göre davranırsın gebelik testleri idrarla olanlarda yanıltıcı durum çok oluyo bebiş varsa dikkat edersinn git bak sonucunaaa bizede haber ver ama güzel haberr :)))

canım çok iyi anlarsın beni umutsuzluk çok oluyor vermiyecek rabbim sanırım diyorumm daha denemeye başlayalı çokta olmadı ama her defasında bi sıkıntı çıkıyor stres çocuk oluşumu için en büyük etken stres yapmayacam diyorum ama kocişle çalışmalara başlamamla cocuk için yaptığım aklıma gelip hemen strese giriyorum kociş giderse tam 4 yıl daha olmazzz ayda yılda bir görecem zaten ewleneli 4 yıl oldu allahımmm yüzüme göklere kalkan ellerimdualarımın hürmetine inşlh verir isteyen herkeze tabiii

AMİİİNN, AMİİN, AMİN!!! olan olmuş, geçmişi düşünüp pişmanlık duyup bi de onu takma kafaya, ileriye bak, çok zor tabii ki biliyorum, ama kendine başka uğraşlar bulmak zorundasın bu süreçte, en iyi yol bu.

etkisi mutlaka olur. ama hocanın dediğine göre daha farklı veya daha az etki eder. mesela pekmezi için de bir sürü işlemden geçtiği için %20 fayda sağlar diyor. yani illa ki kaynayan suya bırakılıp, tüm besin değeri o temiz suyla birlikte alınacak vücuda. bnm herif hiç ses etmedi, sabah akşam veriyorum içiyo :1: bence tartışılacak nazlanacak bişey yok ortada, ikna et içsin. biz soğanın bile suyunu şifa niyetine içiyoruz, üstelik onların kürü daha tatlı olsa gerek. :31:
aynen ben dedım zaten ben soganın suyunı ıcıyorum dedım keci bonuzun tadı daha guzeldır deıdm yoksa sana sogan suyu ıcırırım:)

canım kesinlikle al belkide bebiş vardır ona göre davranırsın gebelik testleri idrarla olanlarda yanıltıcı durum çok oluyo bebiş varsa dikkat edersinn git bak sonucunaaa bizede haber ver ama güzel haberr :)))
eşimle konuştum yarın gıdıp alcazbakam sonuca doktor ne demek ıstemiş ya sonuçta bana daha ıyı bı açıklama yapabılrdı bır aydır beynım allak bullak

kızlar önemli birşey sorucam bilgisi olan lütfen bana cewap versin

normalde 5-6 gün süren bir regli dönemim oluyordu fakat bu ay kistten dolayı 2 gün sürdü 3. gün damla damla çok az oldu ve simsiyah geldi çok şaşırdım kistten sanırım 4. tamamen kesildi. 1. gün çok aşırı oldu ama neyse
bende hemen soğan kürüne başladım bugün 4. gün hiç kanama gelmedi eğer diğer günlerde kanama tekrarlanırsa tekrar başlarsa soğan kürünü hemen kesmem mi lazım yoksa devam edeyim mi kistten dolayı ara kanama olabilir demişti doktorum ne yapıyımm cewap verin lütfennnn :(((((

cannım saraçoğlu ara kanaması olanlar falan soğan kürünü içmesin dr larına danışsınlar diyor ayrıca benimde adetin bu ay 3 gün erken geldi ve 2 gün yoğun oldu 3.gün çok az 4. gün küçük leke şeklinde geldi niye böyle oldu :(

AMİİİNN, AMİİN, AMİN!!! olan olmuş, geçmişi düşünüp pişmanlık duyup bi de onu takma kafaya, ileriye bak, çok zor tabii ki biliyorum, ama kendine başka uğraşlar bulmak zorundasın bu süreçte, en iyi yol bu.

canım canım canımmm kendine başka uğraşlar bul demişsin ya okulöncesi öğretmenliği okuyorum son sınıf stajer öğretmenimm başka uğraşşşşş buluyum derken kendimi çocukların arasında buluyorummm düşünebiliyomusun her daim çocuklarlayımm nasıl aklımdan çıkartacammmmm kaderimin bir oyunu bu banaaa :((((((

cannım saraçoğlu ara kanaması olanlar falan soğan kürünü içmesin dr larına danışsınlar diyor ayrıca benimde adetin bu ay 3 gün erken geldi ve 2 gün yoğun oldu 3.gün çok az 4. gün küçük leke şeklinde geldi niye böyle oldu :(

aynen benimde öyle oldu işte 6 gün geç geldi 1gün çok yoğun 2gün normal 3 minnacık:) 4 gün yokkkk nokta gibiii neden anlamadım doktoru aradık ara kistten olabilir ara kanamada olabilir dedi bende bugün 4.gün bitti diye soğan kürüne başladım ara kanama olursada bırakmıcam çünkü atsın şu kistlerii yaaaa

eşimle konuştum yarın gıdıp alcazbakam sonuca doktor ne demek ıstemiş ya sonuçta bana daha ıyı bı açıklama yapabılrdı bır aydır beynım allak bullak

tabiki doktor sana güzel bir açıklama yapması ve seni tatmin etmesi lazımmmm. ben olsam eğerki yapmazsa hemen değiştiririm doktorumu benim içimi rahatmak zorunda anlatmak zorunda diye düşünüyorum. diyorum ya
benim doktorlara gına geldi yakında kovacaklar beni gittiğim yetmiyo gibi bide devamlı arıyorumm :)))

kızlar ben soğan kürünü, hazır suyu kaynatıp soğanı 4 e bölüp içine atıp ağzını kapatıp 5 dk daha kaynatarak yapıorum sonrada soğumadan sıcak sıcak yudum yudum içiyorum dğrumu yapıyorum

kızlar ben soğan kürünü, hazır suyu kaynatıp soğanı 4 e bölüp içine atıp ağzını kapatıp 5 dk daha kaynatarak yapıorum sonrada soğumadan sıcak sıcak yudum yudum içiyorum dğrumu yapıyorum

evet ayyyynen öyle en doğru şekilde yapıyorsun cnm :13:

tatlım pekiii 5dk sonra altını kapatıyoruz ya ben hemen bardağa döküyorum o doğrumu yada altını kapatınca 1-2 dk ağzı kapalı şekilde bırakmamızmı lazımmm :)

ben bardağa dökmeden ılıtıyordum su soğanın özünü alsın diye

tatlım pekiii 5dk sonra altını kapatıyoruz ya ben hemen bardağa döküyorum o doğrumu yada altını kapatınca 1-2 dk ağzı kapalı şekilde bırakmamızmı lazımmm :)

hmm, evet altı kapanınca biraz 5-10 dak. demlenmesi gerek o şekilde, sonra kapağını açıp soğanı süzüp içebilirsin "Allah'ım şifa senden!" :49:

aynen benimde öyle oldu işte 6 gün geç geldi 1gün çok yoğun 2gün normal 3 minnacık:) 4 gün yokkkk nokta gibiii neden anlamadım doktoru aradık ara kistten olabilir ara kanamada olabilir dedi bende bugün 4.gün bitti diye soğan kürüne başladım ara kanama olursada bırakmıcam çünkü atsın şu kistlerii yaaaa

ben ilaç falanda kullanmadım soğan küründen olabilir inşallah iyiye işarettir ...

tşkler kızlarrr bende o şekilde yapımm ozaman 5 dk demleyimmmmm :)

nrc gittinmi tahlili almayaaaaa

pardon :)) yanlış yazdımmm nrc değillll bulutefe yazacaktımm tahlili almaya gittin mii :)))

Back