- 18 Mayıs 2023
- 275
- 49
- 18
- 31
- Konu Sahibi yasminesss
Belim de ağrıyordu tabi ve akıntım çık fazlaydı beyaz akıntı şimdi bunlar adet belirtilerini benzer olduğu için en önemli belirtisi bence göğüsler çok farklı oluyorBelin ağrıdı mı canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belim de ağrıyordu tabi ve akıntım çık fazlaydı beyaz akıntı şimdi bunlar adet belirtilerini benzer olduğu için en önemli belirtisi bence göğüsler çok farklı oluyorBelin ağrıdı mı canım
İşim doktorlara kaldı çünkü iki defa üst üste soğan suyu denemek olmuyor en 6 ay geçmesi lazımmış
Amin canım benimrabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benim bu ay 9. Ayım bitiyor soğan kürünü 12 gün uyguladım. Adetime 1 hafta var
Test geldiği gibi yaptım şimdi canım bu sefer de negatif çıktı olmadı galibaBelim de ağrıyordu tabi ve akıntım çık fazlaydı beyaz akıntı şimdi bunlar adet belirtilerini benzer olduğu için en önemli belirtisi bence göğüsler çok farklı oluyor
İnşallah canımAmin canım beniminşallah senin de en kısa süre de gönlünce olur her şey
Bence biraz daha bekle ve horman tesi mutlaka yaptır ve vucuduna sağlığına dikkat et bol bol su iç ceviz fındık her sabah ye pekmez falanTest geldiği gibi yaptım şimdi canım bu sefer de negatif çıktı olmadı galiba
Soğan kürü adetimi öne çekti bence belirtiler o yüzden. Beslenmeme baya dikkat ediyorum kuru incir de tükettim bu ayBence biraz daha bekle ve horman tesi mutlaka yaptır ve vucuduna sağlığına dikkat et bol bol su iç ceviz fındık her sabah ye pekmez falan
Belki de ondan olabilir yan etkileri oluyordur mutlaka horman testleri kulak ardı etmeSoğan kürü adetimi öne çekti bence belirtiler o yüzden. Beslenmeme baya dikkat ediyorum kuru incir de tükettim bu ay
Adetliyken yapılıyormuş bu test değil miBelki de ondan olabilir yan etkileri oluyordur mutlaka horman testleri kulak ardı etme
Adetin 2 yada 3 günü gel diyorlar ama sen adet olmadan da git adet olmadan önce kan değerlerine farklı şeylere bakap diyecek adetin 2 ya 3 günü gel diyecek o testler de yaptıktan sonra progesteron hormonu için adet ilk gününden hesap Edip 21. Günü gel diyecek yumurta oluyor mu çatlıyor mu diye bakacakAdetliyken yapılıyormuş bu test değil mi
Canım nasılsın iyisindir inşallah. Görüşemedik bayadırAdetin 2 yada 3 günü gel diyorlar ama sen adet olmadan da git adet olmadan önce kan değerlerine farklı şeylere bakap diyecek adetin 2 ya 3 günü gel diyecek o testler de yaptıktan sonra progesteron hormonu için adet ilk gününden hesap Edip 21. Günü gel diyecek yumurta oluyor mu çatlıyor mu diye bakacak
Çok teşekkür ederim. Umuyorum sende bu ay aynı mutluluğu yaşarsın. Soğan kürünün mucizesi diye düşünüyorum bendeİyil canım çok sevindim senin adına yarın hemen git kan testi de tam emin ol çok sevindim senin adına soğan suyu mucizesi olabilirdarsı benim başıma
![]()
Çok teşekkür ederim. Umuyorum sende bu ay aynı mutluluğu yaşarsın. Soğan kürünün mucizesi diye düşünüyorum bende![]()
Valla burda soğan kürü için çok sallayan oldu onlara uyup bıraksaydım belki benim de olmayacaktı. Hatta ben içmeyecektim onların lafına ne bakıyorsun dedi eşim sayesinde içtim biraz daİnşallah Perşembe günü doktora gideceğim bakalım ne diyor bir şey değişmez ise adetten sonra 10 gün daha devam ediceğim
Ben bi de 12 gün içtimİnşallah Perşembe günü doktora gideceğim bakalım ne diyor bir şey değişmez ise adetten sonra 10 gün daha devam ediceğim
Adetin bittiği günün ertesi günü başla ılıktan biraz sıcakken içİnşallah Perşembe günü doktora gideceğim bakalım ne diyor bir şey değişmez ise adetten sonra 10 gün daha devam ediceğim
Ben de öyle içiyordum da işte ben tatilde başladım o zaman enfeksiyonum için kullanıyordum enfeksiyon da gebeliğe biraz engeldir o yüzden şimdi adet olursam gene devem ediciğim bazıları 6 ayda bir diyor biraz onda kafam karıştı ama inşallah bunların hiş birine gerek kalmaz güzel haberler alırımAdetin bittiği günün ertesi günü başla ılıktan biraz sıcakken iç
Canım sen 15 gün düzenli içmişmiydin daha önceAdetin bittiği günün ertesi günü başla ılıktan biraz sıcakken iç
İnşallah canım benim müjdeli haberlerini burada bizimle paylaşırsın. Olacak inşallah ben inanıyorum.Ben de öyle içiyordum da işte ben tatilde başladım o zaman enfeksiyonum için kullanıyordum enfeksiyon da gebeliğe biraz engeldir o yüzden şimdi adet olursam gene devem ediciğim bazıları 6 ayda bir diyor biraz onda kafam karıştı ama inşallah bunların hiş birine gerek kalmaz güzel haberler alırım![]()