• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan kürü

Adetliyken yapılıyormuş bu test değil mi
Adetin 2 yada 3 günü gel diyorlar ama sen adet olmadan da git adet olmadan önce kan değerlerine farklı şeylere bakap diyecek adetin 2 ya 3 günü gel diyecek o testler de yaptıktan sonra progesteron hormonu için adet ilk gününden hesap Edip 21. Günü gel diyecek yumurta oluyor mu çatlıyor mu diye bakacak

Adetin 2 yada 3 günü gel diyorlar ama sen adet olmadan da git adet olmadan önce kan değerlerine farklı şeylere bakap diyecek adetin 2 ya 3 günü gel diyecek o testler de yaptıktan sonra progesteron hormonu için adet ilk gününden hesap Edip 21. Günü gel diyecek yumurta oluyor mu çatlıyor mu diye bakacak
Canım nasılsın iyisindir inşallah. Görüşemedik bayadır ☺️ ben öğlen test yaptım hayalet bir çizgi çıktı sanırım hamileyim. Fotoğrafta tam belli değil ama gerçekte biraz daha belirgin

Eklentiler

• IMG_4939.webp
    IMG_4939.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 31
İyil canım çok sevindim senin adına yarın hemen git kan testi de tam emin ol çok sevindim senin adına soğan suyu mucizesi olabilir 😊 darsı benim başıma 😅

İnşallah Perşembe günü doktora gideceğim bakalım ne diyor bir şey değişmez ise adetten sonra 10 gün daha devam ediceğim
Valla burda soğan kürü için çok sallayan oldu onlara uyup bıraksaydım belki benim de olmayacaktı. Hatta ben içmeyecektim onların lafına ne bakıyorsun dedi eşim sayesinde içtim biraz da

Adetin bittiği günün ertesi günü başla ılıktan biraz sıcakken iç
Ben de öyle içiyordum da işte ben tatilde başladım o zaman enfeksiyonum için kullanıyordum enfeksiyon da gebeliğe biraz engeldir o yüzden şimdi adet olursam gene devem ediciğim bazıları 6 ayda bir diyor biraz onda kafam karıştı ama inşallah bunların hiş birine gerek kalmaz güzel haberler alırım 😕

Ben de öyle içiyordum da işte ben tatilde başladım o zaman enfeksiyonum için kullanıyordum enfeksiyon da gebeliğe biraz engeldir o yüzden şimdi adet olursam gene devem ediciğim bazıları 6 ayda bir diyor biraz onda kafam karıştı ama inşallah bunların hiş birine gerek kalmaz güzel haberler alırım 😕
İnşallah canım benim müjdeli haberlerini burada bizimle paylaşırsın. Olacak inşallah ben inanıyorum.

Back
X