Sogan kürü

Canım bilsem yardımcı olcam ama benide korkutuyor bu kasık ağrısı , kanama ilk 1 hafta lekelenme tarzıydı şimdi arttı ve kasık ağrım var anlamadım normalmi böyle olmam
Bir arkadaşa da kanama oluyormuş böyle ama sebebi nedir bilemiyoruz tabi. Belki de sizde işe yarıyordur bişeyler temizleniyordur, bende böyle bir belirti yok hiç. Daha tecrübeli kişiler lazım bize sanırım.

Bir arkadaşa da kanama oluyormuş böyle ama sebebi nedir bilemiyoruz tabi. Belki de sizde işe yarıyordur bişeyler temizleniyordur, bende böyle bir belirti yok hiç. Daha tecrübeli kişiler lazım bize sanırım.
Belkide işe yarıyordur yaa ilk kullandığım zamanlar bel ve kasık ağrım çoktu ve adet erken oldum işe yaradıda kanama ve kasık ağrısı korkutuyor beni ya. Sizde pko varmı peki

Son düzenleme:
Canım soğan küründe adetin kaç gün sürdü
Balım hala adetim devam ediyo ama son günlerim. Normal adet nasıl oluyosam öyle oldum 5.günüm şu an çok az yani lekelenmeye döndü ama normal yoğunlukta oldum hep olduğum gibi öyle aşırı falan olmadı sadece erken oldum

Canım ya bende geçen çarşambadan damla şeklinde başladı ,dün ve bugün birazcık arttı ve sol kasığım ağrıyor normalmi acaba

Anladım valla bilmiyorum ki canım Çarşamba lekelenme olmuş şimdi sökülmüş olabilir soğan etkisini gösterdi belki de valla ne desem bilemedim doktora görün yine de istersen bi
Soğan kürüne yine devam etsem tekrar yapsam olur mu kanama bitince ,ben hamile kalmak için yapıyorum pko var tahlilim herşeyim temiz,eşimdede sıkıntı yok ama hamile kalamadım

Soğan kürüne yine devam etsem tekrar yapsam olur mu kanama bitince ,ben hamile kalmak için yapıyorum
Tatlım tam emin olamamakla birlikte soğan kürü başla bırak başla bırak yapacağın bişey değil bi kez yapınca 6 ay yapmayın diyo İbrahim Saraçoğlu dengelerinle oynarsın başla bırak yaparsan ya yap ya yapma bence..

Tamam canım çok saol kilo vermeyi denicem inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ,arayış içinde olmak çok zor ya

Merhaba. Ben soğan kürü içtm yaklaşık 7 gün. Adetime 9-10 gün kala afedersiniz iç çamaşırımda 3 damla falan kahve-pas renginde akıntı farkettim. Sizce yerleşme olabilir mi?
Merhaba cok zaman gecmiş ama bana yardımcı olur musunuz aynı şeyi bnde yaşıyorum catlamanın 9.günü lekelenmem oldu 3 4 gündür devam ediyo Bn yerleşme kanaması diye sevinmiştim umudum kalmadı size son durum nedir acaba

Aynı durum bendede var ,akıntı devam ettimi peki
Merhaba aynı şey bnde de var yumurtlam catladık tan 9.günü lekelenmem geldi 3 4 gündür de var ama lekelenme in geldi gün 5 gün öncesinde bırakmıştım soğan kürü nü yerleşme kanamasımı yoksa soğan küründen mi sizce yardım cı olurmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…