- 21 Aralık 2020
- 90
- 41
- 38
- 32
Off cok üzüldüm bnde olacan galibaMalesef adet oldum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Off cok üzüldüm bnde olacan galibaMalesef adet oldum![]()
Soğan küründenmiş canımMerhaba aynı şey bnde de var yumurtlam catladık tan 9.günü lekelenmem geldi 3 4 gündür de var ama lekelenme in geldi gün 5 gün öncesinde bırakmıştım soğan kürü nü yerleşme kanamasımı yoksa soğan küründen mi sizce yardım cı olurmusunuz
Bendede tam sökülmedi ,kekik çayı içmemle söküldüBnmde bugun 8.günüm ama hala sokulemedim soğan kürüne başladım tekrardan bnde kist oldu galiba anlamadım 2 3 daha bekleyim sokulmezsem tarlusal alıcam artık cnm
Bn bugun tarlusala başladım duramadım agrılarım oluyordu ne zmn sökülür bilmiyorumBendede tam sökülmedi ,kekik çayı içmemle söküldü
Egzersiz yapsaydınız kimyon çayı içtikten sonra çok faydalı olurdu ama artık tarlusal içmişsiniz . Rahatlayın stres yapmayın başka şeylerle meşgul olun inşallah adet olursunuzBn bugun tarlusala başladım duramadım agrılarım oluyordu ne zmn sökülür bilmiyorum![]()
Kimyon cayı söktürüyor mu cnm kekik cayı ile ada cayı mideni cok bulamdırdı içemedim bıraktımEgzersiz yapsaydınız kimyon çayı içtikten sonra çok faydalı olurdu ama artık tarlusal içmişsiniz . Rahatlayın stres yapmayın başka şeylerle meşgul olun inşallah adet olursunuz![]()
Canım özür dilerim yanlış yazdım kekik çayı dicektim . Adet söktürücü egzersizler var onları denesen youtubede var canımKimyon cayı söktürüyor mu cnm kekik cayı ile ada cayı mideni cok bulamdırdı içemedim bıraktım
Denedim cnm ama 3 gün fayda etmedi kekik cayı da aşırı midemi bulandırdı tarlusala başladım en son care inş olurum bitince hap seninde başınıza geldimi hiç yada bilgin varmı sol kasıgımda sırt üstü yapıp bastırdığımda elime kitle geliyo adet olamadığım için miki olunca gidermi senceCanım özür dilerim yanlış yazdım kekik çayı dicektim . Adet söktürücü egzersizler var onları denesen youtubede var canım![]()
Test yaptınızmı öncelikle , benim başıma bir kere geldi . Tarlusal kullandımmı hemen sökülürdüm ama tık yok kekik çayı içtim tık yok heralde dedim menopoza girdim derken bir gün sonra şiddetli karın ağrısıyla ölücem sandım meğer geç döllenmeymiş . Benden bi parça düştü dış gebelikmiş dediler ama net bişey kimse demedi normal düşükte olabilir dediler . Size tavsiyem acele etmeyin test yapın bişey çıkmasada bekleyin geç döllenmede olabilir hiç bişeyde içmeyin . Baktınız adet olamıyorsunuz bi doktora gidersiniz . Kistten dolayıda belki adet olamıyorsunuzdurDenedim cnm ama 3 gün fayda etmedi kekik cayı da aşırı midemi bulandırdı tarlusala başladım en son care inş olurum bitince hap seninde başınıza geldimi hiç yada bilgin varmı sol kasıgımda sırt üstü yapıp bastırdığımda elime kitle geliyo adet olamadığım için miki olunca gidermi sence
Kan tahlili yaptırmıştı cnm catlamanın 14. Günü 1.20 cıkmıştı bidaha yaptırmadım doktoruma sordum gebe değilsin adet olmazsan tarlusal kullan dedi kullanıyorum daha bitmedi içiyorum 3 günüm var ama bnm lekelenmem olduğu için 1 2 içişimde sokulurum diyodum ole olmadı lekelenme kesildi şimdi ilaçın bitmesini bekliyorumTest yaptınızmı öncelikle , benim başıma bir kere geldi . Tarlusal kullandımmı hemen sökülürdüm ama tık yok kekik çayı içtim tık yok heralde dedim menopoza girdim derken bir gün sonra şiddetli karın ağrısıyla ölücem sandım meğer geç döllenmeymiş . Benden bi parça düştü dış gebelikmiş dediler ama net bişey kimse demedi normal düşükte olabilir dediler . Size tavsiyem acele etmeyin test yapın bişey çıkmasada bekleyin geç döllenmede olabilir hiç bişeyde içmeyin . Baktınız adet olamıyorsunuz bi doktora gidersiniz . Kistten dolayıda belki adet olamıyorsunuzdur
Testi bir daha tekrarlasaydınız keşke var bunda bir iş , bende geç döllenme olmuştu iki tane kan tahlili yaptırdım belli aralıklarla ve çıkmamıştı . Aradan bir hafta geçti ve kanda o zaman çıkmıştıKan tahlili yaptırmıştı cnm catlamanın 14. Günü 1.20 cıkmıştı bidaha yaptırmadım doktoruma sordum gebe değilsin adet olmazsan tarlusal kullan dedi kullanıyorum daha bitmedi içiyorum 3 günüm var ama bnm lekelenmem olduğu için 1 2 içişimde sokulurum diyodum ole olmadı lekelenme kesildi şimdi ilaçın bitmesini bekliyorum
Gercekten mi keşke yaptırsaydım tekrardan ya ama başka hiç bir belirti yok bnde gebelik testi var evde yarın sabah ilk idrarla yapayım of korktum şuan Bn gebe değilim diye ilaçlar antibiyotik falan içtim diş agrısı yüzünden tarlusalda kullanıyorum ama varsada dediğin gibi kimyasal olabilir belkiTesti bir daha tekrarlasaydınız keşke var bunda bir iş , bende geç döllenme olmuştu iki tane kan tahlili yaptırdım belli aralıklarla ve çıkmamıştı . Aradan bir hafta geçti ve kanda o zaman çıkmıştı
bence önce doktora danışmalısınKızlar sogan kürü yaptım teslim 7 gün gecikti test yaptım negatif hala regli olamıyorum konuyla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi?
Korkmanız için söylemedim tedbir amaçlı söyledim ,yarın bir test yapın en azından var yok belli olur . Rahat olun çok takmayın neden olmadım diyeGercekten mi keşke yaptırsaydım tekrardan ya ama başka hiç bir belirti yok bnde gebelik testi var evde yarın sabah ilk idrarla yapayım of korktum şuan Bn gebe değilim diye ilaçlar antibiyotik falan içtim diş agrısı yüzünden tarlusalda kullanıyorum ama varsada dediğin gibi kimyasal olabilir belki
Tmm cnm sagolasın tşkkür ederimKorkmanız için söylemedim tedbir amaçlı söyledim ,yarın bir test yapın en azından var yok belli olur . Rahat olun çok takmayın neden olmadım diye
Test yaptınız mıTmm cnm sagolasın tşkkür ederim
Yaptım cnm ama sansıma kit bozuk tu galiba ne c cizgisi ne de t cizgisi cıktı beklemedeyim halaTest yaptınız mı![]()
Bir daha yapsaydınız keşkeYaptım cnm ama sansıma kit bozuk tu galiba ne c cizgisi ne de t cizgisi cıktı beklemedeyim hala![]()