Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ertesi gün hapı falan kullandınız mı?arkadaşlar bekarım yapmamam gereken bir şeyi yaptım erkek arkadaşımla birlikte oldum ama afedersiniz içime girmedi adetim 7 gün gecikti 2 gündür karnımda gaz var gibi böyle sert ama adet olmuyorum idrar testi yaptım negatif çıktı ne yapmam lazım ya korkuyorum
hayır kullanmadım ama geçen sene de böyle bir şey olmuştu 10 gün gecikmiş doktor tarlusal mı ne vermişti ama daha geçen ay 4 gün gecikme sonrası olmuştum neden bu kadar gecikiyorErtesi gün hapı falan kullandınız mı?
O zaman korkmanız gereken bişey yoktur. Normal gecikmetir.hayır kullanmadım ama geçen sene de böyle bir şey olmuştu 10 gün gecikmiş doktor tarlusal mı ne vermişti ama daha geçen ay 4 gün gecikme sonrası olmuştum neden bu kadar gecikiyor
Steesten kaynaklidir boyle bir korkun varsa korun bulasici hastaliklar da var bilginnolsun hpv gibi en kolay bulasan hastaliktir korunmadan iliski yasamaarkadaşlar bekarım yapmamam gereken bir şeyi yaptım erkek arkadaşımla birlikte oldum ama afedersiniz içime girmedi adetim 7 gün gecikti 2 gündür karnımda gaz var gibi böyle sert ama adet olmuyorum idrar testi yaptım negatif çıktı ne yapmam lazım ya korkuyorum
inşallah, teşekkür ederimO zaman korkmanız gereken bişey yoktur. Normal gecikmetir.
erkek arkadaşıma da söylüyorum ama girmediği sürece korunmak istemediği için ben yine de korkuyorum bi de çok afedersiniz göğsüme b.şaldıSteesten kaynaklidir boyle bir korkun varsa korun bulasici hastaliklar da var bilginnolsun hpv gibi en kolay bulasan hastaliktir korunmadan iliski yasama
Yok hiç bir şey olmaz. Sizin gecikmeniz başka sebebten ötürüdür.erkek arkadaşıma da söylüyorum ama girmediği sürece korunmak istemediği için ben yine de korkuyorum bi de çok afedersiniz göğsüme b.şaldı
Bunu yapma bence hayat senin ama yapmaerkek arkadaşıma da söylüyorum ama girmediği sürece korunmak istemediği için ben yine de korkuyorum bi de çok afedersiniz göğsüme b.şaldı