Ya benim durumum karışık çatlamayan yumurtam olmuş 25mm bende 11 gün yaptım soğan kürünü. Çünkü yumurtadan dolayı çok felaket göğüs ağrım ve şişliğim vardı soğan da etkiler dediler. Bi de benim soğan içtiğim süre boyunca sarı akıntım oldu 2 gün de kaşıntım. Onu da acaba iltihap vardı da onu mu attıma yordum. Soğanı bırakmamın sebebi göğüs ağrımdı esasen yatarken bile canım yanıyodu. Bıraktım 1 hafta sonra adet oldum normal adet dönemime de 10 gün vardı erken adet oldun soğandan olmuştur diyo çevremdekiler ama bilemiyorum. Adetim bitsin doktora gidicem bakalımKullandığınızda ne gibi belirtileriniz olmuştu
Demekki herkeste farklı belirtiler olmuşYa benim durumum karışık çatlamayan yumurtam olmuş 25mm bende 11 gün yaptım soğan kürünü. Çünkü yumurtadan dolayı çok felaket göğüs ağrım ve şişliğim vardı soğan da etkiler dediler. Bi de benim soğan içtiğim süre boyunca sarı akıntım oldu 2 gün de kaşıntım. Onu da acaba iltihap vardı da onu mu attıma yordum. Soğanı bırakmamın sebebi göğüs ağrımdı esasen yatarken bile canım yanıyodu. Bıraktım 1 hafta sonra adet oldum normal adet dönemime de 10 gün vardı erken adet oldun soğandan olmuştur diyo çevremdekiler ama bilemiyorum. Adetim bitsin doktora gidicem bakalım
Kasık ağrım hiç olmadı ben adetimin son günü başlamıştım bi de bende çikolata kisti var biraz kist için biraz çatlamayan yumurta için içtim kürü. Ama dediğin gibi herkeste farklı etki oluyo kimini geciktiriyo ben erken oldum. Bilmiyorum çok bozuldu düzenim hep bu kürler yüzündenDemekki herkeste farklı belirtiler olmuşbendede aşırı kasık ağrım var
Merhaba. Ben soğan kürü içtm yaklaşık 7 gün. Adetime 9-10 gün kala afedersiniz iç çamaşırımda 3 damla falan kahve-pas renginde akıntı farkettim. Sizce yerleşme olabilir mi?Adetiniz normalde düzenli miydikahve akıntınız oldumu peki
Belki şifa olur canım her kürüde kafandan kullanma yumurta rezervini azaltırsınKasık ağrım hiç olmadı ben adetimin son günü başlamıştım bi de bende çikolata kisti var biraz kist için biraz çatlamayan yumurta için içtim kürü. Ama dediğin gibi herkeste farklı etki oluyo kimini geciktiriyo ben erken oldum. Bilmiyorum çok bozuldu düzenim hep bu kürler yüzündenkendimle çok oynadım artık bıraktım zaten hiç bişey yiyip içmicem sadece folik asit kullanıcam o kadar kendi bacağıma sıktım yani
Aynı durum bendede var ,akıntı devam ettimi pekiMerhaba. Ben soğan kürü içtm yaklaşık 7 gün. Adetime 9-10 gün kala afedersiniz iç çamaşırımda 3 damla falan kahve-pas renginde akıntı farkettim. Sizce yerleşme olabilir mi?
Hayır devamı olmadıAynı durum bendede var ,akıntı devam ettimi peki
Belki adetin sökülecektir canım yada kist vardır ondan akıntı gelmiştir . Başka belirtin varmıHayır devamı olmadı
Rezervim çok şükür iyi. Yumurta takibi yaptırıyorum doktor bana adetin 2.günü gel demişti ama ben gitmeyi düşünmüyorum bittikten sonra gidicem. Çünkü klomen önerecek benim yumurtalar anladığım kadarıyla kendiliğinden büyüyor. Çikolata kistim olduğu için klomen tarzı ilaçlar kullanmak istemiyorum. Bakalım vakti saati var Allah nasip edecek inşallah bana da bi bebekBelki şifa olur canım her kürüde kafandan kullanma yumurta rezervini azaltırsın
İnşallah canım Rabbim isteyen herkese versinRezervim çok şükür iyi. Yumurta takibi yaptırıyorum doktor bana adetin 2.günü gel demişti ama ben gitmeyi düşünmüyorum bittikten sonra gidicem. Çünkü klomen önerecek benim yumurtalar anladığım kadarıyla kendiliğinden büyüyor. Çikolata kistim olduğu için klomen tarzı ilaçlar kullanmak istemiyorum. Bakalım vakti saati var Allah nasip edecek inşallah bana da bi bebek
Sıkıntım çikolata kisti. D vitamini damla şeklinde alıyorum zaten alt sınırın biraz üstündeydi en son b12 eksikliğim vardır benim. En son iğne olmuştum 1 yıl önce 5 doz sonra düzeldi bu ara yine çok unutkanlık başladı bende önceki sefer de öyle olmuştu tahlil yaptırmıştım eksik çıktı bu ara kendi kafama göre apikobal kullanıyorum b12 vitamini 2 gün oldu başlayalı baktırcam yılbaşından sonra yine de. Teşekkür ederimİnşallah canım Rabbim isteyen herkese versinbi sıkıntın yoksa bi d vitaminle b 12 ye baktır bunların düşüklüğüde gebeliği etkiliyor
Rica ederimSıkıntım çikolata kisti. D vitamini damla şeklinde alıyorum zaten alt sınırın biraz üstündeydi en son b12 eksikliğim vardır benim. En son iğne olmuştum 1 yıl önce 5 doz sonra düzeldi bu ara yine çok unutkanlık başladı bende önceki sefer de öyle olmuştu tahlil yaptırmıştım eksik çıktı bu ara kendi kafama göre apikobal kullanıyorum b12 vitamini 2 gün oldu başlayalı baktırcam yılbaşından sonra yine de. Teşekkür ederim
Ağlamayalım da Allah nasip etsin sağlıklısını hayırlısını bir an önce ağlayacaksak mutluluktan ağlayalım hepRica ederimbebeğinde vakti saati vardır canım emin ol çok arıyoruz ya evladı , bi gün Rabbim çokça vercek niye bu kadar doğurdum diye ağlicağız
Tabikide sevinçten mutluluktan ağlayalımAğlamayalım da Allah nasip etsin sağlıklısını hayırlısını bir an önce ağlayacaksak mutluluktan ağlayalım hep
Bendede aşırı kasık ağrısı var adet oldum ama kanamada uzun sürdü ve hala kasığım ağrıyorMerhaba kızlar. Soğan kürüne başladım bugün 7.gün çok fazla kasık ağrım var, sebebi nedir? Bazen iştahsızlık mide bulantısı da eşlik ediyor. Aynı belirtileri yaşayan oldu mu? Dönüş yaparsanız sevinirim.
Canım soğan küründe adetin kaç gün sürdüBenim de soğan kürü yaptım 10 gün erken geldi adetim
Zorunlunick bişey sorcam canım yaSoğana devam etmeyin gebeyseniz bebek dusebiliyor.netlessin öyle için
Bende iccem simdi
Benim adetime daha 14 gün var. 6 aydır deniyoruz ama gebelik yok, soğan kürü deneyeyim demiştim ama bu ağrıyla devam edebilir miyim bilmiyorum. Adetlerim düzenli.Bendede aşırı kasık ağrısı var adet oldum ama kanamada uzun sürdü ve hala kasığım ağrıyor
Canım bilsem yardımcı olcam ama benide korkutuyor bu kasık ağrısı , kanama ilk 1 hafta lekelenme tarzıydı şimdi arttı ve kasık ağrım var anlamadım normalmi böyle olmamBenim adetime daha 14 gün var. 6 aydır deniyoruz ama gebelik yok, soğan kürü deneyeyim demiştim ama bu ağrıyla devam edebilir miyim bilmiyorum. Adetlerim düzenli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?