- 17 Ağustos 2020
- 673
- 424
- 23
- 28
Bende yoktu hormonlarim gayet iyi ultrasonda da yoktu. Eşimi bu ay gönderecktim artık ama bakalım bebek varsa allah nasip ettiyse gitmez tabiBi sorunun var mıydı canm ben doktora gittim ama hormonlar da sorun yok amh ölçülmedi esiM gitmedi deniyoruz bakalım
Tamam insallah hamilesndirBen sadece 5 gün yaptım sonra amaan diyip bıraktım yani 17 gündür içmiyorum. Hamile miyim bilmiyorum sabah teste bakcam
Cevabını iletırsen sevınırım bnde kullanmayı düşünüyorumBen sadece 5 gün yaptım sonra amaan diyip bıraktım yani 17 gündür içmiyorum. Hamile miyim bilmiyorum sabah teste bakcam
Cevabını iletırsen sevınırım bnde kullanmayı düşünüyorum
Kızlar sabahki testim bu hâlâ adet olmadım. Bugün gidebilrisem aile hekimliğine gidicem. Sırf net çıksın diye prof makineyke çektimCevap bekliyoruz :)
Evet bariz var imkanım olursa kan aldırmaya gidicemÇizgi var kuzu
Tamam canm küre başlamadım :) sen hamileysen yapcmEvet bariz var imkanım olursa kan aldırmaya gidicem
Sığan kurunu nasıl yapacağım kuzum aç karna miKizlar ben hamileyim ve sanırım soğan kürü çünkü tek farkli denediğim sey oydu. Ve 5 gün günde 2 bardak ictim sonra biraktim
Aç karna diyorlar ama ben tok yaptım canım.Sığan kurunu nasıl yapacağım kuzum aç karna mi
bende denemek istiyorum ama içebileceğimden emin değilim. 3 gün var demişsin Test yaptın mı çok merak ettim.Artar mı hiç bir bilgim yok adetim bitince başladım 15 gün kullandım bat a 3 gün var bakalım hayırlısı
Ay şuan gözlerim doldu. Sanki kendi testim gibi sevindim şuan. Kan testi de yaptırdın mı?Kizlar ben hamileyim ve sanırım soğan kürü çünkü tek farkli denediğim sey oydu. Ve 5 gün günde 2 bardak ictim sonra biraktim
Yarın yapıcam bugün son günüm yarın hasta olmam lazım ama hiç belirti yok bakalım yarın yapıcambende denemek istiyorum ama içebileceğimden emin değilim. 3 gün var demişsin Test yaptın mı çok merak ettim.
Burnumu kapatmadan içemedim benYarın yapıcam bugün son günüm yarın hasta olmam lazım ama hiç belirti yok bakalım yarın yapıcam
Hadi inşaallah güzel haber alırsın.Yarın yapıcam bugün son günüm yarın hasta olmam lazım ama hiç belirti yok bakalım yarın yapıcam
Ağzında tat bırakıyor mu peki burnumu kapatmam işe yarayacak mı? :)Burnumu kapatmadan içemedim ben
İllaki kokusu kalıyo anlık bi mide bulantısı oluyo geçiyo sonraAğzında tat bırakıyor mu peki burnumu kapatmam işe yarayacak mı? :)
İnşallah inşallahHadi inşaallah güzel haber alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?