Merhaba canım zannetmiyorum artacağını soğan kürünü Saraçoğlu çok fazla Öner’iiyorKızlar merhaba. Sogan kuru yapan var mı aranızda sorum su adetim başlayınca yapayım diyorum prolaktinim normal de normal ama bu kuru yapınca artar mı ? Bir bilginiz var mi
Zararı olmaz demi canım yapayım yani çok sağ ol canım cevap verdiğin için teşekkür ederimMerhaba canım zannetmiyorum artacağını soğan kürünü Saraçoğlu çok fazla Öner’iiyor
Artar mı hiç bir bilgim yok adetim bitince başladım 15 gün kullandım bat a 3 gün var bakalım hayırlısıKızlar merhaba. Sogan kuru yapan var mı aranızda sorum su adetim başlayınca yapayım diyorum prolaktinim normal de normal ama bu kuru yapınca artar mı ? Bir bilginiz var mi
Adet döneminde de yapabilirim yani bilmiyorum düşünüyorum sonra hormonları bozarım diyeEvet regl kanamasını artırır soğan suyu ya da kabuğunun suyu . Benim pko teşhisim konulmadan önce annem yapardı bana , baya rahatlatırdı .
Geçenlerde de zayıflamak için yaptığım limonlu maydonoz kürünün söktürdüğünü öğrendim .
-düzenleme-
Gebelik için yapılan kürlerle ilgili en ufak bi fikrim yok .
Canm bize yazar MSN ise yaradıysa bende yapayımArtar mı hiç bir bilgim yok adetim bitince başladım 15 gün kullandım bat a 3 gün var bakalım hayırlısı
Tamam canm adet dönemim de yapsam zararı olur mu kiCanım adetin 7.günü baslayip 15 gün yapılması öneriliyor
Adet döneminde de yapabilirim yani bilmiyorum düşünüyorum sonra hormonları bozarım diye
Tabiki yazarımCanm bize yazar MSN ise yaradıysa bende yapayım
Ne demek canım bende bugün başlıcam soğan KürüneZararı olmaz demi canım yapayım yani çok sağ ol canım cevap verdiğin için teşekkür ederim
Açıklamasında Saraçoğlu şunlar kullanmasın bunlar kullanmasın demiyor gerçekten çoğu kişi de işe yaramışNe demek canım bende bugün başlıcam soğan Kürüne
Tamam canım çok sağ olunAçıklamasında Saraçoğlu şunlar kullanmasın bunlar kullanmasın demiyor gerçekten çoğu kişi de işe yaramış
Canm senden cevap bekliyorum olur mu yarın yapmaya başlayacağım ben soğan kürünü adetimin ikinci günüCanım merhaba sen benim gebelik testime yorum yapmıştın. Eğer ben hamileysem şuan henüz bilmiyorum yarın tekrar test yapacağım, 8 aydir bebek isteyen biri olarak bu ay 5 gün adetimden sonra soğan kürü yaptım. Eğer hamileysem gerçekten soğan kürü nedeniyle olabilir. Inşallah size bu konuda dönüt sağlayabilirim.
Adetin 7. Gününde başlamayı öneriyorlar acele etme istersen ama sen bilirsin. Inşallah ben de yarın tekrar test yapacağım daha koyu çizgi çıkarsa doktora giderim olası durumda sana haber ederimCanm senden cevap bekliyorum olur mu yarın yapmaya başlayacağım ben soğan kürünü adetimin ikinci günü
Tamam canım peki kaç gün yaptın adetten sonra olan bebeği de düşürmesin soğan adet sokturucu cunkuAdetin 7. Gününde başlamayı öneriyorlar acele etme istersen ama sen bilirsin. Inşallah ben de yarın tekrar test yapacağım daha koyu çizgi çıkarsa doktora giderim olası durumda sana haber ederim
Bi sorunun var mıydı canm ben doktora gittim ama hormonlar da sorun yok amh ölçülmedi esiM gitmedi deniyoruz bakalımAdetin 7. Gününde başlamayı öneriyorlar acele etme istersen ama sen bilirsin. Inşallah ben de yarın tekrar test yapacağım daha koyu çizgi çıkarsa doktora giderim olası durumda sana haber ederim
Ben sadece 5 gün yaptım sonra amaan diyip bıraktım yani 17 gündür içmiyorum. Hamile miyim bilmiyorum sabah teste bakcamTamam canım peki kaç gün yaptın adetten sonra olan bebeği de düşürmesin soğan adet sokturucu cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?