Bende pkoluyum aralık ayında sogan kuru kullandım 15 gün 1 ocak son gündü 15 gün geçti adet olmadım âdetlerim düzensiz zaten ilaçsız 60 70 günde 1 oluyorum ama sağ kasığında ağrı var dün gebelik testi yaptım sonradan baktığımda 2. Cizgi silik çıkmış sizde bi bakabilirmisiniz?polikistik overim var iste umarim temizliyordur ya. Hamile kalmak istiyorum insallah
Benim henüz hamileliğin yok hayirlisi:)Benim bu üçüncü hamileliğim olucak ilk kızımda çok bel ağrım vardı ikincide hiç belirti olmadı kalbi durdu bakalım kısmetse istiyoruz buradan haber verrlim bat lar aynı
Ne kadar sonra çıktı silik çizgi 10 dakikadan sonra yanıltıcı olup gölge çizgi çıkabiliyorBende pkoluyum aralık ayında sogan kuru kullandım 15 gün 1 ocak son gündü 15 gün geçti adet olmadım âdetlerim düzensiz zaten ilaçsız 60 70 günde 1 oluyorum ama sağ kasığında ağrı var dün gebelik testi yaptım sonradan baktığımda 2. Cizgi silik çıkmış sizde bi bakabilirmisiniz?
Hayırlısı olsun Rabbim tez zamanda kavuştursun :)Be
Benim henüz hamileliğin yok hayirlisi:)
Aslında bi kaç saat sonra gördüm ama böyle olup hamile olduğunu öğrenen çok kişi var daha önce defalarca test yaptım ama hiç birinde böyle olmamıştıNe kadar sonra çıktı silik çizgi 10 dakikadan sonra yanıltıcı olup gölge çizgi çıkabiliyor
Soğan küründen mi? Bende adet olmadımm anlamadım test yapıyorum negativYa benim bildiğim soğan kürünün adet sökücü özelliği var benmi yanlış biliyorum kizlar bende 20gun gecikti adetim düzensiz normlade ama acaba hamiliym bilmyrm 1hafta önce test yaotm negatif kandada negatif çıktı acaba erken diyemi çıkmadı bilen varsa basın abiyle bişe gelen
Adet bitiminden 3 ile 5 gün sonra başlanıp 15 gün yapıluyor sabah akşam aç karnınaSlm kızlar bnde bu ay soğan kürü yapmayı düşünüyorum ne zaman yapmak daha iyidir adetliyken yapılır mı?
Soğan kürü lekelenme yapabiliyor diye biliyorum . AminBende soğan kürünü yapıyorum ayın 2sinde adet oldum 9 unda bitti 9undan beri hem soğan kürü yapıyorum hem bebiş için deniyoruz eşimle LH değerim yüksek çıktı ovulasyon testi yapıyorum 9undan beri ama genelde siliğe yakın çıkıyor bugünde hafif kanamam oldu bunun anlamı ne bilen aynı durumu yaşayan var mı yumurta çatladığında azcık kanama olabilirmiş leke gibi ama ovulasyon testim negatif nasıl yumurtam çatladı diyorum ikilemde kaldım kızlarayrıca rabbim kim bebek istiyorsa biran önce versin inşallah
Anladım canım teşekkür ederimAdet bitiminden 3 ile 5 gün sonra başlanıp 15 gün yapıluyor sabah akşam aç karnına
Arada olur öyle canını sıkma. Doktora gittin miCnm benimde öyle hala adet olmadım adet olmak için soğan kürü yapmaya başladım dün testlerinde negatif hamile değilim anlamdm niye böyle adet neden olomuyrm hamile değilsem
Hormon tahlilleri yapıldıysa geç yumurtluyor olabilirsin benim öyleydi o yüzden 39 u buldu 3 ay üst üsteCnm doktora gittim bı sorun çıkmadı hamile değilmişim ama 40gun geçti o yüzden adetimin üzerimden 1ay önce korunmayı bıraktık acaba ondan olabilirmi bu düzensizlik tekrar gidicem.doktora sanırım
Merhaba bende soğan kürü yaptım ilk 15 gün yaptığımda akıntı çok oldu bu iyiye işaret içimizi temizliyor iltihap söküyor..hiçbir sağlık problemi olmayan kadınların bile yılda bir defa yapmaları gerekir çok sağlıklı bir kür..Soğan küründen mi? Bende adet olmadımm anlamadım test yapıyorum negativ
bence yapma canim simdilik, ben 15 gun yaptim ustunden 15 gün gecti hala adet olmadim ve 10 gündür agri cekiyorum anlamadim yani neoluryor. öyle akintim felan da yokMerhaba bende soğan kürüne başlamıştım ama adete 10 gun kala sat 31aralik, bat 25 ocak beklemeyim dedim. Cunku 6 subatta tv ultrasonum var belki kuculur belki yok olur diyerek hemen basladim tabi çocukta istiyoruz. 2 gün kullandım ve inanılmaz ağrım oldu belden aşağı özellikle kasik ağrım kramp çok oldu bende çikolata kisti var biri 5 diğeri 4 cm yanlış zamanda başladım diye bıraktım belki tutunmaya çalışan ufaklık vardır kimi yerde düşük yaptığı kimi yerde yapmadığı yazıyor bilemedim içmeye devam etmelimiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?