- 6 Ocak 2020
- 360
- 355
- 23
Bende de ağrı var dün akşam içtim en son sanki adet olacakmışım gibi bel kasik bide sag boslugum agriyor. Ağrıması normalmiş öyle deniliyor ama sağ boşluk neden bilmiyorum. En iyisi adetin bitimi başlayim belkide ise yarıyordur işte bi umut ovulasyon testi de aldım takvimden takip ediyordum bide akıntılarımdan az çok anliyordum önümüzdeki ayı iyi degerlendiricem inşallahbence yapma canim simdilik, ben 15 gun yaptim ustunden 15 gün gecti hala adet olmadim ve 10 gündür agri cekiyorum anlamadim yani neoluryor. öyle akintim felan da yok
kistiniz hangisiydi çikolata mı4cm kistim vardı bende de sancı vardı 15 gün içtim sonraki adet çok parçalı ve yoğun geçti tekrar hastaneye ameliyat için gittiğimde kistim tamamen kaybolmuştu
kistiniz hangisiydi çikolata mı
Anladım canım çok sevindim senin adına benim ki çikolata kisti ve 7 cm kullanmayı düşünüyorum işe yaramamasından korkuyorumyok değildi ama tahlil alıp kanser testi için ankaraya göndermişlerdi çok şükür hiçbir şeye gerek kalmadı
Anladım canım çok sevindim senin adına benim ki çikolata kisti ve 7 cm kullanmayı düşünüyorum işe yaramamasından korkuyorum
tamam canım mutlaka bakacağımAllah acil şifalar versin prof. dr. ibrahim saraçoğlunun videolarını izle bi bak illa ki vardır bu konuda
Biraz geç yazmış oluyorum ama sonuç aldın mı bende başladım küre bugün 3. günüm ve arkadaşının ablası kürü yaptığı ay adet olmadan mı hamile kalmış hemen yoksa adet olup sonraki ayda mı hamile kalmışValla kizlarrrr 6 gundur iciyorum. Iste arkadasimjn ablasi boyle hamile kalmis. Insallah bendeee kalirim aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?