• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan kürü

bence yapma canim simdilik, ben 15 gun yaptim ustunden 15 gün gecti hala adet olmadim ve 10 gündür agri cekiyorum anlamadim yani neoluryor. öyle akintim felan da yok :KK43:
Bende de ağrı var dün akşam içtim en son sanki adet olacakmışım gibi bel kasik bide sag boslugum agriyor. Ağrıması normalmiş öyle deniliyor ama sağ boşluk neden bilmiyorum. En iyisi adetin bitimi başlayim belkide ise yarıyordur işte bi umut ovulasyon testi de aldım takvimden takip ediyordum bide akıntılarımdan az çok anliyordum önümüzdeki ayı iyi degerlendiricem inşallah

yok değildi ama tahlil alıp kanser testi için ankaraya göndermişlerdi çok şükür hiçbir şeye gerek kalmadı
Anladım canım çok sevindim senin adına benim ki çikolata kisti ve 7 cm kullanmayı düşünüyorum işe yaramamasından korkuyorum

Anladım canım çok sevindim senin adına benim ki çikolata kisti ve 7 cm kullanmayı düşünüyorum işe yaramamasından korkuyorum

Allah acil şifalar versin prof. dr. ibrahim saraçoğlunun videolarını izle bi bak illa ki vardır bu konuda

Ben her adetm iki uc gun geciktiginde sogan suyu içiyorum ve cok faydasini gordum mukemmel otesi bisey. Eger sogandan olmuyorsanz regl kesnlikle en son careyi ben kekik suyunda buluyorum. Yuzde yuz garanti verebilrm. Biraz aci ama kesn çözümüm 👌🏼😉

Iyi geceler hanımlar 🌙 ağrılarım bitmedi ve ara ara devam etti bende acile gittim. Kan ve idrar verdim. Heralde kistlere bisey oldu ya da hamileyimdir belki 😏 niye ultrasonla bakmıyorlar ya kist patladıysa diye de düşünüp durdum. En çokta mucize diledim 🧚‍♀️
Doktor beta hcg ye bakti 1.20 bat a 7 gün var negatif dedi. Kum döküyormuşum 😀 hamilelik yok iğne yapalım agrin geçsin en kısa sürede urolojiye git dedi 🤷‍♀️ Ne umdum ne buldum.
Allah ol der ve olur vakti zamanı vardır elbet bu ayda olmadi. Diğer ay devam 🌟

Soğan kürü gerçekten bir mucize ama aşırı kanamanız varsa kesinlikle yapmamalısınız . Aklinizda takilan seyleri de saracoglunun internet sitesine yazabilirsiniz ben sogan kuru yaptigimi iletince yapmamam gerektigini söylemişti.çoban çantası diye bir çay aldirtmisti onu kullandım. Sogan kuru yaparken ise Bende de kasık ağrısı olmadı üstelik rahim duvari kalinlasmasini normale dondurdu rahimleri temizledi 😊

Test yapan var mı bu ay için benim bat 24 aralık tı bugün yaptım ama negatif daha erken olmazsa birdaha yaparım artık merak ettim sizde

Merhabalar.Ben de Pko hastasıyım.Adetlerim her düzensiz oluyordu.Hastalığımı öğrendiğimden beri hapla düzene sokuyordum. Geçen ay soğan kürü denedim. Bu ay da dünden itibaren tekrar başladım.Aşırı akıntı oluyor. Umarım işe yarar.

Valla kizlarrrr 6 gundur iciyorum. Iste arkadasimjn ablasi boyle hamile kalmis. Insallah bendeee kalirim aminnn 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Biraz geç yazmış oluyorum ama sonuç aldın mı bende başladım küre bugün 3. günüm ve arkadaşının ablası kürü yaptığı ay adet olmadan mı hamile kalmış hemen yoksa adet olup sonraki ayda mı hamile kalmış

Merhabalar,bu soğan kürünü nasıl uyguluyorsunuz acaba,internette bişiler okudum 15 gün öğlen akşam şeklinde ama ne zaman başlanmalı orayı tam anlayamadim,bu ay hamilelik planlıyorum mesela adetle birlikte başlayabilir miyim😊

Screenshot_20200504-102724.png

Back