Deneseydin keşke28yasındayım 16aylık evlıyım sogan kuru yapmadım:)))
Daha gecen ay basladım caalısmaya ondan dusunmedı. Ama aklıma takılmadıda degıl ovulasyon testı yaptım gunlerı degerlendırdım ama sonuc reglDeneseydin keşke
Ayy bende öyleydim o kadar heyecanla bekliyorum sonuç regl oluyor bu ay sadece soğan içiçtim eşimede keçiboynuzu özü verdim ama test uapmıcam hevrsim kursagımda kalıuor Rabbimin vardır bi bilidği diyorum napimDaha gecen ay basladım caalısmaya ondan dusunmedı. Ama aklıma takılmadıda degıl ovulasyon testı yaptım gunlerı degerlendırdım ama sonuc regl
Ya ben eylulde hamıle kaldım ılk denemeydı takvımle..ama kımyasal oldu sonra 1ay korundum ekımde dedım ovulasyon yapayım kesın hamıöe kalırım sonucta ılk dememede takvımle kalmısım fln dedım ovulasyonu takıp edıp sıkı sıkı yaptım ama regl oldum oyuzden cok moralım bozuldu canım sıkıldı demekkı ovulasyonda yumurtayı yakalasak takıp etsek bıle olmayabılıyormus hayırlısı olsun herseyın bu ay akısına bırakmayı dusunıyorım sende ole yap canımAyy bende öyleydim o kadar heyecanla bekliyorum sonuç regl oluyor bu ay sadece soğan içiçtim eşimede keçiboynuzu özü verdim ama test uapmıcam hevrsim kursagımda kalıuor Rabbimin vardır bi bilidği diyorum napim
Banada dediler ovulasyon testi diye ama yapamadım oğlumda vallahi böyle uğraşmadım evlendim 1.5 sene sonra hamile kaldım ama 1.5 sene korunduk sonra hadi bi deneylim dedij öyle hemen kaldım bu sefer tutmadı diyorum ya vardır Rabbimin bildiği ne yaparsak yapalım nasibi varsa kürmüş yok ovulasyon testi boş oluyor olmayınca olmuyor Rabbim hayırlısını nasip etsin inş.Ya ben eylulde hamıle kaldım ılk denemeydı takvımle..ama kımyasal oldu sonra 1ay korundum ekımde dedım ovulasyon yapayım kesın hamıöe kalırım sonucta ılk dememede takvımle kalmısım fln dedım ovulasyonu takıp edıp sıkı sıkı yaptım ama regl oldum oyuzden cok moralım bozuldu canım sıkıldı demekkı ovulasyonda yumurtayı yakalasak takıp etsek bıle olmayabılıyormus hayırlısı olsun herseyın bu ay akısına bırakmayı dusunıyorım sende ole yap canım
Amin canım Allah ogluna saglık sıhat versın darısı ısteyen herkese nasıp olsunBanada dediler ovulasyon testi diye ama yapamadım oğlumda vallahi böyle uğraşmadım evlendim 1.5 sene sonra hamile kaldım ama 1.5 sene korunduk sonra hadi bi deneylim dedij öyle hemen kaldım bu sefer tutmadı diyorum ya vardır Rabbimin bildiği ne yaparsak yapalım nasibi varsa kürmüş yok ovulasyon testi boş oluyor olmayınca olmuyor Rabbim hayırlısını nasip etsin inş.
Amin. Canım aminn Allah razı olsunAmin canım Allah ogluna saglık sıhat versın darısı ısteyen herkese nasıp olsun
Yok kuzum ben 27 Kasım’ı bekliyorum senin ne zamandıHanımlar varmı bi gelişme benim adet olcalmışım gibi sancım var hala sanki tutmadı gibi bi belirti de yok
26 kasım dı ama genelde erken olduğunda oluyor 1 2 gün hayırlısı bakalım Allahım umutlarımızı almasın inşYok kuzum ben 27 Kasım’ı bekliyorum senin ne zamandı
Tabi herkes de bir olmuyor doğru bahane işte Rabbim verdikten sonra ne yapar san yap boşunaKızlar ben bu yaz yaptım soğan kürünü 15 gün boyunca sabah akşam ama hamile kalamadımdemek ki işe yaraması kadından kadına değişiyor hamile kalan çok
AynenTabi herkes de bir olmuyor doğru bahane işte Rabbim verdikten sonra ne yapar san yap boşuna
Amiin inşallah26 kasım dı ama genelde erken olduğunda oluyor 1 2 gün hayırlısı bakalım Allahım umutlarımızı almasın inş
Bende kalamadım hayırılısı olsun bakalımKızlar ben bu yaz yaptım soğan kürünü 15 gün boyunca sabah akşam ama hamile kalamadımdemek ki işe yaraması kadından kadına değişiyor hamile kalan çok
Hayırlısı canımBende kalamadım hayırılısı olsun bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?