Gebeliğe Hazırlık Soğan kürü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Arsoney

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2019
3.698
5.858
108
36
Hanımlar merhaba bu soğan kürünü araştırdım kullananlar cayır cayır hamile kalıyo Rabbim bizlerede nasip etsin hayırlısıyla inş bende kullanıyorum fakat ama günde 1 kere felan içiyorum düzensiz yani böyle düzensiz kullanıp yinede hamile kalan varmı acaba?

Merhabaaa Ben de bu ay soğan kürü yaptım 9 gün kadar , 27 Kasım regl günüm bakalım işe yaradı mı Eğer hamile kalırsam buraya yazarım

Bende bu ay yaptim hayirlisi.

Merhabaaa Ben de bu ay soğan kürü yaptım 9 gün kadar , 27 Kasım regl günüm bakalım işe yaradı mı ☺ Eğer hamile kalırsam buraya yazarım
Benimde 26 kasım adetim bende merak ediyorum hayırlısı bakalım ama adet olacakmış gibi inceden bi ağrım var

Merhaba hanımlar, ben de yaptım kürün 5. günündeyim ben şifa için yaptım açıkçası ama gebelik planım da var tabiki. Son kontrolümde doktor 2 cm bir kist görmüştü, onu eritmesi için yapmaya devam ediyorum. Sanırım 7-8 günde bırakacağım. Yapıp etkisini görenler allah rızası için bilgilendirsin. Allah herkesin gönlündekini nasip etsin

Evet ilk deneme ama günde 2 kere içemedimki bi öğle vakti içtim sağolsun çalışıyorum aşçı ablamız kaynatır inş tutar hayırlısıyla
İnşallah , ben sabah akşam içtim ama 9 gün içebildim eğer nasip olacaksa iki türlü de nasip olur . Kaynatma şansı varsa bence içemeye çalış

İnşallah , ben sabah akşam içtim ama 9 gün içebildim eğer nasip olacaksa iki türlü de nasip olur . Kaynatma şansı varsa bence içemeye çalış
İçiyoruz Allahım gönlümüz dek ileri hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Valla bi belirtim yokki sadece adet olacakmışın gibi inceden bi ağrım var sizin varmı peki belirti
Belim çok ağrıyo inceden hafif kasık ağrısı da var bakalım nolcak Dr gdiyorum progestan verdi 10 gün kullan bırak dedi bugün 10. Gün bırakıcam 1 aralığa kadar vaktin var olmazsan gel kan tahlili yapalım dedi bekliyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…