Gebeliğe Hazırlık Soğan kürü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben mayıs ayında ultrason felan yaptırdım kan vs bir sorun yok dedi doktor sizin kullandığınız ne ilacı acaba

o zaman beraber bekleyelim 26 Kasım’ı ☺

rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah
İnş ama hep umutlansam çıkmıyor test felan yapıyorum umudum tükeniyor ama bu sefer test felan yapmıcam adetimden önce yapıyordum ertesi gün adet oluyordum bu ay sadece beklicem

Ben mayıs ayında ultrason felan yaptırdım kan vs bir sorun yok dedi doktor sizin kullandığınız ne ilacı acaba
Benimde şuan normal herşey bu kullandığım progestanı hamilelerde kullanıyomuş düşük tehlikesi için birde rahmi kalınlaşrıyo yani bebek olursa tutunması kolay olsun diye

Benimde şuan normal herşey bu kullandığım progestanı hamilelerde kullanıyomuş düşük tehlikesi için birde rahmi kalınlaşrıyo yani bebek olursa tutunması kolay olsun diye
Bakalım ozaman hamile kalmazsam doktora gideyim olmazsa

Bu arada yaşlar kaç , ne kadarlık evliyiz ,ne zamandır bebek düşünüyoruz paylaşalım birbirimizle ☺
31 yaşındayım 9 senelik evliyim 7 yasında bir oğlum var valla eylül den beri daha çok istiyoruz heleki oğlum nasıl istiyor kardeş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…