Ben mayıs ayında ultrason felan yaptırdım kan vs bir sorun yok dedi doktor sizin kullandığınız ne ilacı acabaBelim çok ağrıyo inceden hafif kasık ağrısı da var bakalım nolcak Dr gdiyorum progestan verdi 10 gün kullan bırak dedi bugün 10. Gün bırakıcam 1 aralığa kadar vaktin var olmazsan gel kan tahlili yapalım dedi bekliyorum bende
İnş ama hep umutlansam çıkmıyor test felan yapıyorum umudum tükeniyor ama bu sefer test felan yapmıcam adetimden önce yapıyordum ertesi gün adet oluyordum bu ay sadece beklicemo zaman beraber bekleyelim 26 Kasım’ı ☺
rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah
Benimde şuan normal herşey bu kullandığım progestanı hamilelerde kullanıyomuş düşük tehlikesi için birde rahmi kalınlaşrıyo yani bebek olursa tutunması kolay olsun diyeBen mayıs ayında ultrason felan yaptırdım kan vs bir sorun yok dedi doktor sizin kullandığınız ne ilacı acaba
Bakalım ozaman hamile kalmazsam doktora gideyim olmazsaBenimde şuan normal herşey bu kullandığım progestanı hamilelerde kullanıyomuş düşük tehlikesi için birde rahmi kalınlaşrıyo yani bebek olursa tutunması kolay olsun diye
Bence de 26sından sonra yapİnş ama hep umutlansam çıkmıyor test felan yapıyorum umudum tükeniyor ama bu sefer test felan yapmıcam adetimden önce yapıyordum ertesi gün adet oluyordum bu ay sadece beklicem
Evet 15 gün yaptim yaparken de adet oldum. Ama devam ettim.15 günü doldurdun mu peki canım
Aminn inşallah isteyen herkese özelliklde bizlere hayırlısıyla inşo zaman beraber bekleyelim 26 Kasım’ı ☺
rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah
Aynen git ben 1 sene 2 aylık evliyim bu ay doğru düzgün gidiyorum hayırlısı olsun hakkımızdaBakalım ozaman hamile kalmazsam doktora gideyim olmazsa
Aminn inş sen daha tazeciksin Rabbim hayırlısıyla nasip etsin hayırlı evlatlarından nasip etsin inşAynen git ben 1 sene 2 aylık evliyim bu ay doğru düzgün gidiyorum hayırlısı olsun hakkımızda
Amin inşallah canımAminn inşallah isteyen herkese özelliklde bizlere hayırlısıyla inş
Yok öle yapacam 26 sından sonra direk kan veririmBence de 26sından sonra yap
Amin amin inşallah cümlemizeAminn inş sen daha tazeciksin Rabbim hayırlısıyla nasip etsin hayırlı evlatlarından nasip etsin inş
31 yaşındayım 9 senelik evliyim 7 yasında bir oğlum var valla eylül den beri daha çok istiyoruz heleki oğlum nasıl istiyor kardeşBu arada yaşlar kaç , ne kadarlık evliyiz ,ne zamandır bebek düşünüyoruz paylaşalım birbirimizle ☺
Allah bağışlasın canım31 yaşındayım 9 senelik evliyim 7 yasında bir oğlum var valla eylül den beri daha çok istiyoruz heleki oğlum nasıl istiyor kardeş
25 yaşındayım, 15-16 aydır evliyim, 3 aydır bebek düşünür olduk. İki aydır da deniyoruzBu arada yaşlar kaç , ne kadarlık evliyiz ,ne zamandır bebek düşünüyoruz paylaşalım birbirimizle ☺
İnşallah bu ay hepimizin bebişi olur inşallah25 yaşındayım, 15-16 aydır evliyim, 3 aydır bebek düşünür olduk. İki aydır da deniyoruz
İnşallah canım, isteyen herkese nasip etsin allahımİnşallah bu ay hepimizin bebişi olur inşallah
İnşallah inşallah arkadaşlar bu arada kürü yaparken ben eşimede sabah akşam keçi boynuzu özü içiriyorum tek değilde iki taraflı oluyor bilginiz olsunİnşallah bu ay hepimizin bebişi olur inşallah
28yasındayım 16aylık evlıyım sogan kuru yapmadım:)))Bu arada yaşlar kaç , ne kadarlık evliyiz ,ne zamandır bebek düşünüyoruz paylaşalım birbirimizle ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?