- 17 Kasım 2017
- 2.481
- 2.302
- 63
- 44
hayır canım sadece üstte zaten elleyince dökülen kabuklar var ya onları alıyorum gerisi olduğu gibiYani sarı kuru kabuk soyuluyor neticede değil mi
Allah Allah ya. Benim okuduğum her yerde kabuklarını soyup diyor.Soymuyorsun olduğu gibi
Belki kiste karşı öyledir ama ben çocuk sahibi olmak için yapmıştım ve soğanı kabuklarıyla beraber 4e bölün kaynatın süzün için diyorduS Seda2012Emre H hayalim mucize
likistik over, Kist ve Polip Şikayetlerine Karşı Soğan Kürü Kullanımı!
Kaynamakta olan 1,5 (250-300 mL) su bardağı klorsuz suyun (içme suyu) içerisine ince kabuğu soyulmuş orta boy 1 kuru Soğan dörde bölüp atınız. Beş dakika kapağı kapalı olarak kaynatınız. Ilıyınca süzünüz ve içiniz. Boş mideye günde iki kez içilecektir (öğleden evvel ve öğleden sonra). Her aşamada taze yapılmalıdır
Anladım canım. Ben diğer türlü yapmaya başlamıştım inşallah şifa olurOkursan yazıyor kök ve kabuğu ile kullanacağımız için sirkeli suda bekletip dezenfekte edin
Yok canım kulllanmadım yumurta mı catlatıyorMrb cnm inofolic kullandinmi hic bende pkoluyum onunlahamile kaldim inofolic toz sogan kuru bende yaptim oncesinde pkoya iyi geliyo
Kür mu yanma yaptı canımBende geçen sene kullandım hamile kalamadım ama kalanlar var
Çok iltihabım vardı onları akıttı biraz
Vajinal yanma yaptı Dr Dr gezdim
Memnun kalmadım
Evet cnm pkolular cogu bununla hamile kaldi arastir cnm ister doktora sole yazsin ister eczanede satiliyo gida takviyesi olarak pembe toz kutu olanindanYok canım kulllanmadım yumurta mı catlatıyor
Evet daha önce yoktu aşırı yanma ve kızarıklık yaptı doktor doktor gezdim fitiller kremler kullandım da öyle geçtiJ
Kür mu yanma yaptı canım
Sana ters etki yapmış o zaman çok şükür 3 gün oldu bir etki yok inşallah inşallah bir faydası oluyordur yaaaaEvet daha önce yoktu aşırı yanma ve kızarıklık yaptı doktor doktor gezdim fitiller kremler kullandım da öyle geçti
Bi daha yapmaya da cesaret edemedim
bana da aksine bu yazdığın şikayetlerim vardı şu an hiçbiri kalmadı çok iyi geldi 8. gündeyim henüzEvet daha önce yoktu aşırı yanma ve kızarıklık yaptı doktor doktor gezdim fitiller kremler kullandım da öyle geçti
Bi daha yapmaya da cesaret edemedim
Ne güzelbana da aksine bu yazdığın şikayetlerim vardı şu an hiçbiri kalmadı çok iyi geldi 8. gündeyim henüz
hamilemisin canım maşallah hamilelik nasip işi bence gerisi vesile herşey vesile zaten Rabbim tüm bebek isteyenlerin karşısına vesilesini tez zamanda çıkarsın inşallah ne duysam yapıyorum belki vesile olur diye nasip olmadı 3 yıldırNe güzel
Demek ki senin iltihapları söküp atmış o yüzden iyi gelmiş
Benim de büyük ihtimal o kadar çok iltihabım vardı ki onları sökmeye başladığı için o kadar yanmam oldu
Belki bir ay kullansam tamamen geçecekti
Ama oturamayacak kadar kötü olduğum için maalesef bıraktım
Ve hamile kalmama sebep olan şey soğan suyu olmadı :)
Benimde 2 yıl olmadı canımhamilemisin canım maşallah hamilelik nasip işi bence gerisi vesile herşey vesile zaten Rabbim tüm bebek isteyenlerin karşısına vesilesini tez zamanda çıkarsın inşallah ne duysam yapıyorum belki vesile olur diye nasip olmadı 3 yıldır
Benimde 2 yıl olmadı canım
Eşime dedim bizim çocuğumuz olmuyor, istersen beni boşayabilirsin ama ben anne olamıyorum dedim
Eşim de bana kızdı hatta ben çocuğumuz olsun diye mi evlendim seninle falan
Ama baba olamayacağını kabullenmişti
İnanır mısın o ay hamile kalmışım
Ki o kadar karın germe egzersizleri yapıyordumgünde 5km yol yürüyordum bu yolun yarısı yokuştu, sigara içiyordum, hoplayıp zıplayıp dans ediyordum iyi ki düşmemiş diyorum
Canım ben o kürle hamile kalamadım maalesef bende işe yaramadımerhaba araştırıyorum bu ay bende başlayacağım ama internette adet bitiminden 7 gün içinde başlayın ikinci adete 10 gün kala yenileyin diyor. siz nasıl kullandınız. yani adet bittikten sonra başlayıp 7 gün falan içip 2 3 gün bırakıp 10 gün tekrar mı içmem gerekiyor
Hamile kaldiniz miKızlar bende başladım soğan kürüne bugün 5. Günüm ileri derecede pko var. İlaç kullanmadan 1 yıl adet olamıyorum insülin direnci kilo tüylenme var ve 4 yıldır bebegim olmuyor . İnşallah faydasını görürüm benim gibi hastalıkla ugrasanlara umut olurum bu arada cok severim soğan sarımsagı o yüzden hiç tiksinmedim aksine tadı güzel geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?