Çok fena üşüttüm ben ayaklarım hep soğuktur benim kasıklarım berbat ağrıyor diz kapaklarım da ağrıyordu geçti şimdi ama kasık ağrım geçmiyor iltihap ya da enfeksiyon oldu galiba böyle ağrımazdı ya soğan kürünü yine de adetten sonra yapacağım şart oldu banaBenimde bugün aklımdan aynısı geçtibazıları yemek için zor zekat alıyor bizler kür için kullanıyoruz ama faydası olsun sağlıkla bebeğimizi kucağımiza alalım da giden soğan giden 8 lira olsun çocuk için insan her yola başvuruyor
İkisi de doğal ve sarımsak bir kür değil.. Hiçbir zararı olacağını sanmıyorum ben de yoğurtlu sarımsak yapmaya başlayacağım eşime...Ya ben bugun hem soğan kürüne başladım hemde gece yatarken sarımsak yutup yatıyorum sarımsak enfeksiyona mantara iyi geldiğini okumuştum bir forum da acaba bir zarari olur mu ikisini birden kullanıyorum
Yoğurtlu sarımsak ne için canımİkisi de doğal ve sarımsak bir kür değil.. Hiçbir zararı olacağını sanmıyorum ben de yoğurtlu sarımsak yapmaya başlayacağım eşime...
Evet adını bildiğine göre eşin de kullandı qalibaToz dediğin proxeed plus mı?
Aaaa emin misiniz kabukları soymamak gerektiğineben de başladım bu ay adet bittikten sonra 2. gün başladım 15 gün yapmak gerekiyormuş 1 soğanı kabuklarını soymadan yıkayıp dörde bölüyorsun 2 bardak klorsuz suyla yaklaşık 5-10 dak kaynatıp ılıyınca suyunu içiyorsun dikkat etmen gereken noktalar su çeşme suyu olmayacak hazır su kullabilirsin her defasında taze yapman gerekiyor ılık içeceksin günde iki kere yemeklerden 15 dak önce aç karnına içiliyor sabah akşam tavsiye edilen canım şifana vesile olsun inşallah
Saraçoğlu bir programda kabukları soyulacak demişti..Aaaa emin misiniz kabukları soymamak gerektiğine
Bende öyle biliyorum ve soyarak yapıyorum şuan. O yüzden şaşırdımSaraçoğlu bir programda kabukları soyulacak demişti..
Kızlar bende başladım soğan kürüne bugün 5. Günüm ileri derecede pko var. İlaç kullanmadan 1 yıl adet olamıyorum insülin direnci kilo tüylenme var ve 4 yıldır bebegim olmuyor . İnşallah faydasını görürüm benim gibi hastalıkla ugrasanlara umut olurum bu arada cok severim soğan sarımsagı o yüzden hiç tiksinmedim aksine tadı güzel geliyor
Mrb cnm inofolic kullandinmi hic bende pkoluyum onunlahamile kaldim inofolic toz sogan kuru bende yaptim oncesinde pkoya iyi geliyoKızlar bende başladım soğan kürüne bugün 5. Günüm ileri derecede pko var. İlaç kullanmadan 1 yıl adet olamıyorum insülin direnci kilo tüylenme var ve 4 yıldır bebegim olmuyor . İnşallah faydasını görürüm benim gibi hastalıkla ugrasanlara umut olurum bu arada cok severim soğan sarımsagı o yüzden hiç tiksinmedim aksine tadı güzel geliyor
Kullanıyor son kutusu ve 5 günlük paketleri kaldı inşallah faydası oluyordurEvet adını bildiğine göre eşin de kullandı qaliba
ben bir yerde öyle okudum nerde olduğunu hatırlamıyorum son kat kabuğunu alıyorum sirkeli suda bekletiyorum hatta yazan yerde diyorki kabuklarını soymadığımız için mutlaka sirkeli suda bekletinAaaa emin misiniz kabukları soymamak gerektiğine
Onun gerçekten faydası oluyor eşim kullandı bir ay kadar o ay hamile kaldım ama kaybettim ne yazık sanırsam biraz onunda faydası olduKullanıyor son kutusu ve 5 günlük paketleri kaldı inşallah faydası oluyordur
Yani sarı kuru kabuk soyuluyor neticede değil miben bir yerde öyle okudum nerde olduğunu hatırlamıyorum son kat kabuğunu alıyorum sirkeli suda bekletiyorum hatta yazan yerde diyorki kabuklarını soymadığımız için mutlaka sirkeli suda bekletin
Bende geçen sene kullandım hamile kalamadım ama kalanlar varKızlar size birsey sormak istiyorum bu ay çocuk düşünüyoruz soğan kürü uygulaSam bu ay hamile kalabilir miyim yada kalma ihtimalim var mı bu şekilde hamile olan var mı birde adetim dün bitti nasıl uygulama gerekiyor lütfen yardım eder misiniz
Soymuyorsun olduğu gibiYani sarı kuru kabuk soyuluyor neticede değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?