Gebeliğe Hazırlık Sogan kürü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün alışveriş listeme 3 kilo soğan yazdım 5 lira da olsa alacağım kür için artık dedim kilosunun etiketi bile yoktu millet tezgahın berisinden gitmesin diye sordum 8 tl dedi şaka dedim değil dedi söylene söylene 4 tek soğan aldım 4 lira verdim önceden almayanı dövüyorlardı hey gidi günler..

Çok fena üşüttüm ben ayaklarım hep soğuktur benim kasıklarım berbat ağrıyor diz kapaklarım da ağrıyordu geçti şimdi ama kasık ağrım geçmiyor iltihap ya da enfeksiyon oldu galiba böyle ağrımazdı ya soğan kürünü yine de adetten sonra yapacağım şart oldu bana

Ya ben bugun hem soğan kürüne başladım hemde gece yatarken sarımsak yutup yatıyorum sarımsak enfeksiyona mantara iyi geldiğini okumuştum bir forum da acaba bir zarari olur mu ikisini birden kullanıyorum

Ya ben bugun hem soğan kürüne başladım hemde gece yatarken sarımsak yutup yatıyorum sarımsak enfeksiyona mantara iyi geldiğini okumuştum bir forum da acaba bir zarari olur mu ikisini birden kullanıyorum
İkisi de doğal ve sarımsak bir kür değil.. Hiçbir zararı olacağını sanmıyorum ben de yoğurtlu sarımsak yapmaya başlayacağım eşime...

Hımm anladım benim eşim bu sperm artırıcı toz var ondan kullanıyor birde balık yağı çocuk yapmayı planladığımız anlar onlardan iciriyorum birde keçiboynuzu pekmezi

Aaaa emin misiniz kabukları soymamak gerektiğine

Ben başladım dün de ben kabuğunu soymadan güzelce yıkıyorum bir kat kabuğunu soyuyorum onuda güzelce yıkıyorum kaynayan suyun içine 4 5 e bölüyorum kaynatiyorum 5 dk sonrada ılık olunca içiyorum

Mrb cnm inofolic kullandinmi hic bende pkoluyum onunlahamile kaldim inofolic toz sogan kuru bende yaptim oncesinde pkoya iyi geliyo

ben bir yerde öyle okudum nerde olduğunu hatırlamıyorum son kat kabuğunu alıyorum sirkeli suda bekletiyorum hatta yazan yerde diyorki kabuklarını soymadığımız için mutlaka sirkeli suda bekletin
Yani sarı kuru kabuk soyuluyor neticede değil mi

Bende geçen sene kullandım hamile kalamadım ama kalanlar var
Çok iltihabım vardı onları akıttı biraz
Vajinal yanma yaptı Dr Dr gezdim
Memnun kalmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…