Adetten temizlendikten iki gün sonra başlanıyor bi bardak kaynayan suya bir orta boy soganı üst kabuklarını soy dorde böl 5 dakika daha kaynat öğlen ve akşam yemeğinden önce sıcağa yakın ılık iç. Her yaptıgını taze Yapman gerekiyor beklemiş soğumuşun bi faydası olmuyormuş. Bende yaptım bu ay umarım fayda etmiştir. Sanada şifa olsun inşallah çok hamile kalan olmuş bu kürden sonra.Kızlar size birsey sormak istiyorum bu ay çocuk düşünüyoruz soğan kürü uygulaSam bu ay hamile kalabilir miyim yada kalma ihtimalim var mı bu şekilde hamile olan var mı birde adetim dün bitti nasıl uygulama gerekiyor lütfen yardım eder misiniz
Yumurtlama gününü takip ettiğin halde mi hamile kalamadinİbrahim Saraçoğlunun youtube da falan tarifi var şuan nasıl yaptığımı hatırlamıyorum ama ben kullandım hamile kalamadım ama iltihap vardı bende iltihap çok güzel aktı temizlendi
Amin inşallah canım teşekkür ederim dileklerin içinben de başladım bu ay adet bittikten sonra 2. gün başladım 15 gün yapmak gerekiyormuş 1 soğanı kabuklarını soymadan yıkayıp dörde bölüyorsun 2 bardak klorsuz suyla yaklaşık 5-10 dak kaynatıp ılıyınca suyunu içiyorsun dikkat etmen gereken noktalar su çeşme suyu olmayacak hazır su kullabilirsin her defasında taze yapman gerekiyor ılık içeceksin günde iki kere yemeklerden 15 dak önce aç karnına içiliyor sabah akşam tavsiye edilen canım şifana vesile olsun inşallah
Evet ama bende enfeksiyon vardı ondandırYumurtlama gününü takip ettiğin halde mi hamile kalamadin
Bende de enfeksiyon var bende geçen ay yumurtlama gününü takip etmeme rağmen hamile kalamadim folik asit kullanıyorum eşimde ilaç kullanıyor ama olmadı bu ayEvet ama bende enfeksiyon vardı ondandır
Bir kaç kişi vardı kullanan . Bünyeden bünyeye farklılık gösterebilir. Hassas bi bünyen yoksa kullankızlar bısey sorcam ben klomen kullanıyorum bu ay dun basladım sogan kurunude uygulasam sızce sıkıntı çıkarmı
klomenın etkı ettıgı yumurtaya bı zararı olurmu bılemdm bazısı kullanmıs bazısı kullanmamıs bılemedmBir kaç kişi vardı kullanan . Bünyeden bünyeye farklılık gösterebilir. Hassas bi bünyen yoksa kullan
Bı forumdan birini klomen kullananırken soğan kullandıgını görmüştüm hatta o ay hamile kaldı.klomenın etkı ettıgı yumurtaya bı zararı olurmu bılemdm bazısı kullanmıs bazısı kullanmamıs bılemedm
ya ben de bırınden soyle duydum doktorum ıcme ddı klomenlebirlikte bende bıraktım ddı benm de bi gözm korktu :dBı forumdan birini klomen kullananırken soğan kullandıgını görmüştüm hatta o ay hamile kaldı.bilmiyorımki bence zararı yok.
Benimde bugün aklımdan aynısı geçtiSoğanın kilosu 8 lira artık soğan kürü yapmak da masraflı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?