• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

soğan kürü yumurta rezervini artırırmı?

cansunida

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2011
1.739
245
163
arkadaşlar soğan kürü yumurta rezervini arttırırken endometrimi yani rahim kalınlığınada artırırmı rahme zarar verirmi vermezmi bu konuda bana bilgi verirmisiniz . ona göre kullanıcam kürü. birde yumurta rezervi nasıl artar?

arkadaşlar soğan kürü yumurta rezervini arttırırken endometrimi yani rahim kalınlığınada artırırmı rahme zarar verirmi vermezmi bu konuda bana bilgi verirmisiniz . ona göre kullanıcam kürü. birde yumurta rezervi nasıl artar?

Canım soğan kürü rezerv konusunda birşey sağlamıyor sanırsam..Ben geçtiğimiz iki ay yaptımmm..Düzenli adet görmeyi ve rahim içinde bir iltihap varsa onları atıyorr...Birde tam tersiii endometriumu inceltiyorrr oyüzdende zaten ard arda 3 kereden fazla yapılamıyorr....

Rezerv konusunda bende sıkıntılıyımmm..Valla birşey bulursannn banada msj at ne olurr...

Kızlar yumurta rezervi için hayıt tohumu iyi geliyor yanlış hatırlamıyorsam
Deneyen arkadaşlar var dı burda
Sogan suyu tüp tıkanıklıgı olanlar yada iltahabı olanalr için kullanılıyo bende yaptım ama fazla değil..

yumurta rezervini bende bal-tarçın-çörek otu çok iyi arttırdı,ama bazı bünyelerde kist yapabiliyormuş.
birde rezerv için incir,çatlaması içinde havuç yeniyor..
soğan kürünü 2 ay denedim,2 ayda da geciktirip düzenimi bozmuştu
hayıt ı yaptığım ay da yumurtlamamıştım

Canım soğan kürü rezerv konusunda birşey sağlamıyor sanırsam..Ben geçtiğimiz iki ay yaptımmm..Düzenli adet görmeyi ve rahim içinde bir iltihap varsa onları atıyorr...Birde tam tersiii endometriumu inceltiyorrr oyüzdende zaten ard arda 3 kereden fazla yapılamıyorr....

Rezerv konusunda bende sıkıntılıyımmm..Valla birşey bulursannn banada msj at ne olurr...

bişey bulursam burda paylaşırım merak etme arayışlardayım şimdilik nerden buldu beni bu dert :((((( sende bişey bulursan burda paylaş ok şu hayıt suyunu çok kullanan var onu araştırmalı yada aktarcılara gidip sorucam yarın ne iyi geliyorsa artık alıcam..kaş yapayım derken gözde çıkarmak istemiyorum olur olmaz şeyleri kullanıpta

yumurta rezervini bende bal-tarçın-çörek otu çok iyi arttırdı,ama bazı bünyelerde kist yapabiliyormuş.
birde rezerv için incir,çatlaması içinde havuç yeniyor..
soğan kürünü 2 ay denedim,2 ayda da geciktirip düzenimi bozmuştu
hayıt ı yaptığım ay da yumurtlamamıştım

cnm ben inciri çok sık yedim ama hiç artış yapmadı.bal tarçın çörek otonu karıştırıpta günde aç karnınamı nasıl yedin kaç kaşık onu densem daha iyi olucak .demekki herkezin bünyesine göre farklı şeyler yarıyor çoğu insanda hayıttan memnun nasıl ben incirden memnun kalmadıysam :(

cnm ben inciri çok sık yedim ama hiç artış yapmadı.bal tarçın çörek otonu karıştırıpta günde aç karnınamı nasıl yedin kaç kaşık onu densem daha iyi olucak .demekki herkezin bünyesine göre farklı şeyler yarıyor çoğu insanda hayıttan memnun nasıl ben incirden memnun kalmadıysam :(

cnm ona bakarsan kimileri soğan kürünü yaptığı ay kimisi hayıt kürünü yaptığı ay hamile kalıyor,benim yaramayı bırak adet düzenimi şaşırttı,geciktirdi :))))
bal-tarçın-çörekotunu sabah aç karnına yedim ben,önce tatlı kaşığını bal'a daldırdım üzerine çörekotuyla tarçını serptim, yedim :) sabah-akşam yemiştim birde,burada okumuştum fazlası zarar kist yapıyormuş.
bilmiyorum benim hormonlar normaldi kistim yoktu,bu kürler daha çok bozmuştu düzenimi, bir tek bal-tarçın-çörek otundan fayda gördüm,yumurtları geliştirdi.
yazın aşılama için klomen kullanmıştım,bal kürünü yapmayayım dedim fazla gelmesin diye. 1 yumurta gelişti. btç kullandım o arada. tekrar gittiğimde yumurtlama olmayan tarafta 3 tane gelişmekte olan yumurta vardı.

bende pkoluyum. soğan kürü bende 5 gün adet gecikmesi yaptı. bi daha da yapmam zaten. klomene rağmen yumurtalarım büyümedi onun yüzünden. çörekotu-bal-tarçını eylül-ekimde kullanmıştım ve çok güzel yumurtalarım oluşmuştu (mayıs ayından beri doktor kontrolündeyim ordan biliyorum). bu ay tekrar kullanmaya başladım cumartesi kontrolüm var inşallah büyümüştür yumurtacıklarımmm :49:

Back