- 18 Kasım 2019
- 5.230
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.948
- 173
İnşallahh çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kavuşalım içtiğim ilk ay gebe kalmıştım ama bende pıhtılaşma varmış o yüzden kaybettim yavrumu şimdi coraspin içiyorum aynı zaman da gebelik olana kadar gebe olunca iğne başlicaz nasipsebencede dogrusu bu .. Rabbim tekrar nasib etsin sana insaAllah bende 7 gundur uyguluyorum yukariya yazdim bir bayana
İnşallahh çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kavuşalım içtiğim ilk ay gebe kalmıştım ama bende pıhtılaşma varmış o yüzden kaybettim yavrumu şimdi coraspin içiyorum aynı zaman da gebelik olana kadar gebe olunca iğne başlicaz nasipse
İnşallahh Allah razı olsun canım isteyen herkesin kucağı dolsunAllah yar ve yardimcin olsun canim insallah Rabbim sevindiri seni en kisa zamada
İnşallahh Allah razı olsun canım isteyen herkesin kucağı dolsun
Sanırım adetinden sonraydıNe zaman kullanmaya başladı yengen canım
Yok canm ben hamile kalmadan 6 7 ay once denedim adet olaym diye o 6 7 ayda hep duzenli geldi iste en son nisanda 2 hafta gecikince içeyim dedim 1 gun içtim devam edemedim hamilelik hic aklıma gelmemişti iyiki etmemistim ama kullanıp hamile kalan cevremden cok insan var denemekten zarar gelmezsizdemi acaba sogan kurunden hamile kaldiniz arada kullanmissiniz ya belki o gayda etmistir :)
Yok canm ben hamile kalmadan 6 7 ay once denedim adet olaym diye o 6 7 ayda hep duzenli geldi iste en son nisanda 2 hafta gecikince içeyim dedim 1 gun içtim devam edemedim hamilelik hic aklıma gelmemişti iyiki etmemistim ama kullanıp hamile kalan cevremden cok insan var denemekten zarar gelmez
Yumurtlama gorunce birakiyor muyiz ben biraktim ama kararsiz kaldimkesinlikle adet bittikten iki gün sonra başlanıyor en erken arayıp sordum. yumurtama görene kadar içmeye devam edin bırakın sonra
Saol canm şuan 15 haftalik olduk rabbim istiyen herkese nasip etsin inşallahay hadi insallah yaaa hayirlisi olsun tabi .. kac aylik hamilesin suan canim ? insallah kucaginada almayi nasib etsin Rabbim zarar ziyan olmadan
Benimde öyle bende onu anlamadımSaraçoğlu hamilelik için adet bitikten 2 gün sonra başlanmalı ve 15 gün içilmeli diyor düşükten veya yumurtlama gününden söz etmiyor yumurtlama gününe kadar mı içmemiz gerekiyor 15 gün içersem yumurtlama günümü geçiyor
Adet bitiminde başlayın diyor amaSaraçoğlu bence çok yanlış yönlendiriyor. Her kadının yumurtlama zamanı farklı. Herkes kendi yumurtlama tarihine göre ayarlaması gerekir. Mesela ben adetin 11/12 günü yumurtlama görüyorum. Adetin ilk günü başlayıp , 10 gün uygulayabilirim kürü. Sabah akşam şeklinde olunca etkili olduğunu söyleyebilirim. Kendi yumurtlama gününüze göre ayarlayın kesinlikle...
Adetin üçüncü günü başlayayım kaç gün içeceğimSaraçoğlundan gördüm ama doktorum adetin üçüncü günü diye belirtti çünkü saraçoğlu kist için öneriyor du bu tarifi biz gebelikte düşünüyoruz eğer erken yumurtlama olursa döllenme aşamasında içilmez o bu yüzden
Adetin başındamı başladınızsize kesinlikle katiliyorum herkesin farkli oldugu icin bence herkes baska turu uygulamali ben mesela 13 gun adet görurum kizligimdan zaten 7 gundu sonralarida 13 gune cikti bende zaten pko var p yuzden normalda karsilaniyor neyse ben simdi adet bittikten sonra baslasam kacirmis olurum bende o yuzden 8.gun basladim sogan kurune bugun kurun 7.gunu 7 gundur yapiyorum ve adetim de bugun son gunu..
15 gün olmaz o zamam fayda edermikikesinlikle adet bittikten iki gün sonra başlanıyor en erken arayıp sordum. yumurtama görene kadar içmeye devam edin bırakın sonra
Tam 15günAdetin üçüncü günü başlayayım kaç gün içeceğim
Ayrıca bi doktora sorun erken yumurtlama olursa düşük olur doktorum kesinlikle adetin üçüncü günü dedi bence adet sonrası başla diyen doktor olmaz düşük yaptırdığı için risk almazAdetin üçüncü günü başlayayım kaç gün içeceğim
10 gün de olur diyor kendisi15 gün olmaz o zamam fayda edermiki
Kaç gün içtiniz sizAyrıca bi doktora sorun erken yumurtlama olursa düşük olur doktorum kesinlikle adetin üçüncü günü dedi bence adet sonrası başla diyen doktor olmaz düşük yaptırdığı için risk almaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?