• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Soğan kürü yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıca bi doktora sorun erken yumurtlama olursa düşük olur doktorum kesinlikle adetin üçüncü günü dedi bence adet sonrası başla diyen doktor olmaz düşük yaptırdığı için risk almaz
Bende o zaman üçüncü gün başlayayım ama erken yumurtlama olsa adet 6 gün sürüyor sonra 10 gün kalıyor yine düşük olamazmı

Bende o zaman üçüncü gün başlayayım ama erken yumurtlama olsa adet 6 gün sürüyor sonra 10 gün kalıyor yine düşük olamazmı
Hayır döllenme bir anlık bir süreç değil zarar etmez adetin üçüncü günü başlandığı takdirde

evet tabi defalarca çok faydalı çünkü

gebelik için mi ?
Benim sormak istediğim adetin 7 . Günü başlanıyor 15 gün devam ediyor Ama yumurtalamayı da kaplıyor . O dönemde içilince tutunmayı engellemez mi ? Siz yaptıysanız deneyiminizi anlatır mısınız ?

gebelik için mi ?
Benim sormak istediğim adetin 7 . Günü başlanıyor 15 gün devam ediyor Ama yumurtalamayı da kaplıyor . O dönemde içilince tutunmayı engellemez mi ? Siz yaptıysanız deneyiminizi anlatır mısınız ?
adet bittikten iki gün sonra başlanıp yumurtalamaya kadar içiyorsun sonra bırakıyorsun

Adet bitiminde başlayın diyor ama
yanlış bilgi adette başlanılırsa eğer hem güzel sökülür , hemde içinizde birikmiş adet kanı varsa onu atmanızı sağlıyor. bir de 10/15 gün yumurtalama tarıhinize göre ayarlarsanız, o ay kı yumurtlamayı kaçırmamış oluyorsunuz. Saraçoğlunun verdiği tarih 27 gün döngüsü olan biri için 1 aylık zaman kaybı diyebilirim.

yanlış bilgi adette başlanılırsa eğer hem güzel sökülür , hemde içinizde birikmiş adet kanı varsa onu atmanızı sağlıyor. bir de 10/15 gün yumurtalama tarıhinize göre ayarlarsanız, o ay kı yumurtlamayı kaçırmamış oluyorsunuz. Saraçoğlunun verdiği tarih 27 gün döngüsü olan biri için 1 aylık zaman kaybı diyebilirim.
Çok kanama oluyormuş adet günü sanırım

Back