İbrahim Saraçoğlu adetten 2 gün sonra diyor bence öyle yapın ayrıca önce varsa eğer kist iltihap vs onların gitmesi önceliğiniz olsun onlar engel zaten bebişeSoğan kürü hakkında bilgi verir misiniz arkadaşlar hem iltihap kist için hem çocuk için. Adetin üçüncü günü başlasam bir hafta yumurtlamaya kadar devam etsem bıraksam fayda eder mi 15 gün yapsam yumurtlamayı geçiyor o arada ilişki olursa gebelik olursa düşük oluyormuş
kesinlikle adet bittikten iki gün sonra başlanıyor en erken arayıp sordum. yumurtama görene kadar içmeye devam edin bırakın sonraSoğan kürü hakkında bilgi verir misiniz arkadaşlar hem iltihap kist için hem çocuk için. Adetin üçüncü günü başlasam bir hafta yumurtlamaya kadar devam etsem bıraksam fayda eder mi 15 gün yapsam yumurtlamayı geçiyor o arada ilişki olursa gebelik olursa düşük oluyormuş
Zaten adetin üçüncü günü başlanır soğan kürüne sabah akşam iki kere içilir günde tam onbeş gün tamamlanır yaptığım ay hamile kalmıştım ben kaybettiğim bebeğime inşallah sizde kalırsınızSoğan kürü hakkında bilgi verir misiniz arkadaşlar hem iltihap kist için hem çocuk için. Adetin üçüncü günü başlasam bir hafta yumurtlamaya kadar devam etsem bıraksam fayda eder mi 15 gün yapsam yumurtlamayı geçiyor o arada ilişki olursa gebelik olursa düşük oluyormuş
Bu kürü içerken ilişki olursa düşük olurmuİbrahim Saraçoğlu adetten 2 gün sonra diyor bence öyle yapın ayrıca önce varsa eğer kist iltihap vs onların gitmesi önceliğiniz olsun onlar engel zaten bebişe
Kürü içerken ilişki olursa düşük olurmu acaba siz ondanmı kaybettinizZaten adetin üçüncü günü başlanır soğan kürüne sabah akşam iki kere içilir günde tam onbeş gün tamamlanır yaptığım ay hamile kalmıştım ben kaybettiğim bebeğime inşallah sizde kalırsınız
O zaman 15 tamamlanmıyor amakesinlikle adet bittikten iki gün sonra başlanıyor en erken arayıp sordum. yumurtama görene kadar içmeye devam edin bırakın sonra
Hayır benim bebeğim 12.haftada kalbi durdu o yüzden kaybettim. Soğan kürüne doktor adetin üçüncü günü başlamamı söyledi yumurtlama zamanı gelince bitmiş oluyor zaten kürKürü içerken ilişki olursa düşük olurmu acaba siz ondanmı kaybettiniz
evet biliyorum 10 gün de olur diyor saraçoğluO zaman 15 tamamlanmıyor ama
Ne zaman kullanmaya başladı yengen canımYengemde de kist vardı kullanır kullanmaz hem kist gitti hemde bebisi oldu
Ben genelde adetim gelsin diye içiyordum geciktiginde ilac kullanmayı sevmiyorum nisan ayında 2 hafta gecikti 1 gun soğan suyu içtim bıraktım normalde başladım mi bırakmam allahn isi iste ozaman hamileymisim seninde olur inşallah canm
Saraçoğlu adetten sonra diyor ondanHayır benim bebeğim 12.haftada kalbi durdu o yüzden kaybettim. Soğan kürüne doktor adetin üçüncü günü başlamamı söyledi yumurtlama zamanı gelince bitmiş oluyor zaten kür
Onu görmedim 15 diye izledimevet biliyorum 10 gün de olur diyor saraçoğlu
ben arayıp sordum bizzatOnu görmedim 15 diye izledim
Saraçoğlundan gördüm ama doktorum adetin üçüncü günü diye belirtti çünkü saraçoğlu kist için öneriyor du bu tarifi biz gebelikte düşünüyoruz eğer erken yumurtlama olursa döllenme aşamasında içilmez o bu yüzdenSaraçoğlu adetten sonra diyor ondan
Saraçoğlu bence çok yanlış yönlendiriyor. Her kadının yumurtlama zamanı farklı. Herkes kendi yumurtlama tarihine göre ayarlaması gerekir. Mesela ben adetin 11/12 günü yumurtlama görüyorum. Adetin ilk günü başlayıp , 10 gün uygulayabilirim kürü. Sabah akşam şeklinde olunca etkili olduğunu söyleyebilirim. Kendi yumurtlama gününüze göre ayarlayın kesinlikle...
Saraçoğlundan gördüm ama doktorum adetin üçüncü günü diye belirtti çünkü saraçoğlu kist için öneriyor du bu tarifi biz gebelikte düşünüyoruz eğer erken yumurtlama olursa döllenme aşamasında içilmez o bu yüzden
Yengemde de kist vardı kullanır kullanmaz hem kist gitti hemde bebisi oldu
Ben genelde adetim gelsin diye içiyordum geciktiginde ilac kullanmayı sevmiyorum nisan ayında 2 hafta gecikti 1 gun soğan suyu içtim bıraktım normalde başladım mi bırakmam allahn isi iste ozaman hamileymisim seninde olur inşallah canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?