Soğan kürü yaparken kahverengi akıntısı olan var mı?

siyahkugu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2010
722
48
118
İstanbul
Kızlar, 7 aydır bebek icin çalısmalar yapıyoruz. Gecen ay doktora gittim, 2,5 cm lik kıstın var, yeni gelen yumurtaların kalitesini bozuyor kıstın, o yüzden gitmesi gerek deyip bir bitkisel ilaç verdi, hayıt hapı. Ben onunla beraber soğan kürüne başladım, kahverengi akıntıların oluyor. Çok yogun değil ama var yani arada arada. Neden olabilir, bilen var mı? Sizce bırakayım mı kürü, hormonları mı bozuyor acaba? 8 gündür yapıyorum kürü bu arada.

canım bi yakınımında kisti vardı ve patladı kahverengi kanaması olmuştu,,
belki soğan kürü ve ilaç sayesinde kistin atılıyodur ondan olabilir...
agnucastonmu ilacın..

Evet agnucaston. 6 ay önce kıstım 6 cm ydi. Yani limon kadar, 3 ay ilaç kullandım, o bitince 15 gün soğan kuru yaptım, o zaman akinti filan olmamıştı, sonra 2 ay bisey yapmadım, doktora gittim, şimdi kistim 2,5 cm olmuş.yani ceviz kadar. Küçülmüş ama neden bilmiyorum, şimdi kk da okuduğum soğan kürü yazılarından cesaret alıp yine başlamıştım soğan kürüne ama dediğim gibi kahverengi akinti geliyor. Bilemedim. Umarım kist gidiyordur.

inşallah kistin gidiyodur
çok varsa doktorunu ara mutlaka...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…