- 17 Şubat 2020
- 10.723
- 28.212
- 598
- Konu Sahibi yasyasemin
-
Soğan kürü aksine adeti düzene sokuyo ve adet söktürüyo diye biliyorum bence adetinizi bekleyin eğer adet gününüz geçerse o zaman kan testi yapın en sağlıklısı bence
Adetiniz düzenliyse normalde daha adetinize var sanırım doğum kontrol hapı hiç kullanmadım bilmiyorum ondanda olabilirEn sonki adet gunum 29 subat aceba dogum kontrol hapimi yeni birakip sogan suyuna baslamistim ondan mi artik menapoza girmekten
Adetiniz düzenliyse normalde daha adetinize var sanırım doğum kontrol hapı hiç kullanmadım bilmiyorum ondanda olabilir
Sonucu aldınız mi?benim de 8 gün geçti hala olmadım ilişki 9 gün önce oldu daha önce eşim yanımda değildi bende de ters etki yaptı sanırım soğan kürüdoktorum kan testine gonderdi bakalimbelki testte cikmamis olabilir diye
Sonucu aldınız mi?benim de 8 gün geçti hala olmadım ilişki 9 gün önce oldu daha önce eşim yanımda değildi bende de ters etki yaptı sanırım soğan kürü
Söktürür diyorlar aynı şikayetlerimiz var ondan merak ettim bende geç döllenme olabilir diye çok ufak da olsa bi umudum var ama inş iyi sonuçlar alırızhayir daha maalesef kan testine gidemedim cuma gunu gitcem insallah calistigim icin ama hala adetim de olmadi test yaptim kac kez negatif delirme asamasindayim
Söktürür diyorlar aynı şikayetlerimiz var ondan merak ettim bende geç döllenme olabilir diye çok ufak da olsa bi umudum var ama inş iyi sonuçlar alırız
Benim ilişki üzerinden 9 gün geçtiği için evdeki testte çıkmaz diye düşündüm bide geçen ay da 1 hafta geçikmişti bugün kesin olurum diye düşünüyordum olmadım pazartesi gününe kadar beklicem o kadar çok negatif gördüm ki artık test yapmak istemiyorum o yüzdenkadin dogumu aradigimda aynisini soyledi gec dollenme olabilir ama testte cikmayabilir diye peki sende test yaptin mi ?Bende cok merak ediyorum insallah en kisa zamanda haber vercem
Canım ne yaptın regl oldun mu:)Bende korkarak yapiyorum maalesefYa butun adet belirtileri var bazende menapoza girdim diye korkuyorum insallah hayirlisiyla olur Allah kerim bence en kisa zamanda doktorla gorusmelisin
Canım ne yaptın regl oldun mu:)
İnş pozitif çıkar:)benimde 2 gün süren çok az kahverengi leke oldu ve geçti yerleşmede olabiliyor diyorlar pazartesi gününü bekliyorumMaalesef regl olmadim canim kan tahlili yaptirdim sonuc bekliyorum
Yaaaİnş pozitif çıkar:)benimde 2 gün süren çok az kahverengi leke oldu ve geçti yerleşmede olabiliyor diyorlar pazartesi gününü bekliyorum
merhaba, soğan kürü uyguladınız mı uyguladıysanız nasıl uyguladınız :)İnş pozitif çıkar:)benimde 2 gün süren çok az kahverengi leke oldu ve geçti yerleşmede olabiliyor diyorlar pazartesi gününü bekliyorum
Evet benim hastalık döngüm 36 günde 1 olduğu için biraz geç başladım hastalık bitince 1 hafta sonra başladım 2 hafta süreyle sabah ve akşam yemeklerinden önce 1 orta boy soğanı soyup 4 e böldüm kaynattığım 2 barsak suyun içinde 5 dk daha soğanla beraber kaynatıp ılıyınca içtim sabah unuttuğum zamanlar öğlen açken ve akşam yaptım.ilk ay genelde regl olup 2.ay çocuk oluyormus geneldemerhaba, soğan kürü uyguladınız mı uyguladıysanız nasıl uyguladınız :)
Teşekkür ederiim 2 bardak suyuda iciyor muyuzEvet benim hastalık döngüm 36 günde 1 olduğu için biraz geç başladım hastalık bitince 1 hafta sonra başladım 2 hafta süreyle sabah ve akşam yemeklerinden önce 1 orta boy soğanı soyup 4 e böldüm kaynattığım 2 barsak suyun içinde 5 dk daha soğanla beraber kaynatıp ılıyınca içtim sabah unuttuğum zamanlar öğlen açken ve akşam yaptım.ilk ay genelde regl olup 2.ay çocuk oluyormus genelde
Kaynayınca zaten azalıyor içiyoruz her içmede yeniden yapılması lazım amaTeşekkür ederiim 2 bardak suyuda iciyor muyuz
İnş pozitif çıkar:)benimde 2 gün süren çok az kahverengi leke oldu ve geçti yerleşmede olabiliyor diyorlar pazartesi gününü bekliyorum
Soğan küründen bir sonuç aldın mı arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?