Gebeliğe Hazırlık Soğan kürü yapanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Soğan kürü aksine adeti düzene sokuyo ve adet söktürüyo diye biliyorum bence adetinizi bekleyin eğer adet gününüz geçerse o zaman kan testi yapın en sağlıklısı bence

En sonki adet gunum 29 subat aceba dogum kontrol hapimi yeni birakip sogan suyuna baslamistim ondan mi artik menapoza girmekten

Sonucu aldınız mi?benim de 8 gün geçti hala olmadım ilişki 9 gün önce oldu daha önce eşim yanımda değildi bende de ters etki yaptı sanırım soğan kürü

hayir daha maalesef kan testine gidemedim cuma gunu gitcem insallah calistigim icin ama hala adetim de olmadi test yaptim kac kez negatif delirme asamasindayim

hayir daha maalesef kan testine gidemedim cuma gunu gitcem insallah calistigim icin ama hala adetim de olmadi test yaptim kac kez negatif delirme asamasindayim
Söktürür diyorlar aynı şikayetlerimiz var ondan merak ettim bende geç döllenme olabilir diye çok ufak da olsa bi umudum var ama inş iyi sonuçlar alırız

Söktürür diyorlar aynı şikayetlerimiz var ondan merak ettim bende geç döllenme olabilir diye çok ufak da olsa bi umudum var ama inş iyi sonuçlar alırız

kadin dogumu aradigimda aynisini soyledi gec dollenme olabilir ama testte cikmayabilir diye peki sende test yaptin mi ?Bende cok merak ediyorum insallah en kisa zamanda haber vercem

kadin dogumu aradigimda aynisini soyledi gec dollenme olabilir ama testte cikmayabilir diye peki sende test yaptin mi ?Bende cok merak ediyorum insallah en kisa zamanda haber vercem
Benim ilişki üzerinden 9 gün geçtiği için evdeki testte çıkmaz diye düşündüm bide geçen ay da 1 hafta geçikmişti bugün kesin olurum diye düşünüyordum olmadım pazartesi gününe kadar beklicem o kadar çok negatif gördüm ki artık test yapmak istemiyorum o yüzden

Bende korkarak yapiyorum maalesef Ya butun adet belirtileri var bazende menapoza girdim diye korkuyorum insallah hayirlisiyla olur Allah kerim bence en kisa zamanda doktorla gorusmelisin

merhaba, soğan kürü uyguladınız mı uyguladıysanız nasıl uyguladınız :)
Evet benim hastalık döngüm 36 günde 1 olduğu için biraz geç başladım hastalık bitince 1 hafta sonra başladım 2 hafta süreyle sabah ve akşam yemeklerinden önce 1 orta boy soğanı soyup 4 e böldüm kaynattığım 2 barsak suyun içinde 5 dk daha soğanla beraber kaynatıp ılıyınca içtim sabah unuttuğum zamanlar öğlen açken ve akşam yaptım.ilk ay genelde regl olup 2.ay çocuk oluyormus genelde

Saraçoğlu videoda bu şekilde anlatıyordu ama 6 ayda 1 defa deneyin sürekli yapmayın dediler

Teşekkür ederiim 2 bardak suyuda iciyor muyuz

Soğan küründen bir sonuç aldın mı arkadaşım

soğan küründen bi fayda görmedim çakşır kökü suyuna başlıcam sipariş ettim gelsin hem eşim hem kendim için aldım içicez bakalım nasip bide bunu deneyelim virüs var hastaneyede gidemiyorum çakşırı deneyeyim dedim 15 sene bekleyipte çakşırla hamile kalanlar yazmışlardı buraya bi ümit dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…