- 16 Kasım 2019
- 209
- 81
- 48
- 30
- Konu Sahibi yasyasemin
-
Dünyanın en iğrenç şeyi ben 2 ay denedim biraz adet sancılarımı dindirmiştiSoğan kürüne başlamak istiyorum hem adet dönemlerim aşırı sancılı geçiyor hemde gebelik düşünüyorum.Soğan kürü uygulayanlar sadece sorum şu ne kadar süre içiliyor ve tecrübeleriniz neler paylaşır mısınız?
Tabi bu kürle hamile kalanlar da varSoğan kürüne başlamak istiyorum hem adet dönemlerim aşırı sancılı geçiyor hemde gebelik düşünüyorum.Soğan kürü uygulayanlar sadece sorum şu ne kadar süre içiliyor ve tecrübeleriniz neler paylaşır mısınız?
Bende istiyorum hamile kalmayı 9 aydır olmuyo hiç bi problem yok muayene oldumTabi bu kürle hamile kalanlar da var
Ben soğan kürü yaptım bu ay ama sanırım yanlış yapmışım. Her gün sabah akşam 2 bardak klorsuz suya 1 kabuklu soğan dört parçaya bölünüp 5 dakika kaynatılıyor. Aç karna 15 gün içiliyor. Ben sadece sabahları içtim faydasını göreceğimi sanmıyorum açıkçası.Soğan kürüne başlamak istiyorum hem adet dönemlerim aşırı sancılı geçiyor hemde gebelik düşünüyorum.Soğan kürü uygulayanlar sadece sorum şu ne kadar süre içiliyor ve tecrübeleriniz neler paylaşır mısınız?
Sende hiç bi problem yoksa yapma eşin gitsin hastaneye belki onda vardır bi problemBende istiyorum hamile kalmayı 9 aydır olmuyo hiç bi problem yok muayene oldum
Olabilir belkide nasıl söyleyeceğim bilmiyorum ama dr a gidelim senin için diyeSende hiç bi problem yoksa yapma eşin gitsin hastaneye belki onda vardır bi problem
Bak en kibarı şu canım eşinide al bi kadın doğuma gidip muayene ol orda doktor zaten eşine diyecektir senden test alalım die öyle daha kolay oluyor doktor deyince hemen kabul ediyorlarOlabilir belkide nasıl söyleyeceğim bilmiyorum ama dr a gidelim senin için diye
Rahim filmi çekildiniz miOlabilir belkide nasıl söyleyeceğim bilmiyorum ama dr a gidelim senin için diye
Merhaba bende baslicam inşallah şimdi bildiklerimi yazayimSoğan kürüne başlamak istiyorum hem adet dönemlerim aşırı sancılı geçiyor hemde gebelik düşünüyorum.Soğan kürü uygulayanlar sadece sorum şu ne kadar süre içiliyor ve tecrübeleriniz neler paylaşır mısınız?
Evet 15 gün içtikten sonra 6 ay yapılmıyor umarım faydasını görürüzMerhaba bende baslicam inşallah şimdi bildiklerimi yazayim
Adet bitiminden 2 gün sonra başlanıyor ve 15 gün içiliyor ve 6 ayda bir bu cok önemli her zaman yapilamaz bu kür.
Belki yinede fayda eder etkili bir kür sonuçtaBen soğan kürü yaptım bu ay ama sanırım yanlış yapmışım. Her gün sabah akşam 2 bardak klorsuz suya 1 kabuklu soğan dört parçaya bölünüp 5 dakika kaynatılıyor. Aç karna 15 gün içiliyor. Ben sadece sabahları içtim faydasını göreceğimi sanmıyorum açıkçası.
Yooo oda mı yapılıyor dr sadece ultrasondan alttan baktı ve herşey normal yumurtalıklar vs dedi tahlillerinde güzel dediRahim filmi çekildiniz mi
Inşallah yaEvet 15 gün içtikten sonra 6 ay yapılmıyor umarım faydasını görürüz
Canım bana da öyle diyorlardı 10 aydır olmuo rahim filmi çektirdim meğerse bir tüp tıkalıymıs işlem sırasında açıldı.tıkalı olmasa bile film sonrasındaki 5 Ay çok önemli dedilerYooo oda mı yapılıyor dr sadece ultrasondan alttan baktı ve herşey normal yumurtalıklar vs dedi tahlillerinde güzel dedi
Tabi eşimde de varikosel çıktı sperm hızı artırmak için hapa başladık ben çok sabırsızdım o yüzden 6 ay olmayınca hemen gittik ilaçla o sorunu da aştık şu anda hiç bir sorun yok diyorlar 1 defa olumsuz sonuç geldi temmuza kadar bekleyip aşılama yaptıracağımYooo oda mı yapılıyor dr sadece ultrasondan alttan baktı ve herşey normal yumurtalıklar vs dedi tahlillerinde güzel dedi
Filmden sonra mı çocuk oluyoCanım bana da öyle diyorlardı 10 aydır olmuo rahim filmi çektirdim meğerse bir tüp tıkalıymıs işlem sırasında açıldı.tıkalı olmasa bile film sonrasındaki 5 Ay çok önemli dediler
1 sene olmayan kişilere bunu yapıolar filmden sonra ihtimal daha da artıyor diyorlar belki hiç gerek kalmaz soğan kürüyle başarıya ulaşan çok kişi okudumFilmden sonra mı çocuk oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?