• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Soğan kürü yapanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar gastirt sebebiyle soğan suyunu içemeyenler ne yapabilir? Soğan buharına veya maydonoz buharına oturmayı duydum ama.. aynı etkiyi yapıyormu ki?
şimdi brokoli kürünü yapıyorum, acayip akıntım oldu böyle löp löp kokusuzcıvık krem gibi bembeyaz... yani 21 gün öncelaparoskopi oldum içimmi temizleniyor yoksa brokoli kürünün etkisi mi veya iltihapmı oldu noldu diye kara kara düşünüyorum:işsiz:

1 sene olmayan kişilere bunu yapıolar filmden sonra ihtimal daha da artıyor diyorlar belki hiç gerek kalmaz soğan kürüyle başarıya ulaşan çok kişi okudum🙂
İnşallah bakalım şimdilik küre devam iyi gidiyo yalnız birşey merak ediyorum bilginiz varmı arkadaşlar soğan kürünü uyguladıktan sonra adet görmeden hamile olduğunu öğrenen varmı yada soğan kürünü kullandıktan sonra mutlaka adet görüp daha sonra ki ay mı hamile kalmışlar kalan arkadaşlar.

Kızlar gastirt sebebiyle soğan suyunu içemeyenler ne yapabilir? Soğan buharına veya maydonoz buharına oturmayı duydum ama.. aynı etkiyi yapıyormu ki?
şimdi brokoli kürünü yapıyorum, acayip akıntım oldu böyle löp löp kokusuzcıvık krem gibi bembeyaz... yani 21 gün öncelaparoskopi oldum içimmi temizleniyor yoksa brokoli kürünün etkisi mi veya iltihapmı oldu noldu diye kara kara düşünüyorum:işsiz:
Brokoli kürünü bilmiyorum uygulamadım ama bende de mide problemi var sabahları aç karnına mide koruyucu içiyorum nexıum diye çok şükür midemde ne yanma ne ağrı ne bulantı hiç bişe olmuyo yoksa benim mide mahvolurdu

İnşallah bakalım şimdilik küre devam iyi gidiyo yalnız birşey merak ediyorum bilginiz varmı arkadaşlar soğan kürünü uyguladıktan sonra adet görmeden hamile olduğunu öğrenen varmı yada soğan kürünü kullandıktan sonra mutlaka adet görüp daha sonra ki ay mı hamile kalmışlar kalan arkadaşlar.
Gebelik şüphesi varsa zaten kullanmayın düşüğe neden olur diyorlar zaten bu kür 6 ayda bir olduğu için o ay deneme yapılmamalı diye biliyorum

Bende suan basladim 3. günüm ama icdikden sonra kasiklarim cok agriyor bilmiyorum normalmi.
8 senedir hamile kalamiyorum insallah bu sefer olur dualarinizda benide alin olurmu😉 rabbim isteyen herkeze nasip etsin insallah🤲🏼

Bende suan basladim 3. günüm ama icdikden sonra kasiklarim cok agriyor bilmiyorum normalmi.
8 senedir hamile kalamiyorum insallah bu sefer olur dualarinizda benide alin olurmu😉 rabbim isteyen herkeze nasip etsin insallah🤲🏼
Benimde bugün 3. Günüm adet bitimi başladım inşallah hayırlısıyla olur sabah akşam ac karnına içiyorum şifa olsun insallah

insallah canim.
Benim ama kanamam basladi bugün hemde cok baya parcalar geliyor.
Devam etsemmi bilemedim ama morelimi cok bozdu napicami bilememek😔

Benimde bugün 3. Günüm adet bitimi başladım inşallah hayırlısıyla olur sabah akşam ac karnına içiyorum şifa olsun insallah

insallah canim.
Benim ama kanamam basladi bugün hemde cok baya parcalar geliyor.
Devam etsemmi bilemedim ama morelimi cok bozdu napicami bilememek😔

Rabbim isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın

Soğan küründen bir sonuç aldın mı arkadaşım
Soğan kürünü ovülasyon günümde bıraktım içmeyi bebek olursa etkilemesin diye toplamda 9 gün uygulamış oldum dün adet olmam gerkti olmadım daha sadece arada adet sancısı gibi ağrı girip geri gidiyo bakıcam inşallah adet olmam

Soğan kürünü ovülasyon günümde bıraktım içmeyi bebek olursa etkilemesin diye toplamda 9 gün uygulamış oldum dün adet olmam gerkti olmadım daha sadece arada adet sancısı gibi ağrı girip geri gidiyo bakıcam inşallah adet olmam

Kizlar ben uygladim 21 gun oldu adet olamadim butun adet belirtileri var ama adet degilim ayrica hamile de degilim 😅

Soğan kürüne başlamak istiyorum hem adet dönemlerim aşırı sancılı geçiyor hemde gebelik düşünüyorum.Soğan kürü uygulayanlar sadece sorum şu ne kadar süre içiliyor ve tecrübeleriniz neler paylaşır mısınız?

Ben geçen bir konuya yazmıştım alta ekliyorum, Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin 🙏🏼
Geçmiş olsun. Ben adet görmeye başladığımdan beri polikistik over ve çikolata kisti teşhisi aldım hep, aylarca adet olmazdım, adet söktürücü ile olurdum, sürekli doğum kontrol hapı verdiler. Kullanırken her şey normal bırakınca 2. Ay yine adet olmuyordum. En son kullandığımda psikolojik olarak çok etkilendim ve araştırdım soğan kürünü buldum. İlk önce 15 gün sabah akşam başladım adetim sökülsün diye. Daha sonra adetim bitince veya bittikten sonraki bir hafta içinde başlayıp 7 gün süreyle yaptım sabah akşam. Yaklaşık 3 sene yaptım. İlaç kullanmadım. Senede bir doktora gittim ultrason ve hormon testi istedim. Kistlerim gitmişti. Hormonlarım tam ideal aralıklarda olmasa da iyi sayılırdı. Ve 35 güne kadar düşmüştü adet döngüm. Ben soğan kürünü gebelik için yapmadım, evli bile değildim. Ama evlendiğim ilk ay da dahil yapıyordum, meğer hamileymişim. Çok şükür kızım şu an 22 aylık ve kızım 11 aylıkken doğum kontrol hapı kullanmaya başladım, bıraktığım ay da 2.ye hamile kaldım 🙏🏼

Eğer yapacak olursanız 2 bardak suyu kaynatın, orta boy beyaz soğanın kabuklarını soyun, dörde bölün ve kaynamış suyun içine atın, 5 dakika da öyle kaynasın, süzün, ılık ılık ve yudum yudum için.

Allah hayırlı vakitte hayırlı evlat nasip etsin 🙏🏼

Back