- 20 Mart 2011
- 13.861
- 32.421
- 798
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Amenna kuzum inşAllahhimm.. insallah olur canim Allah buyuk..
Benim yine reglim gecikti ama soğan suyu sayesinde kistim gitti bu ay
Amenna kuzum inşAllah
Sanmıyorum canım hiç umudum yokCanım kistinin gitmesine çok sevindim
İnşallah hamilelikten dolayı gecikme yaşoyırsundur
Tabii ki kuzumCanım saraçoğlunun sitesinden mesaj gelirse bizi de bilgilendir olur mu
Ben şöyle dinlemiştim kendisinden
Bebeğe zararı yoktur
Ama gebelik öğrenilince hemen bırakılmalıdır diye
Sanmıyorum canım hiç umudum yok
Uygulama süresi 15 gün yumurtlama gününe denk gelmesi ile ilgili bir bilgi yokmuş siteden mesajlaşırken böyle dendi. Ne saçma ya sadece kist ya da pkolu olanlar yapabilir yazmıyor eminim kaç kişi sormuştur en ufak bilgi eklenmez mi siteyeSağol tatlım
Şifa niyetine deyip içiyorum ben de canım yedinci günüm Allahım yüzümüzü güldürsün inşAllahEveett 2.günüm de sabah ki soğan suyumu içtimşifa olsunn
Uygulama süresi 15 gün yumurtlama gününe denk gelmesi ile ilgili bir bilgi yokmuş siteden mesajlaşırken böyle dendi. Ne saçma ya sadece kist ya da pkolu olanlar yapabilir yazmıyor eminim kaç kişi sormuştur en ufak bilgi eklenmez mi siteye
Şifa niyetine deyip içiyorum ben de canım yedinci günüm Allahım yüzümüzü güldürsün inşAllah
İşte onu diyorum canım bizi de düşünerek açıklama yapmaları lazım. Zaten pkolu birinin döngüsü uzun olur ve yumurtlama dönemine denk gelmez ya bizCanım zaten sadece pko ve kist için uygulanmıyor ki bu
Saraçoğlu her sağlıklı kadının 6 ayda bir yapmasını tavsiye ediyor
Canım çok kaynar da içme o da yapabilirAmiinn canım inşallah ben sabah içtim öğlen gibi midem karnım ağrımaya başladı
Hala midem çok yanıyor
Dün böyle olmadım ama
Heralde üşüttüm diyorum
İşte onu diyorum canım bizi de düşünerek açıklama yapmaları lazım. Zaten pkolu birinin döngüsü uzun olur ve yumurtlama dönemine denk gelmez ya biz
Canım çok kaynar da içme o da yapabilir
ılıktan bir tık sıcak olacak canım dikkat etAy ondan mı oldu evet sabah biraz sıcak içtim şuan da sa sol kasığım sancıyor hayırlara vesile
Kuzum günaydınAy ondan mı oldu evet sabah biraz sıcak içtim şuan da sa sol kasığım sancıyor hayırlara vesile
Kuzum günaydınBiz bu ay yumurtlama günlerini değerlendiremedik soğan kürüne içim rahat devam ediyorum sekizinci günümdeyim. Sende farklılıklar oldu mu hiç yaptığından beri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?