- 28 Ağustos 2019
- 2.071
- 2.142
- 133
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Canım daha yeni gördüm mesajını bana bildirim gelmemiş
Soğan kürünü adet bitiminin 2
Günü başlıyorsun
Sabah 1 bardak aç karnına yada öplen aç karnına
1 bardak da akşam yemeğinden önce uada yatmadan önce içiyorsun
15 gün boyunca devam ediyorsun
Yapılışı:
1.5 su bardağı kaynamakta olan klorsuz suya bir tane yemeklik soğanı ince kabuklarını soyup dörde bölüp atıyorsun, 5 dk kaynadıktan sonra, bşr bardağa alıp ılımasını bekliyorsun, ılıktan sıcağa içilecek yani çok ılık olmayacak çok da sıcak olmayacak soğuk asla içilmiyor
Bu şekilde canım inşallah şifa olur
Allah razı olsun canımYa çok sevindim çok şükür
Sizde kanama olmadı dediAllah razı olsun canım
Yok canım olmadıSizde kanama olmadı dedi
Canım bu ay ben de başlamak istiyorum kist vs yok yine de yararı olur mu?Canım daha yeni gördüm mesajını bana bildirim gelmemiş
Soğan kürünü adet bitiminin 2
Günü başlıyorsun
Sabah 1 bardak aç karnına yada öplen aç karnına
1 bardak da akşam yemeğinden önce uada yatmadan önce içiyorsun
15 gün boyunca devam ediyorsun
Yapılışı:
1.5 su bardağı kaynamakta olan klorsuz suya bir tane yemeklik soğanı ince kabuklarını soyup dörde bölüp atıyorsun, 5 dk kaynadıktan sonra, bşr bardağa alıp ılımasını bekliyorsun, ılıktan sıcağa içilecek yani çok ılık olmayacak çok da sıcak olmayacak soğuk asla içilmiyor
Bu şekilde canım inşallah şifa olur
Canım bu ay ben de başlamak istiyorum kist vs yok yine de yararı olur mu?
Bende bugün başladım inşallah faydası olur
Adet bitiminde başlıyorsun değil mi kaç gün yapmak lazım?Bence olur canım ibrahim saraçoğlu her sağlıklı kadının bile 6 ayda bir yapması gereken bi kür diyor iltihap vs hiçbirşey kalmıyor ben bu ay sadece 3 kere içebildim
Şimdi de adetime 4 gün kaldı ondan içmiyorım nılur nolmaz diye
Eğer adet oluraam (inşallah olmam) düzenli yapıcam ve peşine testere dişli aslan pençesi içicem günde iki kez
Bakalım benim kist nolmuşŞifa olsun inşallah canımm bi arkadaş yazmıştı kisti varmış 5 cm mi ne
Soğan kürünğ yaptı doktora gitti yok olmuş kisti
Adet bitiminde başlıyorsun değil mi kaç gün yapmak lazım?
Canım yumurtlama zamanına denk gelirse sıkıntı olmaz mı 15 günCanım adet bittikten 2 gün sonra başlanıyor 15 gün yapılıyor sonra bırakıyosun
Sonra da hormınları dengeye sokması için günde iki fincan testere dişli aslan oençesi çayı içiliyor ben içmedim ama eğer bu ay adet olursam onu da denicem
Canım yumurtlama zamanına denk gelirse sıkıntı olmaz mı 15 gün
Tamam canım çok teşekkür ederimmCanım saraçoğlu bu şekilde söylüyor sıkıntı olmuyormuş ama gebe olduğunı öğrenimce hemen bırak diyor
Tamam canım çok teşekkür ederimm
Altıncı günüm canım sanırım biraz gaz yapıyorBende bugün başladım canım senin nasıl gidiyor
Altıncı günüm canım sanırım biraz gaz yapıyor
iki gün daha yapmayı düşünüyorum akıntı renkleri çok hafif koyu diğer zamanlara göre. Alıştım Sabah ve akşam yapıyorum şimdilik bi sıkıntı yok İnşAllah Hayırlı sonuçlar alırız
Bakıyorum şimdi oraya canımAmi canım inşallah dün bi topice denk geldim sende görmüşsündrü belki soğan kürü ile hamile kaldım başlığıyla açılmış, çok sevindim bir ay önce yapmış bir ay sonra hamile kalmış ben belki 15 günü tamamlarım çünkü hep yarım bırakıyorum tedavi esiyorsa tam etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?