- 13 Mart 2019
- 14.209
- 50.468
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Kızlar soğan kürü devam mı ben 10. Günde bıraktım ovulasyon testi yapıyorum
Bnm kanamam oldu çok yoğun mecbur bıraktımBenim bugün ilk günümdü
Sabah ve akşam aç karnına içtim elhamdülillah
Sıra yarında
Yapabilirsem 15 gün devam edicem inşallah bırakmayı düşünmüyorum
Bnm kanamam oldu çok yoğun mecbur bıraktım
Adet bitiminin 3 . günü baslamıştm 6 cm kist vardı kist gitmiştir inşKürden dolayı mı oldu kanaman yoksa adet gününe mi denk geldi
Ben her sene yapiyorum. Döngünuz ne kadar mesela.Kızlar döngüsü kısa olup yumurtlama günü ve sonrasında soğan kürüne devam edecek olan var mı?? Ya da daha önce yapmış olan
Normalde 28di birkaç aydır 26. Doğal olarak yumurtlama dönemi ve sonrasına da denk geliyor. 15 gün yapanların döngüsü uzun genel itibariyle kısa döngü yapan pek rastlamadımBen her sene yapiyorum. Döngünuz ne kadar mesela.
Bence kisa yap sende..Normalde 28di birkaç aydır 26. Doğal olarak yumurtlama dönemi ve sonrasına da denk geliyor. 15 gün yapanların döngüsü uzun genel itibariyle kısa döngü yapan pek rastlamadım
Saraçoğlu nun kendi sitesine mesaj attım bakalım cevap alabilecek miyimBence kisa yap sende..
Problemin yoksa..erken yumurtluyorsun demekki.genelde tembellik olanlar yapiyor zaten. Ya da hic yapma problem yoksa
Benm bazen 26 bazen 30. Genelde 33túr dongüm.biraz dengesizlik oluyor ama 26 gunde oldugu senede 1 kez oluyor. Genellik 33.. bizim gelin hic boyle seyler yapmadi surecleri de cok uzundu hic ugrasmadi 4 sene sora hamile kaldi.Saraçoğlu nun kendi sitesine mesaj attım bakalım cevap alabilecek miyim
Herkes ayrı bir şey diyor deneyimi olanlar döngüm şu kadar, şu kadar gün uyguladım söyle sonuç aldım diye yazsalar keşke
Anladım canım çok sağ olasın bilgilendirme için. Valla stres konusunda evet çok haklısın ama insanın elinde değil malesef. Soğan kürünü de normalde doktor hormonların düzgün dedi rahim filmi normal çıktı ama sağ kasıkta yumurtlama dönemi başlayıp regl kadar devam eden ağrı oluyordu. doktor inofolic combi verdi yumurtan tam gelişmiyor olabilir dedi bilemedim karışık ve sürekli doktora gitme imkanım yok. Combiyi de genelde okuduğum kadarıyla pkolulara vermişler bende o yüzden soğan kürünü bi denemek istedimBenm bazen 26 bazen 30. Genelde 33túr dongüm.biraz dengesizlik oluyor ama 26 gunde oldugu senede 1 kez oluyor. Genellik 33.. bizim gelin hic boyle seyler yapmadi surecleri de cok uzundu hic ugrasmadi 4 sene sora hamile kaldi.
Stres yapmamak galiba en iyisi.
Bide yumurtlama sorunu yoksa hic bana gore gerekte yok. Benm sol tarafim polikistik gorunumde o yuzden yapiyorum ama yumurtlamam oluyor tabi.
Rica ederim canim. Onu bende kullandim.ama midemi bulandiriyordu ya surekli kullanamadim.Anladım canım çok sağ olasın bilgilendirme için. Valla stres konusunda evet çok haklısın ama insanın elinde değil malesef. Soğan kürünü de normalde doktor hormonların düzgün dedi rahim filmi normal çıktı ama sağ kasıkta yumurtlama dönemi başlayıp regl kadar devam eden ağrı oluyordu. doktor inofolic combi verdi yumurtan tam gelişmiyor olabilir dedi bilemedim karışık ve sürekli doktora gitme imkanım yok. Combiyi de genelde okuduğum kadarıyla pkolulara vermişler bende o yüzden soğan kürünü bi denemek istedim
Bir ay kullanıp bıraktım bende. Keşke merkezde otursaydım farklı doktorlara da giderdim bakalım artık çıktım bi yola Rabbim pişman etmez İnşAllah hayırla sonuçlandirirRica ederim canim. Onu bende kullandim.ama midemi bulandiriyordu ya surekli kullanamadim.
Ben glifor combi vs kullandim hep. Ama surekli kullanamadim ya.
Bi yumurtlama takibi yaptirsan iyi olur aslinda.ultrasonda.Bir ay kullanıp bıraktım bende. Keşke merkezde otursaydım farklı doktorlara da giderdim bakalım artık çıktım bi yola Rabbim pişman etmez İnşAllah hayırla sonuçlandirir
Ovulasyon ile takip ettim sıkıntı yoktu. 21. günde progesteron da normal çıktı. Ben de istiyorum ama dediğim gibi ilçede kadın doğum doktoru yok. Çalıştığım için de takip edecek kadar izin alamıyorum maalesefBi yumurtlama takibi yaptirsan iyi olur aslinda.ultrasonda.
Ovulasyon ile takip ettim sıkıntı yoktu. 21. günde progesteron da normal çıktı. Ben de istiyorum ama dediğim gibi ilçede kadın doğum doktoru yok. Çalıştığım için de takip edecek kadar izin alamıyorum maalesef
Adet bitiminin 3 . günü baslamıştm 6 cm kist vardı kist gitmiştir inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?