sogan kuru ya da hayit? Hangisine baslamaliyim?

Ben uzun sure adet olmayinca once sogan kurune basladim 3 gun ictim adet oldum sonra adet olunca biraktim. Adetten 2 gun sonra 15 gunluk kure basladim. Aabah aksam ac karnina iki bardak ictim o ay hamile kaldim iste.

İnsallah saglikli ilerler cok kaygiliyim
Anladım canım. Rabbim tüm olumsuzluklara rağmen göndermiş sana melegini. Korunmussun münasebet pek olmamış hesap dışı bir zamanda gerçekleşmiş gebeligin... bebeğin gelecekti demek ki sana. İnşallah aynı mucizeyle sıkı sıkı tutunur annesine canım. Sen moralini yüksek tut elini karnını üzerine koyup ayetle kursi oku bol bol. Hakkında hayırlısı olur inşallah Canım.

adet duzensizliginden kist ten ve tembel yumurtalardan en cok ben cekmis olabilirim aranuzfa kızlar.

hormon degerlerim bozuk diye hayit tohumu kullandım hepsi düzeldi. maşallah

adetim düzensiz ve kist im var diye soğan kuru yaptım başka bir ay ve o günden sonra 40 güne bir olan daha da gecikebilen adetim 30 güne düştü maşallah.

ilk hamileligim tedavi sonucu gerçekleşti iki yil evlilikten sonra ama kaybettim vardır bir hayır.

doktor ara verin dedi tam bir yıl bekledik sonra yumurtalarım guclensin diye çörek otu tarçın ve bal kuru kullandım doktor 4 yumurtan oluşmuş dedi maşallah ama o ay hamile olmadım vardır zamanı .

bir ay sonra hiç bir sey kullanmicam gezip tozdan stressiz bir hayat geçirdim tam bir ay ve o ay ışte kızlar hamile olduğumu öğrendim. Hatta o ay kafamdaki düşünce şuydu:
vardır Allah in bir bildiği hayat böyle de güzel .bu ay geçsin yine tedaviye gideriz artık falandi.

maşallah Rabbim o ay nasip etti.

özet su kızlar elinizden geleni yapın gerisini Allah a bırakın. Hayirlisini isteyin dahasına karışmayın. Ben evleneli 4 yil oldu. güya ilk başta hemen olsun demiştik. kısmet ve zaman...

adet duzensizliginden kist ten ve tembel yumurtalardan en cok ben cekmis olabilirim aranuzfa kızlar.

adetim düzensiz ve kist im var diye soğan kuru yaptım başka bir ay ve o günden sonra 40 güne bir olan daha da gecikebilen adetim 30 güne düştü maşallah.

ilk hamileligim tedavi sonucu gerçekleşti iki yil evlilikten sonra ama kaybettim vardır bir hayır.

doktor ara verin dedi tam bir yıl bekledik sonra yumurtalarım guclensin diye çörek otu tarçın ve bal kuru kullandım doktor 4 yumurtan oluşmuş dedi maşallah ama o ay hamile olmadım vardır zamanı .

bir ay sonra hiç bir sey kullanmicam gezip tozdan stressiz bir hayat geçirdim tam bir ay ve o ay ışte kızlar hamile olduğumu öğrendim. Hatta o ay kafamdaki düşünce şuydu:
vardır Allah in bir bildiği hayat böyle de güzel .bu ay geçsin yine tedaviye gideriz artık falandi.

özet su kızlar elinizden geleni yapın gerisini Allah a bırakın. Hayirlisini isteyin dahasına karışmayın. Ben evleneli 4 yil oldu. güya ilk başta hemen olsun demiştik. kısmet ve zaman...
Ne guzel canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebeğini :)
Aahhh ahh beş senedir bilip denemedigim bişey kalmadı. Hayit suyu ballı karisimdan kuru incir.. sogan suyuna devam edemedim Sadece. İlaçlar da fayda etmiyor artik buyumuyo yumurtalarım. Bu Ay yüksek dozda kullanicam. Zamanı vardır diyorum hep an için nasıl yangın yeri... Rabbim çok aratmasin

Ne guzel canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebeğini :)
Aahhh ahh beş senedir bilip denemedigim bişey kalmadı. Hayit suyu ballı karisimdan kuru incir.. sogan suyuna devam edemedim Sadece. İlaçlar da fayda etmiyor artik buyumuyo yumurtalarım. Bu Ay yüksek dozda kullanicam. Zamanı vardır diyorum hep an için nasıl yangın yeri... Rabbim çok aratmasin
kafamdan çıkar sadece sen çörek otu bal tarçın kullan . ve şu duayi et her ağzına alışında
Allah im bu vesile olsun verecek olan sensin.
adetinin 2. günü başla 14. günü bırak canım 5 günü esinle illa olacak düşüncesiyle değil birbirinizi severek ve isteyerek olsun. adete beş gün kala ilişkiyi bırakın. Hayırlısı olsun canim

kafamdan çıkar sadece sen çörek otu bal tarçın kullan . ve şu duayi et her ağzına alışında
Allah im bu vesile olsun verecek olan sensin.
adetinin 2. günü başla 14. günü bırak canım 5 günü esinle illa olacak düşüncesiyle değil birbirinizi severek ve isteyerek olsun. adete beş gün kala ilişkiyi bırakın. Hayırlısı olsun canim
Denedim canım onu. İki sefer denedim. Eşim yanimdayken aklıma gelmiyor zaten böyle düşünceler yalnız kaldigimda kafamdan atamıyorum sadece. Ozellikle bu sıralar. Beraberlik sırasında hiç aklıma gelmez zaten agzimdan dua da eksik etmiyorum ama zamanı var demek ki. Hayırlı zamanda en hayirlisindan versin Rabbim

Denedim canım onu. İki sefer denedim. Eşim yanimdayken aklıma gelmiyor zaten böyle düşünceler yalnız kaldigimda kafamdan atamıyorum sadece. Ozellikle bu sıralar. Beraberlik sırasında hiç aklıma gelmez zaten agzimdan dua da eksik etmiyorum ama zamanı var demek ki. Hayırlı zamanda en hayirlisindan versin Rabbim
amin inşallah canım . bol bol meryem süresi oku gülüm.
sana ben de dua edicem . Hoşçakal

canım sağlıkla al kucağına inşallah :) geçen yaz benim de bir kaybım oldu şimdi 4 aydır soğan suyu aslan pençesi kürü yapıyorum sırayla. Hayıt tohumu da aldım. Gelecek ay da onu yapayim dedim ama nasıl kullanılır bilmiyorum kaçıncı gün başlanır nasıl demlenir vb anlatabilir misin?

Sogan kurunun mucize olduguna inaniyorum, pco lu olup sogan kuru yapmayan kimse kalmasin bence bziim tek tedavi yontemimiz bu.

Elektrigim oraya da geliyorsa ne mutlu bana demek... o zaman su arkadascagizina iki dua ediver isticem yuzsuzluk yapip:) bu aksam kanamayla acile gittim bebegimin kesesi kan dolmustu, ilaclar igneler... kanama gecer mi su an bilmiyoruz dediler rapor yazip gonderdiler su an isim sadece allaha kaldi insallah rabbim yavruma kavusturur bu kez beni daha 4ay once ilk bebegimi kalbi durdugu icin kaybettim bu bana umut olmustu simdi bunun da acisini yasatmasin rabbim bana duadan baska yapacak biseyimiz yok ne yazikki
Ne kadar sure korundunuz benimde 24 ocakta bebegimin 9+4 de kalbi durdugu icin kurtaj oldum insallah sag salim bebeginizi kucaginiza alirsiniz

Ne kadar sure korundunuz benimde 24 ocakta bebegimin 9+4 de kalbi durdugu icin kurtaj oldum insallah sag salim bebeginizi kucaginiza alirsiniz
2 adet donemi dedi doktorum tabi bende 3 ay surdu toplam 2 defa adet olmam. 2. Adetten sonra korunmayi biraktim o ay hamile kaldim cok sukur.14 haftalik olduk simdi:) kanamalar durdu, hersey yolunda gorunuyor...

kizlar adet sokturucu kullanmadan hic adet oldugumu bilmem ben ne yazikki. Artik sentetik haplari birakip kendi kendime bitkisel tedaviler uygulayayim diyorum. Sogan kuru mu yoksa hayit mi yapmaliyim once bilemedim.

Oncelikle geciken adetimin gelmesi icin yapmak istiyorum sonrasinda bebek icin...

Once hangisini uygulamami tavsiye edersiniz? Ne sekilde kullanmaliyim gunde kac kez vs.
Hamilesin galiba Tatlim hayrli olsun, nasil oldu hangisini kullandin hayit mi sogan mi?

Sogan yaptim canim ayni anda bal tarcin corekotu da yapmistim ben o ay hamile kaldim. Hemde hic umudum yoktu cunku iliskilerimiz duzenli degildi hic... kesinlikle deneyin bence
1 ay uyguladin ve o ay icinde hamile kaldin oyle mi masaAllah canm ya ne mutlu sana, yasin kac tatlim sakincasi yoksa

1 ay uyguladin ve o ay icinde hamile kaldin oyle mi masaAllah canm ya ne mutlu sana, yasin kac tatlim sakincasi yoksa
29 yasindayim.

15 gun uyguladim sogani ayni anda bal tarcin corekotu uyguladim 12 gun boyunca. Yumurtlamam yine gec olmus cunku benim 25 inde adet olmam gerekiyodu ama 23 unde yumurtlamisim. Ama fark etmez nihayetinde oldu:)

Canım ben hayıt tohumu kullandım demleyip içiyordum pco rahatsızlığımdan dolayı hormon bozukluğum vardı 15 gün sabah akşam içtim aç karna her seferinde taze demledim Sonra hormon tahlili
Yaptırdım ve hormonlar normale döndü sesi doktor hatta kistlerim bile azalmıştı aradan 10 gün geçti ve hamile olduğumu öğrendim tabi ovulasyon testi de kullandım bu arada ama ne yazık ki kimyasal gebelik oldu ve düşük yaptım bugün tekrar başlayacağım hayıt tohumuna
Canım merhaba Allah sağ salim kucağına almanı nasip etsin inşallah sen nasıl hamile kaldın hayit cayiylami

Bende tohum olarak aldım evde iri tuzumun kabini kullandım bitmişti boş kutusu duruyordu hani değirmen gibi olanlar var ya sendə de varsa öyle bişey ben 1 bardak suyu kaynatiyorum 1 çay kaşığı kadar da hemen o sisede öğütüyorum demleyip içiyorum günde 1 kez yapıyordum 2 fazla olur diye yeterli gibi geldi bana sabah aç karnına içmeyi tercih ediyorum ben
Hayıtla hamile kalabildiniz mi acaba

Back