Gebeliğe Hazırlık SOGAN KÜRÜ VE HAMILELIK?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam bısey sorcam bende pko var zaten adet olamıyorım onun ıcın ve bebek ıcın bende soganı denıcem ama oncesınde adet olmam gerekıyo dımı ben suan adet olamıyorım nasıl baslıcam sogan suyuna ?
Yalnız sen bununla ilgili bi doktora görün benim çok bilgim Yok bu konuda ama doktor adet söktürücü ilaç veriyo adetinin neden olmadığına dair hormon tahlilleri yapıyo ona göre ilaç tedavisi uyguluyo diye biliyorum Canım sen doktora bi git nedir ne değildir öğren adetini ol bitiminin 2.günü başlar 15 gün yaparsın kürü yani bence tabi ayrıca bebek için adet olup yumurtlamanı takip etmen lazım kuzum onun için de belli düzene girer zaten adetin ovülasyonla takip eder soğan kürünü de yaparsın sonrası Allah kerim

Ben biliyorum canım ne oldugunu senelerdır pko oldugu ıcın sadece bu küre baslamak ıcın adet olmak sart dımı pekı bu adetı duzenlermı yoksa bıkerelık bıseymı oluyo adet

Ben biliyorum canım ne oldugunu senelerdır pko oldugu ıcın sadece bu küre baslamak ıcın adet olmak sart dımı pekı bu adetı duzenlermı yoksa bıkerelık bıseymı oluyo adet
He valla hiç bilmiyorum canım ya şimdi ne desem yalan olur seni yanlış yönlendirmek istemem bilen biri cevap verir umarım

Bnde yeni sogan kurunu uygulamaya basladim acaba hamilemisiniz

Ben miorelle iğne vuruluyorum yumurta gelişimi için reglim dün bitti soğan suyu içsem olur mu sizce

Bende gecen ay kullandım ama korunduk hamile kalırsam düşük olabileceginden.ama bircok kişi faydasını gormus. Cevremdede var zatwn kisti eritiyormus bu ay doktora gitcem tekrar kist erimişse veya gebelik oluşmuşsa yazarım bi bilgim faydam dokunur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…