Gebeliğe Hazırlık SOGAN KÜRÜ VE HAMILELIK?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bsrkya123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2020
1.070
911
73
28
Selam kizlar. Instagramda bir sayfa gördüm. Orada cok fazla sekilse sogan kürünü deneyip hamile kalan var. Hep görüyordum sogan kürünüde ama imkansiz buluyordum. Kaybedecek artik neyim kaldi diye düsünerek bugün ilk defa sogan kürünü denedimm. Tecrübesi olan varmi acaba ???

Ben geçen ay yaptım hamile kalamadım.. Ama kalan çok kişi varmış inşallah sende tutar

canım bende bu ay yaptım bitene kadar bi skntı yaşamadım biter bitmez yumurtlamam oldu yumurtlamadan sonra aşırı akıntım oldu yumurtlamadan 6 gün sonra aşırı bi zonklama yaşadım vajinamda sadece bi gün sürdü sonra ara ara beyaz akntım oldu ama hiç durmadı bugün veya yarın adet olmam gerek inşallah hamileymdir bekliyorum bakalım 1 senelik evliyim hiç korunmadık bilindik bi sıkıntım yok bebiş için denedim eğer hamileysem haber ederim

Habr edersen gercekten sevinirim canim. Imsallah hamilesindir. Bende haftaya 21.10 da adet olmam lazim. Erken gebelik testide yapip 12. Defa hayar kirikligina ugramak istemiyorum..ovulasyon tedtini biraktim. Hamilelik testleribide. Anca üzüyor seni. Adetim ne zaman geliyorsa grlsin diyorum saliverdim artk

çok haklısın benide testler çok yıprattı hep günüm geçmeden yapardım şuan umrumda değil geçerse yapcam belirtim çok olmasına rağmen yapmıyorum inşallah ikimizde kalırız canım hayırlısı olsun

Canım ben de geçen ay ay yaptım. Sonra adet oldum ama çok sancılı geçti ve çok fazla kanamam oldu, rahim temizlendi diye ümit ediyorum. Bu ay bir de ovulasyon testi denedim ilk defa 12 ve 13. Gün yumurtlamayı gördüm, benimde 1 hafta var bata bakalım ne olacak. Umarım sende ilk aydan işe yarar, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bir topikte daha sordum da burda da aynı başlık diye tekrar sorayım :) soğan suyu içtiğiniz sürede korunuyor musunuz? Adet bitiminden sonra başlanıyor ya 15 gün içiliyo sonuçta yumurtlama günü de bu 15 gün içinde keza soğan suyu da adet söktürücü bir etkiye sahip ya dolayısıyla bir sıkıntı çıkar mı birkaç arkadaşımız kullandığım ay kullanıp hamile kalmış ya benim de şimdi kafam karıştı netleştirmek istediğim için soruyorum kür uygulandığı ay korunmalı mıyım korunmamalı mı?

Cocuk istemiyorsan zaten korunman lazim genel olarak. Heleki ictiginda yumurtlamayi yogunlastiriyor.

Cocuk istemiyorsan zaten korunman lazim genel olarak. Heleki ictiginda yumurtlamayi yogunlastiriyor.
Tam aksine çok istiyorum :) o zaman soğan suyu içerken korunmayacağım dimi zaten adetten sonraki hafta yumurtlama günüm yumurtlamadan sonra 1 hafta daha kürü içip 15 gün sonra bırakıcam doğru mu?

Tam aksine çok istiyorum :) o zaman soğan suyu içerken korunmayacağım dimi zaten adetten sonraki hafta yumurtlama günüm yumurtlamadan sonra 1 hafta daha kürü içip 15 gün sonra bırakıcam doğru mu?
O zaman korunmadan niye bahsediyorsun bacim hic korunmayacaksin adetten 2 gün sonra basla. 15 gün boyunca drvam ettir. Sabah aksam icicrkdin. Yumurtlama hünlerkni felan birak. Adetten 2 sonra basliyorsun. 15 gün iceceksin sabah aksam ac karinla. Sonra birakacaksin o kadar. Bende öyle deniycem artik bakalim.

Hadi hepimiz için hayırlısı bende yapıcam bu ay Ya adet söktürücü etkiye sahip ya olur da gebelik gerçekleşirse düşük falan olmasından korktuğum için Allah korusun..ondan sordum öyle

Hadi hepimiz için hayırlısı bende yapıcam bu ay Ya adet söktürücü etkiye sahip ya olur da gebelik gerçekleşirse düşük falan olmasından korktuğum için Allah korusun..ondan sordum öyle
Ya zaten yumurtlama gününe yakim birakiyorsun. Vallahi acik söylim kendim denemeseydim asla innanmazdim. 4 gün bpyunca drvam ettirdim sonra is güc derken umursamadim. Ama o 4 gün yapmam bile felaket sekilde fark ettirdi. Normalde gec yumurtlarim. 21 de 19 da felan. Bu ay tam 14.günde yumurtladim. Ve gercekten sogandan olduguna yüzde yüz eminim. Hic zamaninda yumurtlamamistim

İki yıldır gebelik istiyoruz hiç bir sorun olmamasına rağmen maalesef olmuyor, İbrahim Saraçoğlunun soğan kürü tarifine göre yapmıştım sanırım 21 gün uygulanıyordu ve sadece 6 ayda bir tekrar ediliyordu.. Açıkçası ben bir faydasını görmedim 2 defa 6 ayda bir yaptım.. İltihap sökücü özelliği olduğunuda söylüyorlar ben çok sık idrar yolu enfeksiyonu geçiririm onada bir faydası olmadı maalesef, doktoruma bu durumu danıştığımda bana kızmıştı bilip bilmeden kullanımaması gerektiğini çünkü bazı bünyelere kist yaptığını söylemişti... O yüzden bu tarz kür falan uygulamadan dikkat etmek gerektiği düşüncesindeyim...

Hmmm anladim.. tesekkürler.

Soğan suyunu başlamadan önce bende bu konuyu çok araştırmıştım ama korunmana gerek yok korunsan nasıl hamile kalacaksın zaten 15 gün sabah akşam aç karnına taze olarak her gün yap bakalım inşallah sana faydası olur

İnşallah isteyen herkese faydası olsun

5 gün sonra bizimde 3 yılımız doluyor, 2.5 yıldır bebek istiyoruz. Pcos var bende, doktorla yumurta takibi yapıyoruz 4 aydır kalmadı Soğan kürünü denemeli miyim bilmiyorum, evli değilken çok yaptm adetim düzensiz diye ama düzene de girmedi o yüzden kararsızım Rabbim Cuma gününün hürmetine tüm isteyenlere versin

İnşallah isteyen herkese faydası olsun
Selam bısey sorcam bende pko var zaten adet olamıyorım onun ıcın ve bebek ıcın bende soganı denıcem ama oncesınde adet olmam gerekıyo dımı ben suan adet olamıyorım nasıl baslıcam sogan suyuna ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…