- 1 Temmuz 2011
- 334
- 80
-
- Konu Sahibi ecrinnaz51
çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız artık korkmaya başlamıştım..Ben soğan kürünü yaptığımda aynı lekelenmeler oldu. Sanırım içeriyi temizliyomuş panik yapma derim
kaç gün sürmüştü sizin ki acabasoğan kürü bu lekelenmeyi yapar diğer adetinizde düzelir banada aynı etkiyi yapmıştı
benimde 5 gün günüm geçtikten sonra kahverengi lekenme var adet göremedim bi türlü çok şükür kaşııntı olmadı ama adete dönse rahatlıcam şimdi nasıl hamilelik bekliyor musunuz yoksa düzene girdi mi..adetimde gecikmişti sonra kahve rengi akıntıyla beraber adet oldum 5 gün kahve rengi akıntı oldu sonra adet oldum ama aşırı kaşıntım vardı ve ben mantar falan oldum sanmıştım
gebelik olmadı açıkca söylemek gerekirse yani söylenenler gibi mucezevi değil zaten öyle olsa tüp bebek merkezleri batardı ben 2 ay kullandım incir kürüde yaptım adetlerim çok düzensiz değildi fakat düzene girdi diyebilirim o dönemler için ama yumurtllama olmadı o aylardada adet gecikmesine gelincede soğan kürü içtim falan ya 2 3 gün gecikince hamile psikoljisine girdim ama kanda test yaptırdım ve negatif çıkınca sen hamile değilsin diye sürekli buna adapte oldum bundan mı bilemem ama 3 gün sonra adet oldum bazen tamamen adet gecikmesi stresten oluyobenimde 5 gün günüm geçtikten sonra kahverengi lekenme var adet göremedim bi türlü çok şükür kaşııntı olmadı ama adete dönse rahatlıcam şimdi nasıl hamilelik bekliyor musunuz yoksa düzene girdi mi..
anladım hayırlısı olsun inşaallah bakalım nasip kısmet hakkımızıda herşeyin hayırlısı..gebelik olmadı açıkca söylemek gerekirse yani söylenenler gibi mucezevi değil zaten öyle olsa tüp bebek merkezleri batardı ben 2 ay kullandım incir kürüde yaptım adetlerim çok düzensiz değildi fakat düzene girdi diyebilirim o dönemler için ama yumurtllama olmadı o aylardada adet gecikmesine gelincede soğan kürü içtim falan ya 2 3 gün gecikince hamile psikoljisine girdim ama kanda test yaptırdım ve negatif çıkınca sen hamile değilsin diye sürekli buna adapte oldum bundan mı bilemem ama 3 gün sonra adet oldum bazen tamamen adet gecikmesi stresten oluyo
Yok yok korkmayın normal o hatta iyi bişeyçok teşekkür ederim içimi rahatlattınız artık korkmaya başlamıştım..
inş. cnm yaa hala kanamam başlamadı regli olmuş mu sayacam kendimi anlamadım...Yok yok korkmayın normal o hatta iyi bişey
O kanama2 hün kadar devam edip normal regl şeklinde devam ediyo. Yani bende öyle oldu bi takip edin bakalım bende başlcm tekrarinş. cnm yaa hala kanamam başlamadı regli olmuş mu sayacam kendimi anlamadım...
yok cnm ya hala kanama başlamadı kaç gün oldu bakalım HAYIRLISI ALLAH'TAN...O kanama2 hün kadar devam edip normal regl şeklinde devam ediyo. Yani bende öyle oldu bi takip edin bakalım bende başlcm tekrar
Yaa bence sendeki normal bi durum sonuçda içeriyi temizlemek için kullanıyosun akıntı sevindirici bişeydi benim için. Geçmiş olsubyok cnm ya hala kanama başlamadı kaç gün oldu bakalım HAYIRLISI ALLAH'TAN...
valla ne normale ne anormele yoramadım bir haftadır lekem bitmedi ne diyeceğimi bilmiyorum dün idrar testi yaptım akşamdan sabah baktığımda ikinci çizgi silik çıkmış hemen gittim kan testine negatif bende anlamadım böyle devam ederse bir hafta sonra tekrar doktora gidecem ama bu sefer farklı doktor ve labaratuarda baktırırım HAYIRLISI ALLAH'TAN...Yaa bence sendeki normal bi durum sonuçda içeriyi temizlemek için kullanıyosun akıntı sevindirici bişeydi benim için. Geçmiş olsub