SOĞAN KÜRÜ SONRASI KAHVERENGİ LEKENME NEDEN OLUR...

ecrinnaz51

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2011
334
80
Arkadaşlar ne yapacamı bilemedim 15 gün soğan kürünü uygulayıp bititrdikten sonra günüm geçti ve kahverengi lekenmeler başladı kanda ve idrarda gebelik testi negatif çıktı doktoruma danıştım biraz daha bekleyim normale dönmezse tekrar test yapalım dedi.Benim gibi olup hamile kalan veya regli olan oldu mu lütfen beni aydınlatır yardımcı olur musunuz...

soğan kürü bu lekelenmeyi yapar diğer adetinizde düzelir banada aynı etkiyi yapmıştı

adetimde gecikmişti sonra kahve rengi akıntıyla beraber adet oldum 5 gün kahve rengi akıntı oldu sonra adet oldum ama aşırı kaşıntım vardı ve ben mantar falan oldum sanmıştım

adetimde gecikmişti sonra kahve rengi akıntıyla beraber adet oldum 5 gün kahve rengi akıntı oldu sonra adet oldum ama aşırı kaşıntım vardı ve ben mantar falan oldum sanmıştım
benimde 5 gün günüm geçtikten sonra kahverengi lekenme var adet göremedim bi türlü çok şükür kaşııntı olmadı ama adete dönse rahatlıcam şimdi nasıl hamilelik bekliyor musunuz yoksa düzene girdi mi..

gebelik olmadı açıkca söylemek gerekirse yani söylenenler gibi mucezevi değil zaten öyle olsa tüp bebek merkezleri batardı ben 2 ay kullandım incir kürüde yaptım adetlerim çok düzensiz değildi fakat düzene girdi diyebilirim o dönemler için ama yumurtllama olmadı o aylardada adet gecikmesine gelincede soğan kürü içtim falan ya 2 3 gün gecikince hamile psikoljisine girdim ama kanda test yaptırdım ve negatif çıkınca sen hamile değilsin diye sürekli buna adapte oldum bundan mı bilemem ama 3 gün sonra adet oldum bazen tamamen adet gecikmesi stresten oluyo

anladım hayırlısı olsun inşaallah bakalım nasip kısmet hakkımızıda herşeyin hayırlısı..

Yaa bence sendeki normal bi durum sonuçda içeriyi temizlemek için kullanıyosun akıntı sevindirici bişeydi benim için. Geçmiş olsub
valla ne normale ne anormele yoramadım bir haftadır lekem bitmedi ne diyeceğimi bilmiyorum dün idrar testi yaptım akşamdan sabah baktığımda ikinci çizgi silik çıkmış hemen gittim kan testine negatif bende anlamadım böyle devam ederse bir hafta sonra tekrar doktora gidecem ama bu sefer farklı doktor ve labaratuarda baktırırım HAYIRLISI ALLAH'TAN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…