- 5 Şubat 2011
- 1.065
- 705
- 133
estğ. cnm ne demek yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana :) soğan kürü bitince ara vermeden başlamış yapanlar.ben öyle biliyorum ama sen yinede iyice araştır sen soğan kürünü bitirene kadar bende öğrendiklerimi paylaşırım mrk etme.Rabbim kolaylık versin inşallah :)
Slm bayanlarrr
bende yazılarınızı okuyorum ve 85. Sayfadayım hala okuyorum bende dun akşam başladımm sogan kurune akşam yemekten yarım saat sonra ıctım meraktan amaBu sabah ve ısten gedım akşam 5 gıbı falan taze taze yaptım ıctım ınsallah sifaa olurrr
kısssllarr yaaa bu soğan kürü adeti geciktiriyor mu???? adet olmadım amaa gebelik testim de negatif çıktı anlaamadım... kısslar lütfen yardımlarınızı bekliyorum...
ben de oyleyım özlemcim adetım gecelı 21 gun oldu test yaptım negatıf de genelde cogu kısı duzenledıgını bıle soyluyor ama benımkı daha kotu oldu sankı
ben de oyleyım özlemcim adetım gecelı 21 gun oldu test yaptım negatıf de genelde cogu kısı duzenledıgını bıle soyluyor ama benımkı daha kotu oldu sankı
cnm senin çok olmuş bi kan testi yaptır yada bi doktora falan git.. birde daha önc hiç geciktiği oluyormuydu..
3. vaka
bende de öyle oldu
21 ocakta adet olmam gerekirken hala yok
canım bazen gecikiyodu ama en fzla 5 gün olsun geneli böyleydi bundan önceki ay 10 gün gecikti yine sevinmiştim bir şeyler var diye ama simdi bakıyrum da 23 gün oldu geçeli tamm diyorum olucam kasık agrım oluyor 1 haftadır goguslerım şiş ama olmuyor düzene sokar demiştim ama daha kötü oldu
Benimde sat 4 şubat ama hala olmadım 3 gün geçince test yaptım negatif çıktı..bence bu soğan sadece kistler için..çünkü daha öncede kullanmıştım soğanı ve 2 tane kistim vardı onları yok etti..keşke içmeseydim pişman oldum açıkçası..her ay düzenli adet olan ben şimdi kuru kuruya adetim geçiyor59:
cnm ya bana cvp verebilirmisin nasıl adeti bozuyormu bu soğan kürü bende yapmak istiyorum bende kist falan hiçbişey yok çok şükür ama bebişim olmuyor.hamile kalmak için yapmak istiyorum.adetim yrn son ve ben başlamak istiyorum.yan etkisi falan oluyormu?:18:
Canım kist falan yoksa yapma ozaman..soğan benim adetimi geciktirdi ki hiç şaşmazdı adetim..yan etki olarakda ben yumurtlama zamanımdan beri kasık ağrısı çektim tabi soğandanmı onu bilemicem..ama yapmak istiyorsan yap zararı yok nasılsa
soğan kürünü çok araştırdım adet geciktirdiğini hiç okumamıştım... ammaa neden bilemiyorum bnm ve bir kaç arkadaşın adeti gecikti.. acaba gerçekten soğan kürünün yan etkileri mi yoksa bir tesadüf mü bilemedim... cnm çok sıkılıyo........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?