Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

estğ. cnm ne demek yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana :) soğan kürü bitince ara vermeden başlamış yapanlar.ben öyle biliyorum ama sen yinede iyice araştır sen soğan kürünü bitirene kadar bende öğrendiklerimi paylaşırım mrk etme.Rabbim kolaylık versin inşallah :)

:) tamam o zaman, ben başlıyorum, e hadi hayırlısı bakalım :)

Slm bayanlarrr

bende yazılarınızı okuyorum ve 85. Sayfadayım hala okuyorum bende dun akşam başladımm sogan kurune akşam yemekten yarım saat sonra ıctım meraktan ama :KK1: Bu sabah ve ısten gedım akşam 5 gıbı falan taze taze yaptım ıctım ınsallah sifaa olurrr:KK54:

Slm bayanlarrr

bende yazılarınızı okuyorum ve 85. Sayfadayım hala okuyorum bende dun akşam başladımm sogan kurune akşam yemekten yarım saat sonra ıctım meraktan ama :KK1: Bu sabah ve ısten gedım akşam 5 gıbı falan taze taze yaptım ıctım ınsallah sifaa olurrr:KK54:

inşallah canım :97:

kısssllarr yaaa bu soğan kürü adeti geciktiriyor mu???? adet olmadım amaa gebelik testim de negatif çıktı anlaamadım... kısslar lütfen yardımlarınızı bekliyorum...

ben de oyleyım özlemcim adetım gecelı 21 gun oldu test yaptım negatıf de genelde cogu kısı duzenledıgını bıle soyluyor ama benımkı daha kotu oldu sankı :KK43:

KIMSECIKLER KALMAMIS YAAAA NE OLDU HERKESE BENIM BUGUN UCUNCU GUNUM HER ICTIGIMDE KASIKLARIMDA ARA ARA BASKI AGRI OLUYOR SANKIII VE COK SIK IDRARA CIKIYORUM NORMALMI BU ARADA SUKUR BENDE HIC BIR SEY YOKTU GEBELIGE HAZIRLIK DIYE ICIYORUM SONRA INCIR KURUNE BASLIYACAMMM :nazar:

cnm senin çok olmuş bi kan testi yaptır yada bi doktora falan git.. birde daha önc hiç geciktiği oluyormuydu..

canım bazen gecikiyodu ama en fzla 5 gün olsun geneli böyleydi bundan önceki ay 10 gün gecikti yine sevinmiştim bir şeyler var diye ama simdi bakıyrum da 23 gün oldu geçeli tamm diyorum olucam kasık agrım oluyor 1 haftadır goguslerım şiş ama olmuyor düzene sokar demiştim ama daha kötü oldu :KK43:

1.gün 21 Ocak
2.gün 22 Ocak 36.4
3.gün 23 Ocak
4.gün 24 Ocak 36.3
5.gün 25 Ocak
6.gün 26 Ocak
7.gün 27 Ocak 36.1 :KK48:
8.gün 28 Ocak
9.gün 29 Ocak
10.gün 30 Ocak
11.gün 31 Ocak
12.gün 1 Şubat (soğan)
13.gün 2 Şubat (soğan)
14.gün 3 Şubat (soğan)
15.gün 4 Şubat (soğan)36.0 :KK48:
16.gün 5 Şubat (soğan)36.0 :KK48:
17.gün 6 Şubat (soğan)36.2
18.gün 7 Şubat (soğan)36.2
19.gün 8 Şubat (soğan)36.3
20.gün 9 Şubat (soğan)36.6

Merhaba kızlar. Ben de soğan kürünü uyguluyorum. 12.günümde başladım. Ve o günden beri akıntım arttı. İlk içtiğim gün sarı-yeşil bir akıntı geldi, ertesi gün beyaz gibiydi, daha sonra şeffaflaştı ama yoğun bir şekilde devam etti akıntım. Bugün biraz azaldı. Umarım işe yaramıştır soğan kürü ve kistimden, miyomumdan kurtulurum. Şifa olur inşallah uygulayan herkese.

canım bazen gecikiyodu ama en fzla 5 gün olsun geneli böyleydi bundan önceki ay 10 gün gecikti yine sevinmiştim bir şeyler var diye ama simdi bakıyrum da 23 gün oldu geçeli tamm diyorum olucam kasık agrım oluyor 1 haftadır goguslerım şiş ama olmuyor düzene sokar demiştim ama daha kötü oldu :KK43:

benim de hiç geciktiği olmazdı... her ay 3 gün erken gelirdi. ama hala bişey... bugün yine test yaptım.. yine negatf çıktı.. pazartesiye kadar adet olmazsam doktora gitcem....

arkadaşlar ben aetin 7. günü soğan kürüne başlaım ama tereddütlerim var bilmediğim için yani oluşan yumurtalara zarar verme ihtimali var mı

Benimde sat 4 şubat ama hala olmadım 3 gün geçince test yaptım negatif çıktı..bence bu soğan sadece kistler için..çünkü daha öncede kullanmıştım soğanı ve 2 tane kistim vardı onları yok etti..keşke içmeseydim pişman oldum açıkçası..her ay düzenli adet olan ben şimdi kuru kuruya adetim geçiyor:KK43::-)59:

Benimde sat 4 şubat ama hala olmadım 3 gün geçince test yaptım negatif çıktı..bence bu soğan sadece kistler için..çünkü daha öncede kullanmıştım soğanı ve 2 tane kistim vardı onları yok etti..keşke içmeseydim pişman oldum açıkçası..her ay düzenli adet olan ben şimdi kuru kuruya adetim geçiyor:KK43::-)59:

cnm ya bana cvp verebilirmisin nasıl adeti bozuyormu bu soğan kürü bende yapmak istiyorum bende kist falan hiçbişey yok çok şükür ama bebişim olmuyor.hamile kalmak için yapmak istiyorum.adetim yrn son ve ben başlamak istiyorum.yan etkisi falan oluyormu?:18:

cnm ya bana cvp verebilirmisin nasıl adeti bozuyormu bu soğan kürü bende yapmak istiyorum bende kist falan hiçbişey yok çok şükür ama bebişim olmuyor.hamile kalmak için yapmak istiyorum.adetim yrn son ve ben başlamak istiyorum.yan etkisi falan oluyormu?:18:

Canım kist falan yoksa yapma ozaman..soğan benim adetimi geciktirdi ki hiç şaşmazdı adetim..yan etki olarakda ben yumurtlama zamanımdan beri kasık ağrısı çektim tabi soğandanmı onu bilemicem..ama yapmak istiyorsan yap zararı yok nasılsa

soğan kürünü çok araştırdım adet geciktirdiğini hiç okumamıştım... ammaa neden bilemiyorum bnm ve bir kaç arkadaşın adeti gecikti.. acaba gerçekten soğan kürünün yan etkileri mi yoksa bir tesadüf mü bilemedim... cnm çok sıkılıyo........

Geçen ovulasyondan sonra her gün kasık ağrısı çektim. Hep hamileliğe yorumladım ama adet olunca doktora gittim ki kistim ve miyomum varmış. Onlar ağrı yapıyordu sanırım. Bu ay 12.günümden beri soğan suyu içiyorum. 21.günüm bugün. Ovulasyonum gerçekleşmiştir büyük ihtimalle ama ne kasık ağrım var ne de başka bir sancım. Akıntım çoğaldı ve kistimle miyomum gitmiştir diye umuyorum. En azından ağrısız bir ay geçiriyorum. Faydası olacağına inanıyorum. Adeti gecikenler İ.Saraçoğlu'nun sitesine mail atıp sorabilirler. Herkese şifa olur inşallah.

Canım kist falan yoksa yapma ozaman..soğan benim adetimi geciktirdi ki hiç şaşmazdı adetim..yan etki olarakda ben yumurtlama zamanımdan beri kasık ağrısı çektim tabi soğandanmı onu bilemicem..ama yapmak istiyorsan yap zararı yok nasılsa

aynısı bende de oldu canım ya pof acaba kıstı olmayanlarda mı oaln bir yan etkı mı kı bu hala gelmedı testı 1 defa yaptım 2. yapmaya da korkuyorum napcam bılemedım:KK59:

soğan kürünü çok araştırdım adet geciktirdiğini hiç okumamıştım... ammaa neden bilemiyorum bnm ve bir kaç arkadaşın adeti gecikti.. acaba gerçekten soğan kürünün yan etkileri mi yoksa bir tesadüf mü bilemedim... cnm çok sıkılıyo........

canım bak senın msjını okumamıstım henuz aynı seylerı dusunmusuz kac gun oldu senın gecıkelı

kızlar kistleriniz için kuru soğanı çiğ olarak yiyebilirsiniz yemeklerle ve sonrasında bir elma anneannem hep derdi..
doktorum endometriosis ve yumurtalık kistleri için kahve çay sigara salam sosis çikolata kola bunları yasakladı yaklaşık 2 ay sonra kistlerim patladı.. endometriosis için de gineraya devam ettim

X