yook soğan kürünü yapalı çok oldu,en son temmuzda yapmıştım
yaptığım 2 ayda da gecikme yaşayınca yapmadım bi dsha
doktora fln mı sorsak acaba gecıkme yapar mı dıye sacma olur mu kı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yook soğan kürünü yapalı çok oldu,en son temmuzda yapmıştım
yaptığım 2 ayda da gecikme yaşayınca yapmadım bi dsha
ayy kızlar yaa ne dıyorsunuz sız bende basladım soğan kurune bugun4. gunum bıttı benım adet duzenlıdır 30 gunde bır gercı gecen ayı saymassak ılk defa 17 gun gecıktı bende anlamadım bısey zaten yaa ama kıst falan da yok cok sukur soğan kurunu bıakıyımmı sımdı ne yapayım kafam karsıstııııı yardım edınnnnnnnnnnn:44:
kızlar yarım edin lütfen soğan kürüne başladım ama teredütlerim var yumurtanın oluşumuna gelişimine kötü yönde bi etkisi oluyomu onu merak ettim lütfen cevap
valla kızlar soğan kürü kiminde işe yaramış kiminde yaramamış..hamile kalanda var..benim gibi adeti geciktirende yapmak istiyorsanız yapın yani zararı yok soğan kürünün
regl oldum maalesef yine bebiş olmadı...((((
kaç gündür olmuodun canım
estğ. cnm ne demek yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana :) soğan kürü bitince ara vermeden başlamış yapanlar.ben öyle biliyorum ama sen yinede iyice araştır sen soğan kürünü bitirene kadar bende öğrendiklerimi paylaşırım mrk etme.Rabbim kolaylık versin inşallah :)
valla kızlar soğan kürü kiminde işe yaramış kiminde yaramamış..hamile kalanda var..benim gibi adeti geciktirende yapmak istiyorsanız yapın yani zararı yok soğan kürünün
regl oldum maalesef yine bebiş olmadı...((((
bende denemek istiyorum soğan kürünü eltim öyle kaldı ve ikizlere hamile adet bittikten sonra 15 gün kullanmış ara vermeiş adet olunca tekrar yapmış ben 2 sefer düşük yaptım allah hepimize ikiz ikiz versin
Kızlar Bende hala adet olmadım..artık bebişi değilde adeti bekler oldum
2 gün önce kahverengi leke gelmişti artık oda gelmiyor akıbetimi merak ediyorum:) bugün öğleden sonra kan testi yaptırıcam herşeyin hayırlısı olsun
inş. hakkında hayırlısı olur canım...Bende delircem daha yeni başladık çalışmalara bir hafta oldu...Ama afedersin çişimi yapınca yanma oluyor sızlıyor bu hamilelik belirtisi olabilirmi....
Kızlar Bende hala adet olmadım..artık bebişi değilde adeti bekler oldum
2 gün önce kahverengi leke gelmişti artık oda gelmiyor akıbetimi merak ediyorum:) bugün öğleden sonra kan testi yaptırıcam herşeyin hayırlısı olsun
dünn tam hisettim geldi geldi diye cok emındım lavoboya gıttım bısı yok kırmızı da yok bebıs de yok 2 aydır
canım sen ne zaman kan testi yaptıracaksın..seninkide çok gecikmiş..bence yaptır bir an öncede yoksa bişey söktürücü kullanırsın ben öyle yapıcam valla beklemenin anlamı yok
inş hamişssindir canım hayırlısı bakalım