kızlar bu kürü ne zaman başlayayım :uhm: adetin 6. günümdeyim
GAMZE ÖNCELİKLE HOŞ GELDİN BURDA BAZI ARKADAŞLARIMIZ ADETİNİN 7. GÜNÜ BAŞLAMIŞ, bende bir türlü ne zzaman başlayacağıma karar verememiştim ama sonunda kararımı verip adetimin bitiminden 7 gün sonra küre başladım bugün kürümün 5.günü.
GAMZE için rahat edecekse saraçoğluna sorduğum soruyu ve saraçoğlunun bana yazmış olduğu cvbı SANA aynen kopyalıyorum kararı vermekte SANA kalmış birşey.
SAYIN HOCAM;Sitenize bugün üye oldum Benim sorum soğan kürü ile ilgili,ben 3 sene 2 aylık evliyim ve bebek düşünüyoruz.Doktora bakıldık elh bir sorunumuz yok,rahim filmide çekildim hormon testi idrar tahlili hepsini yaptırdık herşey temiz çıktı.Doktor tüpleriminde açık olduğunu söyledi , Doktorum bana aşılama önerdi ama biz gitmedik.Sizin önerdiğiniz soğan kürü ile çok hamile kalanlar olmuş diye duydum,Bugün benim reglimin 2. günü.Siz bana soğan kürünü önerirmisiniz?Bu kürü bende yapmalımıyım?Bu küre reglimin 7.günümü başlamalıyım?Netten okudum çoğu kişi reglinin 7. günü başlamış ve hamile kalmışlar,birde bu kür 15 gün yapılıyormuş şayet bu 15 gün içerisinde hamile kalırsam bebeğimi düşürürüm diye endişeleniyorum çünkü hamilelikte kürlerin sakıncalı olduğunu ve düşük tehlikesi yaptığını belirtiyorsunuz ,Bu küre başlarsam Eşimede keçi boynuzu yedirmeyi düşünüyorum,daha önce eşime keçi boynuzu kürünü yaptım ama çok ağır geldiği için sonuna kadar içemedi yarım bıraktık, bunun yerine keçi boynuzu yada keçi boynuzu pekmezi yese olmazmı? Bana kısa sürede cvp yazarmısınız lütfen!!! SAYGILARIMLA. BAKİ HÜDAYA EMANET OLUNUZ...
Merhaba,
Adetiniz bittikten 7 gün sonra Soğan kürüne başlayabilirsiniz.
Soğan kürünü 3-4 ay boyunca uygulayabilirsiniz.İlk 15 günlük başlangıç kürünü uyguladıktan sonra her ay adet dönemine 10 gün kala 10 gün uygulamalısınız.Eğer bebek isteniyorsa arkasından 21 gün kuru incir-havuç kürünü uygulayıp bir hafta ara verdikten sonra 21 gün daha kuru incir-havuç kürü uygulayabilirsiniz.
Not:Farkında olmadan yaşanan hamilelikte Soğan kürü düşüğe yol açmaz..Hamile olduğunuzu anladığınız zaman kürü sonlandırınız.
Eşiniz keçiboynuzu pekmezi kürü uygulayabilir.
Sağlıklı günler dileriz.
Hekim kontrol ve önerilerini ihmal etmeyiniz.