Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok ttalım bişey olmaz sen devam et...sen bu 15 günü tammalayınca zaten diğer ay adetine 10 gün kala bir daha yapacaksınya..işte o ay eşinle birlikte olursun...o zamana kadarda yumurtalıkların çalışır temizlenirduruşah canım ama dün akşam içmedim gecede içmedim birgünden birşey olmaz demi? dün sadece akşam içmedim öğlende içtim devam edeyim o zaman sağol:) saraçoğluna daha önceki sorumda gelen cvba yanıt verdim olmadı demek,gene sitesinden sorayım ben tekrardan yazacam uf yaa
drgsk ve duruşah 92. sayfaya size yazdıklarıma bakın olurmu? ben çıkıyorum öptüm sizi:=) mugababy senideç ok öptüm içini fareh tut fazla stres yapma kendine ve artık ne yapacağına karar ver olurmu:=)
DRGSK cnm bu kadar karamsar olma , ne bitmemişki oda bitmesin sayılı günler çabuk geçer. bende senin gibi oku araştır bitiremiyordum. ama sonunda soğana karar verdim birde soğan kürünü içine sinerek iç ,o bak bende mantar oldum.kürü bırakayımmı diye kaygıdaydım ama sanırım kürü bırakmıyacam.
mantar olduğum için doktora çıktım doktor ilaç fitil verdi eşimle olmamı yasakladı ama ben küre alıştım bırakamıyorum. bakalım yinede hayırlısı bu ay olmazsa diğer adetimden sonra başlarım
ah canım yazını görmemişim şimdi gördüm çok sağol tatlım ama dün birtek akşam içmedim birşey olmaz demi
merhaba kızlar,
bu sogan kürünü herkes farklı tarif etmiş. ben adetin 7, günü başlayarak 15 gün devam ettim ama yine adetim gecikti (hamile değilim) şimdi tekrar baslamam gerekecek ama nezaman? bilenler yardımcı olursa cok sevinirim.
sogan küründen cok umutluydum hem bebek hem kilo vermek hem de pco dan kurtulmak açısından ama daha adetim bile düzene giremedi :çok üzgünüm:
birde kullanılacak soğanın cinsini bi türlü anlayamadım bildiğimiz kışlık yemeklik soğanmı yoksa salatalara doğranan sulu beyaz soğanmı? yardım lütfen..
merhaba kızlar,
bu sogan kürünü herkes farklı tarif etmiş. ben adetin 7, günü başlayarak 15 gün devam ettim ama yine adetim gecikti (hamile değilim) şimdi tekrar baslamam gerekecek ama nezaman? bilenler yardımcı olursa cok sevinirim.
sogan küründen cok umutluydum hem bebek hem kilo vermek hem de pco dan kurtulmak açısından ama daha adetim bile düzene giremedi :çok üzgünüm:
birde kullanılacak soğanın cinsini bi türlü anlayamadım bildiğimiz kışlık yemeklik soğanmı yoksa salatalara doğranan sulu beyaz soğanmı? yardım lütfen..
canım soğan kürü herkese ilk içişte etkisini gösterecek diye birşey yok, saraçoğlunun sitesinde en az üç ay kullanmak gerek diyor. şimdi sen ilk 15 günlük olanı yapmışsın, 2. küre adetine 10 gün kala başlaman lazım, sanırım senin adetin olmak üzere, eğer olursa diğer adetine 10 gün kala başla. ama olmazsa ilk kürden 15 gün sonra 2. küre başlayabilirsin, bu arada adet olursan bırakmadan devam edersin.
kullanılacak soğan normal yemeklik soğan dışı kahverengi içi beyaz olanyerimseniben
hmm benım adet dönemim geçti ikincisi geliyor neredeyse :S olmayınca baslamamıstım. adetten on gün önce başlama olayını duymamıstım ondan olmadı belkıde cok saolasın.
ilk kürünün zamanı önemli değil ne zaman başlarsan başla önemli olan 15 güne tamamlaman. yani yanlış zamanda yaptım diye düşünme. saraçoğlunun sitesinde sık sorulan sorular bölümüne bir bak istersen orada çok şey bulabilirsin bu konuyla ilgili.yerimseniben
Canim bence soganida kocanida birakma. Sogan kurunu 15 gune tamamla. Mantar icinde doktorun verdigi ilaclar yerine bence git eczaneden bi tane fungan tb al tek dozluk ilac, bir tane iciyorsun geciyor mantarin, kasintin, sizin. Bir gunde gecer mantarin ve soganina calismalarina ara vermeden mantari halletmis olursun. Kadin dogum uzmani degilim ama bende doktorum hastalar cok memnun o ilactan tavse ederim