Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

canım benim bildiğim yöntemi soruyorsun sanırım.

öncelikle eşinin spermlerini temiz bir bardağa topluyorsunuz. sonra büyük bi enjektörle o sperlmeri çekiyorsunuz sonrasında sen kendin veya eşinin yardımı ile o enjektörü vajinadan sokup içine sıkıyorsunuz. biraz hava kalmasına dikkat edinki havanın basıncıyla spermler daha ileriye gidebilsin.
sonrasında malum şeyler işte uzanacaksın kalkmayacaksın belinin altına yastık koyacaksın sabaha kadar duş almayacaksın falan :KK37:
hımmm anladım bunudamı yapsam acaba yapmadığım bu kalmıştı bunuda yapayım bariii:95::95::95::95::95::95: saol canım

---DUAYA KATILANLARIN SIRASIYLA KENDİ İSİMLERİ VE ANNE ADI
1 SERCEM Aypara Bahar
2 NUKRA AyşegüI Zübeyde
3 MYBABY24 MutIu Fatmana
4 FERİDEEİ Feriha ZeIiha
5 SSİRİN Feray Hatice
6 KİRAZAGACIM Esra Arife
7 BYZBLT BetüI Zarife
8 HİSARBUSELİK Müjde GüIer
9 MEDNE Medine Zeynep
bugün herkes KiRAZAGACİM arkadaşımız için okuyacak...AIIah KabuI Etsin
1 YASİN 1 MERYEM VE 99 İSİM OKUNACAK
Sübhane rabbike rabbil ızzeti amma yesfun
Ve selamün alel murselın
Vel hamdü lillahi rabbil alemın el-fatiha DEYİP BİTİRİLECEK....

DUA ederken eksik etmeyin hayırlı sağlıklı sıhhatli allaha kul peygamberimize ümmet olacak. annesine babasına hayırlı saygılı sevgili evlat olacak. vefalı,güzel ahlaklı,güzel huylu,anne baba kardeş sevgisi olan. eli ayagı düzgün aklı yerinde hiçbir azası eksik olmak kendi güzel,yüzü güzel,huyu güzel, ömrü uzun bahtı güzel evlat nasip et.hayırlısıyla ver rabbim isteyen herkese. AMİN

bayaaa aşılama gibi oluyomuş kendin yapıyosun bana mantıklı geldi valla ben yapçam bu ay kızlaaar sizde yapın bunuda deniyelim:94:
Yakinda ocak ustunde tup bebekte yapariz biz.baksana asilamamizi kendimiz yapiyoz:)))) yigemim bi kere benle annemin tup bebek hakkinda konusmasina denk gelmisti.bana dediki teyze tupten bebek olursa agir olur nasil kucaklicam ben onu. Bak sen cadinin lafina akli nelere calisiyor.heheheh akilma geldi soyleyişi :KK66:)

Yakinda ocak ustunde tup bebekte yapariz biz.baksana asilamamizi kendimiz yapiyoz:)))) yigemim bi kere benle annemin tup bebek hakkinda konusmasina denk gelmisti.bana dediki teyze tupten bebek olursa agir olur nasil kucaklicam ben onu. Bak sen cadinin lafina akli nelere calisiyor.heheheh akilma geldi soyleyişi :KK66:)
hahahaaaa:KK1:hay ALLAH ım yaa çocukluk nekadar masum ve temiz.O hayal etti demek tüpten bebek nasıl olur kıyamam ben ona:KK54:

kardeşim şekillerin nasıl yapıldığını sormuşsun.ben sana açıklayayım .iki nokta üstüste işareti koyuyorsun sonra bir sayı yazıyorsun.iki veya 3 haneli bir rakam yazıyorsun tekrar iki nokta üstüste işareti koyuyorsun şekil daha sonra gönderdikten sonra çıkyor..:KK9::KK9:gibi.örneğin benim yaptığım şekilin üzerine fareyi (okun ucunu)getir şekilde ne demek istediğimi anlarsın.:KK54:

kardeşim şekillerin nasıl yapıldığını sormuşsun.ben sana açıklayayım .iki nokta üstüste işareti koyuyorsun sonra bir sayı yazıyorsun.iki veya 3 haneli bir rakam yazıyorsun tekrar iki nokta üstüste işareti koyuyorsun şekil daha sonra gönderdikten sonra çıkyor..:KK9::KK9:gibi.örneğin benim yaptığım şekilin üzerine fareyi (okun ucunu)getir şekilde ne demek istediğimi anlarsın.:KK54:

kisa yoldan yukarda kullanici kontrol paneli var ona tiklayin. sol kenardan secenekleri duzenleye gidin. sayfanin ortasinda mesaj elementleri var. ordan

• İmzaları Göster
  • Grafikleri göster (Mesaja eklenmiş Resimler, Gülümsemeler ve Kodları ile eklenmiş Resimler ve Grafikler dahil)
    [/LIST]
    Mesajları gösteriş olmadan sade bir şekilde görmek istiyorsanız veya yavaş bir internet bağlantısına sahipseniz aşağıdaki seçeneklerin görüntülenmesini iptal ederek sitenin daha hızlı açılmasını sağlarsınız.

burdan grafikleri goster kutusuna tiklayinca mesaj yazarken tum gulucuk cesitler cikacaktir.

----DUAYA KATILANLARIN SIRASIYLA KENDİ İSİMLERİ VE ANNE ADI
1 SERCEM Aypara Bahar
2 NUKRA AyşegüI Zübeyde
3 MYBABY24 MutIu Fatmana
4 FERİDEEİ Feriha ZeIiha
5 SSİRİN Feray Hatice
6 KİRAZAGACIM Esra Arife
7 BYZBLT BetüI Zarife
8 HİSARBUSELİK Müjde GüIer
9 MEDNE Medine Zeynep
bugün herkes KiRAZAGACİM arkadaşımız için okuyacak...AIIah KabuI Etsin
1 YASİN 1 MERYEM VE 99 İSİM OKUNACAK
Sübhane rabbike rabbil ızzeti amma yesfun
Ve selamün alel murselın
Vel hamdü lillahi rabbil alemın el-fatiha DEYİP BİTİRİLECEK....

DUA ederken eksik etmeyin hayırlı sağlıklı sıhhatli allaha kul peygamberimize ümmet olacak. annesine babasına hayırlı saygılı sevgili evlat olacak. vefalı,güzel ahlaklı,güzel huylu,anne baba kardeş sevgisi olan. eli ayagı düzgün aklı yerinde hiçbir azası eksik olmayan.kendi güzel,yüzü güzel,huyu güzel, ömrü uzun bahtı güzel evlat nasip et.hayırlısıyla ver rabbim isteyen herkese. AMİN

kardeşim duanı okudum ALLAH ım kabul etsin inşalah
Agzina saglik canimm
Dualarimiz kabul olsun da mayis ayinda bebis haberini verelim yaaa.bgn hava cok guzel esime dedim hadi yuruyelim sahilde cani istemedi kaldik evde dusundumde cocuk olsa giderdi kirmazdi evladini kosar oynardik.hayaller hayaller gercek olur insallah.valla zaman gectikce daha bi hissediyorum yoklugunu.cocuk evin nesesi valla.

çok komik yaa :) arkadaşım bişey sorabilir miyim bu yüz ifadelerini nasıl koyuyorsunuz ben bilmiyorum da

arkadaşım, öncelikle yukarda kullanıcı kontrol paneli tıkla.
sonra, sol tarafta alt alta listeler var, ayarlarım seçeneğinin alt sırasında hesabım yazısının da alt sırasında seçenekleri düzenle diyor ya, hah işte ona tıkla.
açılan sayfanın en alt tarafında çeşitli seçenekler diye bir başlık var. orda mesaj editörü seçeneğinde strandart editörü işaretle ve değişiklikleri kaydete tıkla. işlem tamam :nazar:

X