Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

canım benim bildiğim yöntemi soruyorsun sanırım.

öncelikle eşinin spermlerini temiz bir bardağa topluyorsunuz. sonra büyük bi enjektörle o sperlmeri çekiyorsunuz sonrasında sen kendin veya eşinin yardımı ile o enjektörü vajinadan sokup içine sıkıyorsunuz. biraz hava kalmasına dikkat edinki havanın basıncıyla spermler daha ileriye gidebilsin.
sonrasında malum şeyler işte uzanacaksın kalkmayacaksın belinin altına yastık koyacaksın sabaha kadar duş almayacaksın falan :KK37:

herkes nerde ya yoksam gece gündüz calısıyonuz mu :) küstüm işte :KK19:
Fikfik yapioz kiz napalim bebisler icin ugrasiyoz

benimde 4. günü tamamen gelmişti 3 gün sürdü sanırsam mybaby24 arkadaşımızın da 4. günü gelmiş daha evvel lekelenme olmuştu biz soğan küründen böyle olduk inşallah iyi bir şeyler olmuştur içimizde:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:
Evet canim leke derken geldi sukur
Simdi bitsinde kure baslicam diye sabirsizlaniyorum.

kızlar iltihap olunca adet zor gelirmiş
Anamm iltihapmi varmis kiz bizde ozaman
rahim rahim değil foseptik mübarek :KK53:
Hahaa cok sekersin ya koptum
Ne cektiniz be cocumm
İltihap gitsin diye didindin durdun
Soganlari yedin yuttun be yavrum
Akit elemini kederini icindeki iltihabi
Napacan mecburrrr :))))))
NE CEKTİK BE....

Hahaa cok sekersin ya koptum
Ne cektiniz be cocumm
İltihap gitsin diye didindin durdun
Soganlari yedin yuttun be yavrum
Akit elemini kederini icindeki iltihabi
Napacan mecburrrr :))))))
NE CEKTİK BE....

ne çektin be selaaaaaattiiiiiiiinnnnnn :KK53: ( aha buda vazfiye teyze :KK37: )

yok baktım ama yüz ifadeleri yok :KK43:

dur ben bulcam şimdi sana o ifadeleri :KK45:

Arkadaslar malesef bnde kırmızıları gordum bugun :KK43: of ya ne umutlanmıstım kan testı pazartesıye cıkıyordu ...gunum de gecmıstı :KK43:

arkadasım ben bugun okuyamadım sana adet oldum bugun :KK43: ama ben hepınıze ozel dua etmıstım dun teheccutte .Ama adetım bıtınce tekrarda n ederım

Arkadaslar malesef bnde kırmızıları gordum bugun :KK43: of ya ne umutlanmıstım kan testı pazartesıye cıkıyordu ...gunum de gecmıstı :KK43:

üzülme arkadaşım ben normalde günü gününe adet olurdum ama soğan içerken hep 1hafta gecikmeli adet oluyorum :KK43: inşaallah mayıs ayı bebiş ayın olur dualarla inşaallah :)

Ayyy canim bnm uzulme yalniz degilsin mayis ayi bizim ayimiz olcak bak gor.sogan yapip 2ay sonra hamile kalanda cokk. Biliyorum ilk geldiginde cok uzuluyor insan ama sonraki ay icin plan yapmaya basliyorsun bile umutlabiyorsun yeniden. Bak gor dualarimizda kabul olcak rabbim yuzumuzu guldurecek

X