Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Allah razi olsun canlarim bende okuyucam insallah hepimize ugurlu olur bu dua...bu duanin kendisi yok kurani kerimde ammmaa her ayet kurani kerimden goturulmus oluyor icden inanarak okursak hangi dua olur olsun kebul olar inanmayanlar okumasin derim sizleri seviyorum ben gidiyim birguzel yolculuk hazirligimi
yapiyim sonrada duami okuyup yatiyib yani gece :KK16:

Tatlım ben inanmıyorum demedimki...
Araştırma da yapmayalımmı... Ben Kuran'ı Kerim meali ni 3 kez hatim etmiş biri olarak orda böyle bir ayetin olmadığını söyledim...
yanlış bir şekilde dua etmeyelim dedim... Bilen arkadaşlar varmış açıkladılar... Ayrıca internette her yazan şeyde doğru değildir... Bilginize...

Tatlım ben inanmıyorum demedimki...
Araştırma da yapmayalımmı... Ben Kuran'ı Kerim meali ni 3 kez hatim etmiş biri olarak orda böyle bir ayetin olmadığını söyledim...
yanlış bir şekilde dua etmeyelim dedim... Bilen arkadaşlar varmış açıkladılar... Ayrıca internette her yazan şeyde doğru değildir... Bilginize...

canım senin için rahat etmediyse başka bir dua okuyabiIirsin sonuçta niyetimiz beIIi her duanın ayrı ayrı faziIetIeri büyük
meryem sureside oIabiIir canım bnm nasıI istiyorsan öyIe yap.
cevşende var dedi ferideei evimde cevşenim yok bakamıyorum o yüzden varsa sende bi bak istersen
yada meryem de okuyabiIirsin

ozelden mesaj attim mybaby24 sana ve serceme.

o zaman bugun okuyoruz sercem icin.

namazlarin ardina paylastircam mesela 19unu ayni anda okumucam.

bi de 99 esma.

baska bisey var mi?

canım senin için rahat etmediyse başka bir dua okuyabiIirsin sonuçta niyetimiz beIIi her duanın ayrı ayrı faziIetIeri büyük
meryem sureside oIabiIir canım bnm nasıI istiyorsan öyIe yap.
cevşende var dedi ferideei evimde cevşenim yok bakamıyorum o yüzden varsa sende bi bak istersen
yada meryem de okuyabiIirsin

Canım evet benim içime pek sinmedi...
Beni listeden çıkarabilirsiniz...
Ben saffat süresini okumaya karar verdim... Rabbim hepimizin duasını kabul etsin canım...

bu arada mybaby senin verdigin siteye baktim da duanin toplami 19 kere okunacak demiyor canim.

her ayetle soylenecek esmalar var ya FERDÜN, HAYYUN, KAYYUMUN, HAKEMUN, ADLUN, KUDDÛSUN.

19 ayet oldugu icin, esmalar da her ayetle ayri ayri soylendigi icin 19 kere tekrar edilecek demek istemis. yani bi kere soyleyip 19 ayeti ardindan okumayin demek istemis. yani duanin hepsini 19 kere okumak zorunlu degil.

Canım evet benim içime pek sinmedi...
Beni listeden çıkarabilirsiniz...
Ben saffat süresini okumaya karar verdim... Rabbim hepimizin duasını kabul etsin canım...

aslinda bu dua var ben de nurcu arkadaslardan gordum onlar cok okur. ama benm bildigm bu dua genelde hani bole ic huzursuzluklarda, skintilarda, ya da bi olay oldugunda felan okunuyor.

arkadaslar bence bunu 19 kere okuyacaginiza bi kere okuyun, ardindan da yasin okuyalim. daha etkili olur.

bu arada mybaby senin verdigin siteye baktim da duanin toplami 19 kere okunacak demiyor canim.

her ayetle soylenecek esmalar var ya FERDÜN, HAYYUN, KAYYUMUN, HAKEMUN, ADLUN, KUDDÛSUN.

19 ayet oldugu icin, esmalar da her ayetle ayri ayri soylendigi icin 19 kere tekrar edilecek demek istemis. yani bi kere soyleyip 19 ayeti ardindan okumayin demek istemis. yani duanin hepsini 19 kere okumak zorunlu degil.

canımm internette yanlış biyazılmış bu dua hep okudugum ve sevdiğim bir duadır ve aslı ondokuz defaa okunur yanı her defasındaa beslemeçekilir esmalar okunur (ferdun,hayyun ,gayyumun, hakemun, adlun,kuddusun) sonraa ayetler okunurr . 19 defa tekrar edilir bu şekildee

Son düzenleme:
aslinda bu dua var ben de nurcu arkadaslardan gordum onlar cok okur. ama benm bildigm bu dua genelde hani bole ic huzursuzluklarda, skintilarda, ya da bi olay oldugunda felan okunuyor.

arkadaslar bence bunu 19 kere okuyacaginiza bi kere okuyun, ardindan da yasin okuyalim. daha etkili olur.

evet canımm cevşendee vardırr ve bence çok etkili bir duadır çunkü kurandaa geçen dua ayetlerının başınaa yada sonunaa birşeyler eklenmiş ondan kurandaa geçmiyorr ben duaya katılmadım ama yanlış okundugunu görüncee yazmak istedim ilerde bende katılırım inşallah şimdi başka bi topıktee meryem okuyoruz ondan katılamıycamm yetiştiremem diyee

canımm internette yanlış biyazılmış bu dua hep okudugum ve sevdiğim bir duadır ve aslı ondokuz defaa okunur yanı her defasındaa beslemeçekilir esmalar okunur (ferdun,hayyun ,gayyumun, hakemun, adlun,kuddusun) sonraa ayetler okunurr . 19 defa tekrar edilir bu şekildee

vaIIa nasıI okunacagını haIa anIamış değiIim :KK43:(((
kirazagacım bana mesajın geImemiş canım
ssirincimm seni Iisteden çıkarmak istemiyorum tatIım
dediğim gibi başka dua da okuyabiIirsin bizim için
ama hepimiz aynı duayı okusak güzeI oIacak
herkesin biIdiği bir dua
meryem yada yasin seçin birini bakaIım ?
sıkı yönetim geIdi herkes aynı duayı okuyacak :KK53::KK53::KK53:
deIirtmeyin beni uIeynnn
sekine duasınıda herkes okuyacaksa kendi için okusun ozaman

herkesin biIdiği bir dua
deIirtmeyin beni uIeynnn

bence de oyle olsun. o zaman meryem ve yasin ikisi birden olsun.

yani kuran okumayi bilmeyen var mi bilmiyorum acikcasi.

ama bence bi namazin ardindan yasin, sonrakinin ardindan da meryem okunabilir. zaten gunler de uzun.

herkesin biIdiği bir dua
deIirtmeyin beni uIeynnn

canımm sekine cevşende geçer vee alındana 19 defa okunacak yazar arpça bir şekildee artık siz bilirsinizz yanlış birşey yapmanızı istemem herhangibi istek vayaa iç rahatlıgı için okunurr

yanıı birinci şekilde okursan şuna iyi gelir ikinci şekilde okursan şuna iyi gelir gibi bir yazı paylaşılmışyaa netten ona fazla inanmayınn

vaIIaha şaştım kaIdım arkadaşIar abdestimi aIdım geIdim tam okuyacam yine anIamadım hiçbişey:44:
sekine duasını biIenIer vardır eIbet isteyen kendi için okusun
ama bu hepimiz için okunacak bi dua oIacagı için herkesin biIdiği bişeyi seçeIim madem ki
vaIIa bu sefer ben karışmıyorum oyIama yapıyoruz
1.seçenek yasin ve AIIah ın99 ismi
2.seçenek meryem ve AIIah ın 99 ismi

ne derseniz başIıcam direk

----DUAYA KATILANLARIN SIRASIYLA KENDİ İSİMLERİ VE ANNE ADI
1 SERCEM Aypara Bahar
2 NUKRA AyşegüI Zübeyde
3 MYBABY24 MutIu Fatmana
4 FERİDEEİ Feriha ZeIiha
5 SSİRİN Feray Hatice
6 KİRAZAGACIM Esra Arife
7 BYZBLT
8 HİSARBUSELİK Müjde GüIer

bugün herkes sercem arkadaşımız için okuyacak...AIIah KabuI Etisn

kızIar bu son günceIIemedir dua oIarak herkesin biIdiği yasin ve meryem suresi okunacaktır ve AIIah ın 99 ismi de okunup bitiriIecektir....

herkesin biIdiği bir dua
deIirtmeyin beni uIeynnn

bence de oyle olsun. o zaman meryem ve yasin ikisi birden olsun.

yani kuran okumayi bilmeyen var mi bilmiyorum acikcasi.

ama bence bi namazin ardindan yasin, sonrakinin ardindan da meryem okunabilir. zaten gunler de uzun.

Kızlar o zaman sonuç olarak...
Mybayb24 ve kirazağacınında dediği gibi Yasin okuyoruz birde Meryem'i mi okuyoruz... Haydi tam net olsun başlayalım...

Kızlar o zaman sonuç olarak...
Mybayb24 ve kirazağacınında dediği gibi Yasin okuyoruz birde Meryem'i mi okuyoruz... Haydi tam net olsun başlayalım...

aynen öyIe canım herkesin içi rahat etsin
isteyen kendi için sekineyi okusun ama birbirmiz için biIdiğimizi okuyaIım

sercemmmmmmm:KK52::KK52::KK52:
canım benim sekineden vazgeçtik oy birIiği iIe canım sen istersen kendin için oku bitanem ama bizim için meryem yasin ve 99ismi okucaksın tmmı tatIım
şimdi biz hepimiz senin için okuyacagız

katıIıyorsun dimi tatIım şimdi ?

Evet canım şimdi oldu :)
İçime sinmedi :KK43:
Kusura bakmayın olurmu...
Yasin çok büyük bir duadır... isterseniz Dilek duasıyla birlikte okuyalım onu her mübin yazan yerde mübin duası okunur... Biliyorsunuzdur gerçi... Dilerseniz öyle olsun...

X